Ramzi teorisine göre erkek Allah tamamına erdirsin sağlıkla.Arkadaşlar tahmin yaparsanz 8+4 karından ultrason
İnşallah Rabbim ellerimizi boş çevirmesin ahdım var buraya yazacaklarım var sessiz takıpcilerdenim, kayınvalidem hamile oldugumu öğrenince erkek olmasa erkek olana kadar getirrsn dedi,nasıl kalbim kırıldıRamzi teorisine göre erkek Allah tamamına erdirsin sağlıkla.
Üzme kendini çevre baskısı çok kötü birşey ister istemez etkileniyoruz ama evladın sağlıklısı ve hayırlısı dışında herşey boş kızı olan erkek oğlu olan da kız ister bu çok normal ama sana illa erkek olsun diyene de sizin oldu da ne oldu başınıza kuş mu kondu diye cevap ver kurban olsunlar karnındaki bebeğine. Allah hayırlı sağlıklı gönlüne göre bir erkek evlat nasip etsin canım. Kaç tane çocuğun var yöntem her hangi birşey denedin mi?İnşallah Rabbim ellerimizi boş çevirmesin ahdım var buraya yazacaklarım var sessiz takıpcilerdenim, kayınvalidem hamile oldugumu öğrenince erkek olmasa erkek olana kadar getirrsn dedi,nasıl kalbim kırıldıhepinizinden dua istiyorum kardeşleriömmm
Allah razı olsun kardeşimÜzme kendini çevre baskısı çok kötü birşey ister istemez etkileniyoruz ama evladın sağlıklısı ve hayırlısı dışında herşey boş kızı olan erkek oğlu olan da kız ister bu çok normal ama sana illa erkek olsun diyene de sizin oldu da ne oldu başınıza kuş mu kondu diye cevap ver kurban olsunlar karnındaki bebeğine. Allah hayırlı sağlıklı gönlüne göre bir erkek evlat nasip etsin canım. Kaç tane çocuğun var yöntem her hangi birşey denedin mi?
Amin Allah hepimizin evladını bize bağışlasın. Nasip kısmet herşey yöntem diyet bir yere kadar yer gök dua üstüne kurulu Allah dualarını kabul etsin canım kendini ve bebeğini üzme sakın nasibinde varsa her türlü bulur seni Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin, burdaki herkese nasip olsun sağlıcakla. Eşimin tarafından çok benim ailem sorup duruyor 3.ne zaman bu sefer erkek olur inşallah eşin yalnız kalmasın her adamın bir oğlu olmalı söylemleri bazen beni çok sinir ediyor ne diyeyim Allah böyle düşünenlere akıl fikir versin.Tabi daha cinsiyet belli deil benım,,ama Kımseyi merakta bırakmayayım kadın yasinler hatim ler yapıyor burda sultan seyhmus var oraya gidyr yakarıyor ve 6. Cocuk erkek odlu Allah ona bağışlasn,, o soyledi bana da ben de yapabildiklerimi yaptm
Canım kaç kızın var bilmiyıurm ama aynen benimkide böyleydi hem kese hemde kesenin içindeki bebek sağ da idi ramzi ye göre %100 erkekti..
Allah razı olsun kardeşimağzına sağlık, valla bi yontem denemdm biz Diyarbakır lyx burda bir kadın var 5 kızı vardı kocasını üstüne evlendirecektiler, belko inanmayacaksınız ama gercek o da eşime demiş bi tane daha getireyim sonra evlendisn
Canım bana da bi yorum yapsanRamzi teorisine göre erkek Allah tamamına erdirsin sağlıkla.
Senin bebiş ramziye göre biraz büyük canım ama hafif sağa tarafa daha yakın durduğu için erkek diyorum görüntüye bakarak. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin maşallah miniğine.Canım bana da bi yorum yapsan
Hakkınızda hayırlısı rabbim gönlünüzdekini versinCanım bana da bi yorum yapsan
Canım gözünüz Aydın olsun sağlıkla büyüsün inşallah minikKizlar uzun zaman oldu yazamadım. Ben doğum yaptım 38 gün oldu bugün. Erken geldi oglusum ,9 gün yoğun bakımda yatti çok şükür geçti gitti o süreç. Merak edenler için yazayım dedimRabbim hepinize hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin .benimkinin de şu kolik sancısını alsin da uyuyalım hiç uyumuyorum ya
Bana resmen ortası dolu bakınca gibi geldi doktordan veya tecrübeli arkadaşlardan daha iyi
Amin teşekkür ederimCanım gözünüz Aydın olsun sağlıkla büyüsün inşallah minik
Erkek bence benimkinin de böyleydi
Canim.kordon olabilirmi ertesi gun başka bir yere gittim oda kiz dediErkek bence benimkinin de böyleydi
Hayırlı olsun canımKizlar uzun zaman oldu yazamadım. Ben doğum yaptım 38 gün oldu bugün. Erken geldi oglusum ,9 gün yoğun bakımda yatti çok şükür geçti gitti o süreç. Merak edenler için yazayım dedimRabbim hepinize hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin .benimkinin de şu kolik sancısını alsin da uyuyalım hiç uyumuyorum ya