Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canm sanirim sende kiz istiyorsun
Hangisi yoksa otarafin eksik oluyo
Koz cocugu cok kiymetli erkekte oyle ama her kadinin bir kizi olmali bence.
Benimde uc kizcem war
Tecrubelerimi soylemek gerekirse
Adetten temizlendikten hemen sonra sik iliski tek yontem bu galiba
Üçüde ayni sekilde oldu bariz .
Ama tabii taktir
Rabbime sukurler olsun simdide erkek evlada hamileyim rabbim herkese, sana dilaraya, mavilenelime nickini unuttugum herkese hayirli kiz ve erkek evlatlari versin
Nedense bizim toplumumuzda iki üç kizi olan ayiplaniyo ama iki üç oglu ola ayni sekilde degil malesef oglu olan boburleniyo genelde
Bide benden kiz cikmaz diyo burnu hawada
Çokk gordum oylelerini sanki kendi tekelinde insanin kiz veya erkek cocuk
Rabbim bizlere hayirli evlatlar versin insaAllah sanada guzeller guzeli hayirli saliha kiz evlatlari wersin
Ama benden tavsiye sana
Yontemlere cok ta takili kalma boll boll dua et
Oladabilir olmayadabilir
Hicbirsey garanti devil hem umut et hemde acaba mi de
Cunku herseyi tek bilen rabbim 🤲💛
Rabbim her iki meyveden de tattırsın. Ben de gördüm oğlan doğurup böbürleneni çokta sinirlenirdim.sanki onlar doğuruyor ALLAH veriyor kızı da erkeği de . Kaderimizde ne varsa rabbim demekki onu bize hayırlı kılmış demektir.benim de iki kızım var rabbim hayırlı sağlıklı selametle oğlanı da nasip etsin . Hepimize 🤲

Canimm inan ben bu gebeliğim de kan verdim çıkmadı nasıl üzüldüm ağladım 🤦🤦 sonra adetim gecikti üzüntüden dedim idrar testi vardı evde yaptım ben şookkk 😅😅 çift çizgi gördüm üç gün kendime gelemedim .. kanda çıkmadı benim .. ama senin şimdiye belli olmuştur sonuç ne ☺️
Ben adet oldum sonra gebelik oluşmadı benim tansiyon düşüklüğğm ve bas dönmem Demir eksikliği ve d vitamini eksikliğinden kaynaklanıyormuş.ama bu ay da gebelik bekliyorum rabbim hayırlısını saglıklısını nasip eylesin. O ol derse olur 🤲

Selam kızlar bugün çok şiddetli kaşık ağrım oluyor acaba yumurtlamamı yoksa çatlama mı yaşayınca ağrı olur 8 saat falan süryr ağrım ona göre erkek bebek için değerlendirelim yardmcı olurmsnz

Selam kızlar bugün çok şiddetli kaşık ağrım oluyor acaba yumurtlamamı yoksa çatlama mı yaşayınca ağrı olur 8 saat falan süryr ağrım ona göre erkek bebek için değerlendirelim yardmcı olurmsnz
Test varsa test yapmanı tavsiye ederim çünkü kasık ağrısına göre hareket edersen yanıltabilir. Veya doktora gidip usg den baktırabilirsin yumurtaların ne durumda olduğunu.

Benim catlama oldugunda olmustu kasik agrim
Bayagida siddetliydi
Ama ben yum.zamanini degerlendirmistim ertesi gunde cok agrim olmustu

Test ne durumdaysa denemek uygun olur bilginiz varmı
Erkek bebek için t çizgisi c çizgisi ile eşit duruma geldikten sonra c'den daha da koyulaşır bunun adı piktir yani yumurta çatladı çatlayacak demektir, t çizgisi koyu olduktan sonra hafif açılmaya başlayıp c ile aynı koyuluğa gelmeye başladığında deneme olmalı ama bazı kadınların çatlama durumları çok hızlı olur yani piki gördükten 2-3 saat sonra yumu çatlayanlar var işte ozaman test pikken deneme olması lazım. Vücudu iyice tanımak için en az 3-4 ay testleri takip etmeniz lazım bide akıntı çok çok önemli akıntı ne kadar kaygan ve çoksa erkek bebek şansı o kadar artar akıntıyı arttırmak zamanlama kadar önemli.

