La fontaine
Biz gelince hep burdayiz,Adı kaybedenler kulübü 😏
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Kasım 2021
- 749
- 558
İnsaAllah cnm alisir illaki sewiyo ama ilgi onun uzeerindeyken bolununce kiskandi birazMaşallah cnm 3 numarada alışır merak etmebenim ilkim tek 2. Ikiz cnm 3 prensesten sonra bu pasa oldu s3viyorlar ikizler kiskanirlar diye korkuyordum ama kiskanmiyorlar sukur yardıma ihtiyacım olduğunda bakıyorlar valla
Tabi cnm kıskanması çok doğal kaç yasindaİnsaAllah cnm alisir illaki sewiyo ama ilgi onun uzeerindeyken bolununce kiskandi biraz
6 yasindayiz cnmTabi cnm kıskanması çok doğal kaç yasinda
Maşallah cnm büyükmüş okula başlasa dediğin gibi kafası dağılır benimde büyük kızım 7,5 ikizler 4,5 yaşında büyük kızım 1. Sınıfı bitiriyo 2. Sınıf olacak ikizlerde anaokuluna gidecekler cnm6 yasindayiz cnm
Okula gitse biraz wakit gecer arkadas edinir ama ablalari okula gidince agliyo benim hic arkadasim yok diye surekli evde bilgisayar telefon
Disari gonderemiyorum ben cikamadigim icin bu sene okula baslayacak ozaman biraz arkadas edinir en azindan ders filan yapar baska meskalesi olur
Arkadaşlar cinsiyet planlaması yapan instağram sayfası var ne kadar doğr yaptrn varmı
Evet. 31 haftamdayımPeki şuan hamilemisiniz
Erkek galiba mesajlara baktım Efe olacakmış rabbim esirgesin sağlıkla gelsin neler yapmıştınızEvet. 31 haftamdayım
Alkali için yum.çabuk çatlaması için neler yaptınızBen 3 sayfadan da yaptırdım, üçüde birbirinden bağımsız, gerçekten para tuzağı. asıl önemli olay, vücudun alkali olması, sperm hızı ve yumurtanın çabuk çatlaması.
Hayırlı olsun cinsiyeti nedir bebeğinizin cinsiyet için planlama yapmtınızmı
Daha önce bu sayfada paylaşmıştım yaptığım herşeyiAlkali için yum.çabuk çatlaması için neler yaptınız
Hayirli olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ,isminizi sanki yeni görüyorum halbuki en baştan beri her yazılanı okumaya çalışıyorum, paylaşımınıza ulaşabilirseniz tekrar paylaşabilir misiniz, çok teşekkür ederimDaha önce bu sayfada paylaşmıştım yaptığım herşeyi
Hayirli olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ,isminizi sanki yeni görüyorum halbuki en baştan beri her yazılanı okumaya çalışıyorum, paylaşımınıza ulaşabilirseniz tekrar paylaşabilir misiniz, çok teşekkür ederim
Rabbim razı olsun canimHanımlar merhaba, bende uzun zamandır burayı takip ediyordum. Hatta kızıma hamileyken bile :) 11 yıl sonra hamile kaldım, iş hayatı derken bu süre çok uzadı ne yazıkki, ama maalesef gelişmediği için kalbi durdu ve Temmuz ayında kürtaj oldum. Şimdi tekrar hamileyim 12+3 bugün öğrendim oğlum olacak inşallah. 11 haftalıkken DNA testi yapıldı yaşımdan dolayı, onun sonucunda öğrendim. Benim 3.çocuk durumum olmayacağı için. 2.sini erkek istedim. Deli gibi araştırdım, İnstagramda 3 sayfaya para verdim. Herbiri takvim diye diyip tutturuyorlar.Ama hepsinin takvimi birbirinden farklı, biri pikken denetiyor, biri pikten önce biri silinince kafayı yedim. 