Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar soğan kürün de 8.günüm henüz akıntı vs yok 🤭 teste de başlamadım bugün 12.gün ama belirtilerim daha başlamadı önceden yapıp kafa kurcalamaya gerek duymadım bu ay 😉 sanırım giderek salmaya başladım sonumuz hayr olsun inşallah 😂😂😂
M Maviayyy sen d vitamini ve b12 kullanıyordun ya bunları sana Dr mu tavsiye etti birde b12 yi günde bi kez mi alıyorsun yoksa ara ara mı alıyorsun?
Tazeanneeee Tazeanneeee senin son durum ne adet bitti mi başladın mı teste?
Dr demisti cnm b12 bir gun duruyorum.bir gun iciyorum d vitamini hemen hemen hwrgun iciyorum bir demir eksikligi icin iciyorum
Cnm benimde bugun 12 gun ama ne akinti var ne ağrı 😂kiz seninle ayni olacak herlade denemelerimiz🤭

Canım adetin 8.günündeyim bugün henüz başlamadım teste ama gündüz akıntı başladı inşaallah erken yumurta olmaz yarın başlayacağım testlere inşaallah. Bende b12 kullanıyorum ben sabah kahvaltıdan sonra bir tane alıyorum test zamanı ilaç testi etkiler mi?
Bende bugün başladım günde 1 tane alıyım diyorum d vitaminini zaten aylardır alıyorum koronadan dolayı bakalım hayırlısı olsun inşallah 😇
Benim de ara sıra ıslak bir akıntı oluyor bazen kremsi ama henüz yoğun bir akıntı yok

Soğan küründen sonra akıntın olmadıysa rahim temizdir bence canım yoksa akıntı olurdu içini temizlediğinin göstergesi en azından bende öyle olmuştu
Rahim temizse akıntı olmazmış doğru öyle diyorlar bakalım yinede faydası olur inşallah bu ay fitil de yapmadım buna güvenerek 🤭 kuruluk yaptı mı sende birde kuruluk yapıyor diye okudum da?

Dr demisti cnm b12 bir gun duruyorum.bir gun iciyorum d vitamini hemen hemen hwrgun iciyorum bir demir eksikligi icin iciyorum
Cnm benimde bugun 12 gun ama ne akinti var ne ağrı 😂kiz seninle ayni olacak herlade denemelerimiz🤭
Kuzum sen benden önce deneme yaparsın kesin benim yumun günü gününü tutmaz normalde 30 u olması lazım ama ben hiçççç beklemiyorum ki günün de olsun 😂😂😂😂 siz bana fark atarsınız 🤭
Sen ovulasyon yapmıyorsun takip için ne zaman gideceksin? Birde bu vitaminleri Dr ne için verdi sana yum kalitesi için mi yoksa düşük olduğu için mi?

Bende bugün başladım günde 1 tane alıyım diyorum d vitaminini zaten aylardır alıyorum koronadan dolayı bakalım hayırlısı olsun inşallah 😇
Benim de ara sıra ıslak bir akıntı oluyor bazen kremsi ama henüz yoğun bir akıntı yok
Teste baslamadim ben cnm daha yarin min baslasam bilemedim🤔 14 tane testim kalmis aksilik bu hafta kaynanamda yanimda dr gidecektim.nasil olacak bilmiyorum

Kuzum sen benden önce deneme yaparsın kesin benim yumun günü gününü tutmaz normalde 30 u olması lazım ama ben hiçççç beklemiyorum ki günün de olsun 😂😂😂😂 siz bana fark atarsınız 🤭
Sen ovulasyon yapmıyorsun takip için ne zaman gideceksin? Birde bu vitaminleri Dr ne için verdi sana yum kalitesi için mi yoksa düşük olduğu için mi?
Cnm değerlerim düşüktü onun icinn ben eyluln ayinda kurtaj olmustum acaba dedim vitamin eksiklerinden dolayimi oldu

Cnm değerlerim düşüktü onun icinn ben eyluln ayinda kurtaj olmustum acaba dedim vitamin eksiklerinden dolayimi oldu
Valla canım hiç belli olmaz belki de etkisi vardır. Ama bu senin kullandığın takviyelerle yumun kalitesi içinde öneriliyor 👍🏻

Kız sen yapsana o zaman test bugün 12.gün diyorsun hiç belli olmaz bak kaçar yum bence sıvı az aldıysan yap şimdi
Ya su cok ictim 3 saat gectikten sonra yapsam olurmu?
Valla canım hiç belli olmaz belki de etkisi vardır. Ama bu senin kullandığın takviyelerle yumun kalitesi içinde öneriliyor 👍🏻
Ya bilmiyordum cnm insallah kaliteli bir yum vardir ozaman😂

Hepimiz Şubat başına denk geleceğiz bu gidişte 😁

Rahim temizse akıntı olmazmış doğru öyle diyorlar bakalım yinede faydası olur inşallah bu ay fitil de yapmadım buna güvenerek 🤭 kuruluk yaptı mı sende birde kuruluk yapıyor diye okudum da?

Benim zaten genel kuruluk var o yüzden fitil kullancam deneme öncesi o akıntı yapıyor yine kuruluk olmasından iyidir alkalide yapıyor diyorlar bakalım nasip. Bugün görümceme sordum oğlunda pik günü ve sonraki günleri değerlendirmiş

Olabilir kansızlık varsa bile düşüğe neden oluyormuş bende o yüzden bütün vitaminleri almaya başladım

Çin takvimine bakabilirsiniz. Bende takvim yok buradaki yöntemler var sadece

Anladım takvim dediğiniz çin takvimi yani ..onu biliyorum daha bir kaç ay önce bı ablam denedi hamile kalmadan planlama yaptı erkek bebek için ve geçen hafta cinsiyeti nin erkek olduğunu öğrendi ..etrafımda çin takvimi gebelik planlama si yapipda tutmayan yok ..tabi yine allah bilir herşeyi

X