- 10 Ocak 2022
- 110
- 49
Merhaba bebeğinizin cinsiyeti ne acabamerhaba kızlar, ramzi teorisi diye bir şey duydunuz mu? gerçek çıkmayan var mı acaba?
Merhaba hamile kalabildiniz miBirde hanımlar denemeden bu yana bende ara ara sağ kasık ağrısi oluyor ama çok batıyor inşallah bu da hamilelik belirtisidir bakalım benim için de dua edin sağlıklı bir şekilde oğluma hamile kalayım inşallah
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bunun dışında başka bir şey yaptonızmıBen sürekli burayı ve erkek bebek isteyenler 2016 beri takip ediyorum 4 kızdan sonra ovulasyon testi pik yaptiginda tek ilişki ile hamile kaldım oğlum olacak Allah'ın izniyle
Bebegimin cinsiyeti kız cok sukurMerhaba bebeğinizin cinsiyeti ne acaba
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bi arkadaşım da ovulasyon takibi ile 3 kızdan sonra erkek bebeğe hamile kaldı bide ay takvimi takibi yapmış.Ben sürekli burayı ve erkek bebek isteyenler 2016 beri takip ediyorum 4 kızdan sonra ovulasyon testi pik yaptiginda tek ilişki ile hamile kaldım oğlum olacak Allah'ın izniyle
Tuzlu su fitil kullandım eşimde keçi boynuzu pekmezi tükettiRabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bunun dışında başka bir şey yaptonızmı
Gözün aydın cnm uzun zaman oldu bende bakmıyorum buraya artık pekKizlar uzun zaman oldu yazamadım. Ben doğum yaptım 38 gün oldu bugün. Erken geldi oglusum ,9 gün yoğun bakımda yatti çok şükür geçti gitti o süreç. Merak edenler için yazayım dedimRabbim hepinize hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin .benimkinin de şu kolik sancısını alsin da uyuyalım hiç uyumuyorum ya
Yum günü ilişki deneyin ck sıkı takipleMerhaba kızlar ben de çoktan çok istiyorum erkek evlat dünyaya getirmeyi.Her gün dua ediyorum eşimi 3.bebek için zor ikna ettim.Hatta bazen vazgeçiyor gibi.Bu ay çalışma yaptık ama pikten 1 gün önce pik günü ve ertesi günü yani 3 gün üst üste ilişki oldu.Prolaktinim yüksekti aynı zamanda bu ay düşürücü ilaç kullandım.Bir de yumurta geliştirici ve kalitesini artırıcı promotil woman kullanmaya başladım
Promotil gıda takviyesini ilaçmı int alsak kullanabilirmiyizMerhaba kızlar ben de çoktan çok istiyorum erkek evlat dünyaya getirmeyi.Her gün dua ediyorum eşimi 3.bebek için zor ikna ettim.Hatta bazen vazgeçiyor gibi.Bu ay çalışma yaptık ama pikten 1 gün önce pik günü ve ertesi günü yani 3 gün üst üste ilişki oldu.Prolaktinim yüksekti aynı zamanda bu ay düşürücü ilaç kullandım.Bir de yumurta geliştirici ve kalitesini artırıcı promotil woman kullanmaya başladım
Merhaba. Umarım gönlünüze göre hayırlı sağlıklı bir oğlunuz olur. Doktoruma yumurta kalitesini arttıran vitamin sordum bana ayrı ayrı d vit, omega 3, folik asit ve demir ilacı kullanıp Akdeniz mutfağı ağırlıklı beslenmeyi tavsiye etti sadece. Sonuç ne olur bilmiyorum ovulasyon dışında sadece ay takvimine dikkat edip bol dua dışında birşey yapmayacağım. Allah size de hayırlı haberi duymayı nasip etsin.Merhaba kızlar ben de çoktan çok istiyorum erkek evlat dünyaya getirmeyi.Her gün dua ediyorum eşimi 3.bebek için zor ikna ettim.Hatta bazen vazgeçiyor gibi.Bu ay çalışma yaptık ama pikten 1 gün önce pik günü ve ertesi günü yani 3 gün üst üste ilişki oldu.Prolaktinim yüksekti aynı zamanda bu ay düşürücü ilaç kullandım.Bir de yumurta geliştirici ve kalitesini artırıcı promotil woman kullanmaya başladım
Maaşallah ne güzelBebegimin cinsiyeti kız cok sukurramzi ve birsuru teoriye gore erkek gözüküyordu ama benim 1 oglum vardi ikincinin hayirli ve saglikli bir kiz olmasını diledim
İlaç değil takviye eczanelerden ya da internet üzerindeki eczanelerden alabilirsiniz ablam İsa polikistik över vardı doktoru söylemişti ona hemen 2.ayına hamile kaldı kullandıktan sonraPromotil gıda takviyesini ilaçmı int alsak kullanabilirmiyiz
Ay takvimi Çin takvimi mi oluyor eğer öyleyse 2 çocuğumda yanlış o takvime göreMerhaba. Umarım gönlünüze göre hayırlı sağlıklı bir oğlunuz olur. Doktoruma yumurta kalitesini arttıran vitamin sordum bana ayrı ayrı d vit, omega 3, folik asit ve demir ilacı kullanıp Akdeniz mutfağı ağırlıklı beslenmeyi tavsiye etti sadece. Sonuç ne olur bilmiyorum ovulasyon dışında sadece ay takvimine dikkat edip bol dua dışında birşey yapmayacağım. Allah size de hayırlı haberi duymayı nasip etsin.