Geçmiş olsun en yakın zamanda sağlıkla tekrardan nasip olsun bu süre içerisinde omega 3, d vitamini, keçiboynuzu özü vs kullanıp sağlıklı beslenin hem siz hem eşiniz.Kimyasal geçirmişim kızlar sün beta 14 dü sabah kanamam oldu dr a gittim beta 11 e düşmüş yoğun kanamam var kısmet
Sağolun hayırlısı moralim bozuldu birkaç ay ertelemeyi düşünüyorumGeçmiş olsun en yakın zamanda sağlıkla tekrardan nasip olsun bu süre içerisinde omega 3, d vitamini, keçiboynuzu özü vs kullanıp sağlıklı beslenin hem siz hem eşiniz.
Nasıl yapıyorsunuz tarif verebilitmisinizHadi kızlar alkali sularımızı içelim
3litre için maydonoz sapı ve yaprakları 1 salatalık 1 limonNasıl yapıyorsunuz tarif verebilitmisiniz
Merhaba kullanmış olduğunuz fitilin adı neydi acabaTuzlu su fitil kullandım eşimde keçi boynuzu pekmezi tüketti
Evettt ben de çok merak ettim gerçektenMerhaba kullanmış olduğunuz fitilin adı neydi acaba
Teşekkürler canımArkadaşın kullandığ
Teşekkürler canım
Öğrenen yazmiyor yöntemler işe yarıyor mu bilmiyoruzCinsiyet öğrenen var mı ?
Aynen tek ilişki yumurtla günü için test alın yanılırsınızMerhaba geçen ay buradan öğrendiğim kadariyla yumurtlama günü takibi yapmıştım, adetten sonraki 15. gun yumurtlama olmus gibiydi ama hamilelik olmadı, bu ay ise 13. gün denedik ama bu sefer 1 saat arayla iki kez iliski oldu, eski yazıları okuyunca acaba hata mı yaptım, deneme 1 kez mi olacaktı? (kafayı çok taktım ya sürekli forumu okuyorum)