- 13 Ekim 2016
- 296
- 400
- 33
Amiiin insallah rabbim gönlünüzdekini en hayırlı sekilde nasip etsin insallahÇok sevindim canım özelden de konuşmuştuk kız için fikirler vermiştim Rabbim sana da cimcimeni vermiş inşallah bize de sağlıklı hayırlı erkek evlat nasip eder dua et bizim içinde
Bende bakabilirim.catlama tarih saat verinBiri vardı ay takvimine göre cinsiyet bakıyordu bilgisi olan var mı
Ben çatlamadan 1 gün önce çatladığı gün ve bir sonraki gün ilişki yaşadımBende bakabilirim.catlama tarih saat verin
Çok teşekkür ediyorumEvet hamilesin gözün aydın canım
Çatlama tarih saati nedirBen çatlamadan 1 gün önce çatladığı gün ve bir sonraki gün ilişki yaşadım
Testin pik yaptığı gün 24 üydü yani 23-24 ve 25 inde ilişki oldu Temmuzun
25 Temmuz gece 4 gibiydiÇatlama tarih saati nedir
24-25 i bağlayan gece 4 de değil mi25 Temmuz gece 4 gibiydi
Eğer öyleyse erkek görünüyor25 Temmuz gece 4 gibiydi
Evet inşallah yanlış hatırlamıyorumdur eğer 25 i 26 ya bağlayan gece olmuşsa kız mı oluyorEğer öyleyse erkek görünüyor
25 temmuz 20.53 akşami ve sonrası kıza dönüyor evetEvet inşallah yanlış hatırlamıyorumdur eğer 25 i 26 ya bağlayan gece olmuşsa kız mı oluyor
Hayırlısı artık olan oldu inşallah Rabbim sağlıklı erkek evladı tatmayı nasip eder çok teşekkür ederim25 temmuz 20.53 akşami ve sonrası kıza dönüyor evet
Hıc birşeyin kesinliği yok bence bunda da yarı yarıya, meselaBu ay takvimine göre cinsiyet sonucu herkeste kesin doğru sonuç veriyor mu acaba35Defnee35
Astrolojideki burçlara göreÇın takvimi gibimi buda
Benim üç arkadaşın da tuttu ama dediğiniz gibi ben de yarı yarıya olduğunu düşünüyorum çünkü sadece iki seçenek var yüzde yüz olsaydı eminim dünyanın dengesi çoktan bozulurdu. Ben de 6 ağustosu 7ye bağlayan gece denedim eril burçta görünüyor bakalım artık hayırlısı olsun.Hıc birşeyin kesinliği yok bence bunda da yarı yarıya, meselakahveseverlerden arkadaşın kızı olacak,ay takvimi tuttu
tek ilişki mi oldu sizde pikten sonraBenim üç arkadaşın da tuttu ama dediğiniz gibi ben de yarı yarıya olduğunu düşünüyorum çünkü sadece iki seçenek var yüzde yüz olsaydı eminim dünyanın dengesi çoktan bozulurdu. Ben de 6 ağustosu 7ye bağlayan gece denedim eril burçta görünüyor bakalım artık hayırlısı olsun.
Evet 4 günlük perhiz ile tek ilişki oldu. Yıllardır kendimi tanımak için test yapıyordum sonra akıntı ve ağrıya göre hareket etmeye başladım.Ğ
tek ilişki mi oldu sizde pikten sonra