9 haftalık ultrason görüntüsünü gönderdim birine ultrasona göre erkek dedi. Ama takvime göre kız dedi. Ah keşke benden destek alsaydın, takvimden hiç yanılmadım dedi. O kadar da emin konuşunca kıza hazırlıyorsun kendini. Burda cinsiyet tahmini yapan yüksek olasılığı olan kişide kız dedi. Sonra burada yazılanları okudum yumurtlama günü denedim diyip kızı olanların , insan yine tereddütte kalıyorEski mesajlarına bakıyorum sonra ya piki uzun sürüyor ya pikten sonra açılınca çok zaman geçmiş oluyor yada 2 ilişki. Benim yaptıklarıma gelince. Ben bu kürtajdan sonra eşimle diyet yaptık. Ben11 eşim 23 kilo verdi. Bu sürede sağlıklı beslendik. Kahvaltıda avakado yumurta roka maydanoz Peynirde yedik, kahvaltı yedik zatenöğlen akşam yok. 1 yıl pH 9.5 üzeri su içtik akıntı pHım 5.5 tu. Deneme yaparken ultra pikti. Denemeden sonra bi tık açılmıştı. Yani T C den yine koyuydu. Eskilerde birinin yazısı aklımda kalmıştı. Cinsel perhiz yoktu. 12 saat öncesi korunmalı olmuştu. Kızımda çok rahat hamilelik geçirmiştim. Bunda midem bulantım fazlaydı, iştahım yoktu. Eşim çok kahve içiyor bu arada filtre kahve. Deneme haftası sabah kahvaltıda keçi boynuzu pekmezi içirdim eşime. Hamileyken yapılan idrar PHım 7.di. Çok çok dua ettim. 3 Cuma günü Yasin, Muhammed süresi ve erkek bebek duası okudum. Ben elimden geleni yapayım, gerisi Rabbim takdiri dedim. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım. Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin canimBen bu ay da hamile kalamadım birde iki gün gecikince çok sevinmiştim herhalde hamileyim diye ama bugün kırmızılar geldi maalesefKürtajdan sonra sizler kaç ay sonra hamile kaldınız yani başına gelen var mı tabi Rabbim kimseye yaşatmasın ve Rabbim herkese gönlünde yatan evladı sağlıklı bir şekilde versin
Hanımlar merhaba, bende uzun zamandır burayı takip ediyordum. Hatta kızıma hamileyken bile :) 11 yıl sonra hamile kaldım, iş hayatı derken bu süre çok uzadı ne yazıkki, ama maalesef gelişmediği için kalbi durdu ve Temmuz ayında kürtaj oldum. Şimdi tekrar hamileyim 12+3 bugün öğrendim oğlum olacak inşallah. 11 haftalıkken DNA testi yapıldı yaşımdan dolayı, onun sonucunda öğrendim. Benim 3.çocuk durumum olmayacağı için. 2.sini erkek istedim. Deli gibi araştırdım, İnstagramda 3 sayfaya para verdim. Herbiri takvim diye diyip tutturuyorlar.Ama hepsinin takvimi birbirinden farklı, biri pikken denetiyor, biri pikten önce biri silinince kafayı yedim. 9 haftalık ultrason görüntüsünü gönderdim birine ultrasona göre erkek dedi. Ama takvime göre kız dedi. Ah keşke benden destek alsaydın, takvimden hiç yanılmadım dedi. O kadar da emin konuşunca kıza hazırlıyorsun kendini. Burda cinsiyet tahmini yapan yüksek olasılığı olan kişide kız dedi. Sonra burada yazılanları okudum yumurtlama günü denedim diyip kızı olanların , insan yine tereddütte kalıyorEski mesajlarına bakıyorum sonra ya piki uzun sürüyor ya pikten sonra açılınca çok zaman geçmiş oluyor yada 2 ilişki. Benim yaptıklarıma gelince. Ben bu kürtajdan sonra eşimle diyet yaptık. Ben11 eşim 23 kilo verdi. Bu sürede sağlıklı beslendik. Kahvaltıda avakado yumurta roka maydanoz Peynirde yedik, kahvaltı yedik zatenöğlen akşam yok. 1 yıl pH 9.5 üzeri su içtik akıntı pHım 5.5 tu. Deneme yaparken ultra pikti. Denemeden sonra bi tık açılmıştı. Yani T C den yine koyuydu. Eskilerde birinin yazısı aklımda kalmıştı. Cinsel perhiz yoktu. 12 saat öncesi korunmalı olmuştu. Kızımda çok rahat hamilelik geçirmiştim. Bunda midem bulantım fazlaydı, iştahım yoktu. Eşim çok kahve içiyor bu arada filtre kahve. Deneme haftası sabah kahvaltıda keçi boynuzu pekmezi içirdim eşime. Hamileyken yapılan idrar PHım 7.di. Çok çok dua ettim. 3 Cuma günü Yasin, Muhammed süresi ve erkek bebek duası okudum. Ben elimden geleni yapayım, gerisi Rabbim takdiri dedim. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım. Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah