- 30 Ocak 2019
- 1.429
- 1.562
Cok korkuyorum bebegim cok küçük
Emzirme döneminde adet gecikmeleri çok normal henüz daha düzene girmemiştir döngün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok korkuyorum bebegim cok küçük
Kuzu yenimi açtınız bunu hayırdırrSeymanur53 canım sende gel buraya istersen
Evet canım arkadaşlar açmış temiz bir sayfa hayırlı olsun hepimizeKuzu yenimi açtınız bunu hayırdırr
Aynen canım o yüzden ismini böyle yaptım.Hem buraya gelipte niye erkek bebek istiyorsunuz diye atıp tutan bir kesim olmaz diye düşünüyorum
Olursa cevap verilmeyecekkkkkkHem buraya gelipte niye erkek bebek istiyorsunuz diye atıp tutan bir kesim olmaz diye düşünüyorum
Hem geliştiriyor hemde catlamasina yardimci oluyor cnmKızlar havuç yumurtayı geliştiriyor muydu yoksa erken çatlamasını mı sağlıyordu?
Arkadas acmis cnm insallah hayirli olur bu sayfa bizler icin hadi bakalim ilk kim kalacak bu sayfa da hamileKuzu yenimi açtınız bunu hayırdırr
İlk deneme kimde nasipse benim 1 Şubat görünüyor tahmini yumurtlama Bu ay takip yapıyorumArkadas acmis cnm insallah hayirli olur bu sayfa bizler icin hadi bakalim ilk kim kalacak bu sayfa da hamile
Anladım canım deneme ayı yesem mi yemesem mi emin olamadım erkene çeksin istemiyorum çatlamayıHem geliştiriyor hemde catlamasina yardimci oluyor cnm
Kuru incir ye bence yada suyunu iç yumurtayı geliştirirAnladım canım deneme ayı yesem mi yemesem mi emin olamadım erkene çeksin istemiyorum çatlamayı
Umarım öyledir henüz birsey yok cunku olmadım halaEmzirme döneminde adet gecikmeleri çok normal henüz daha düzene girmemiştir döngün
Canım ben bekliyorum yumu 1 haftaya gelir büyük ihtimalle benden önce var mı ki?İlk deneme kimde nasipse benim 1 Şubat görünüyor tahmini yumurtlama Bu ay takip yapıyorum
Ben bu deneme yapmayacam. Ama sizi takipteyimCanım ben bekliyorum yumu 1 haftaya gelir büyük ihtimalle benden önce var mı ki?
Hayırlı cumalar Bu cumanın hürmetine Rabbim bize erkek evlat nasip etsin inşallahHayırlı Cuma’lar
Allahım gönlüne göre versin inşallah canımBen bu deneme yapmayacam. Ama sizi takipteyim