Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Slm canlar nasılsınız doğum yapan arkadaşlar bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun benim gibi hamiş olanlara rabbim sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin hamile kalmak isteyenlerede rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah çok aminnnn
Aynı canım kızımı kucağıma almayı bekliyorum 5,5 sene sonra yine anne olacağım ama yine heyecan dorukta

Ben bu ay da hamile kalamadım birde iki gün gecikince çok sevinmiştim herhalde hamileyim diye ama bugün kırmızılar geldi maalesef 😭😭😭Kürtajdan sonra sizler kaç ay sonra hamile kaldınız yani başına gelen var mı tabi Rabbim kimseye yaşatmasın ve Rabbim herkese gönlünde yatan evladı sağlıklı bir şekilde versin
İnsallah önümüzdeki ay olur canım Allah büyük

Kızlar merhabalar ne zamandır postu sessizce takip ediyordum bende oğlum var kız bebek istiyorum Allah nasip ederse instagram da planlama sayfaları var sizce adım adım annelik mi daha iyi yoksa cinsiyet belirleme melek mi daha iyi ikisi arasında kaldım aranızda planlama yaptıran var mı acaba

Kızlar merhabalar ne zamandır postu sessizce takip ediyordum bende oğlum var kız bebek istiyorum Allah nasip ederse instagram da planlama sayfaları var sizce adım adım annelik mi daha iyi yoksa cinsiyet belirleme melek mi daha iyi ikisi arasında kaldım aranızda planlama yaptıran var mı acaba
Yaptıran tanıdıklarım var ve kesinlikle para kaptırmaya değmez inanmayın o tür sayfalara. Ben kızlarıma yum öncesi sık ilişki ile hamile kaldım herşey nasip kısmet Allah gönlünüze göre versin.

Bencede para tuzağı ilişki öncesi bikaç gün vajinayı sirkeli su ile yıka

Mrb kizlar dun kontrole gittim fakat cihaz cok kotuydu net bi goruntu yok cinsiyet icinde bacak arasinda birseygoremesim dedi 17+5 kiz da net diyemem dedi kafam karisti cok bu haftalarda net olmaz mi artik

Eklentiler

• IMG_20220613_143038.jpg
    IMG_20220613_143038.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20220613_143014.jpg
    IMG_20220613_143014.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 94
Hanimlar, hayirli cumalar , cok afedersiniz taharet alırken yoğun akinti oluyor bu akinti yumurta çatlamasına mi işaret

X