Erkek bebek için t çizgisi c çizgisi ile eşit duruma geldikten sonra c'den daha da koyulaşır bunun adı piktir yani yumurta çatladı çatlayacak demektir, t çizgisi koyu olduktan sonra hafif açılmaya başlayıp c ile aynı koyuluğa gelmeye başladığında deneme olmalı ama bazı kadınların çatlama durumları çok hızlı olur yani piki gördükten 2-3 saat sonra yumu çatlayanlar var işte ozaman test pikken deneme olması lazım. Vücudu iyice tanımak için en az 3-4 ay testleri takip etmeniz lazım bide akıntı çok çok önemli akıntı ne kadar kaygan ve çoksa erkek bebek şansı o kadar artar akıntıyı arttırmak zamanlama kadar önemli.
Teşekkür ederim yanıtınız için herşey gönlünüzce olsun inş

Bende o akıntı yumurta büyürken oluyor bıkıyorum canım ve çatlayınca beyaz peynir gibi akıntı olur diye okudum tabi tam emin değilim akıntı tabiki yapmadan ovulasyon testi yaptım nitekim kizim oluyor orası ayrı 😊

Bende o akıntı yumurta büyürken oluyor bıkıyorum canım ve çatlayınca beyaz peynir gibi akıntı olur diye okudum tabi tam emin değilim akıntı tabiki yapmadan ovulasyon testi yaptım nitekim kizim oluyor orası ayrı 😊
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım her kızın mutlaka bir kız kardeşi olmalı. Akıntıyı arttırıp birkaç güne uzatmak için omega ile incir tüketmek lazım ama biz ne yaparsak yapalım herşey nasip kısmet. Bazen diyorum aman boşver uğraşma ama sonra en azından şunu bunu denemedim dememek için bildiklerimi yapayım sonrası takdiri ilahi o ne eylerse güzel eyler.

Kızlar selam ,, bir şey dikkatimi çekti sizinle paylaşmak istedim…şimdi akıntı da çok önemli diyoruz ya , her ay aynı olmuyor akıntı durumu…bununkinin prefertil jel kullansak bu durumu çözmüş olmaz mıyız ?? Kullanan var mı aranızda ,vajinal ortamı alkali yapıyormuş hemde sanırım

Kızlar selam ,, bir şey dikkatimi çekti sizinle paylaşmak istedim…şimdi akıntı da çok önemli diyoruz ya , her ay aynı olmuyor akıntı durumu…bununkinin prefertil jel kullansak bu durumu çözmüş olmaz mıyız ?? Kullanan var mı aranızda ,vajinal ortamı alkali yapıyormuş hemde sanırım
Jeli duydum canım ama hiç kullanmadım ben genelde akıntıyı arttırmak için o ay omega 3 ile zeytinyağına bastırılmış incir tüketirdim tekrar deneme yapmaya karar verdiğimde yine bu şekilde yapacağım. Akıntının az olduğu ayı es geçmek daha iyi olur sanırım taktikler işe yaramazsa tabi.

Jeli duydum canım ama hiç kullanmadım ben genelde akıntıyı arttırmak için o ay omega 3 ile zeytinyağına bastırılmış incir tüketirdim tekrar deneme yapmaya karar verdiğimde yine bu şekilde yapacağım. Akıntının az olduğu ayı es geçmek daha iyi olur sanırım taktikler işe yaramazsa tabi.
Bende jeli sipariş verdim bakalım bu ay deneme yapacağım nasip olursa ,, fitil kullandım ben geçen ay sanırım ondan dolayı akıntı azaldı bende

Bendejeli sipariş verdim bakalım bu ay deneme yapacağım nasip olursa ,, fitil kullandım ben geçen ay sanırım ondan dolayı akıntı azaldı bende
Jel için araştırma yaptığımda alkali yapıyormuş evet ama sağlıksız spermleri de tutturabiliyormuş o yüzden rabbim korusun düşük anomali gibi şeylere yol açabilirmiş o saglıksız
Spermlerde

Bende jeli sipariş verdim bakalım bu ay deneme yapacağım nasip olursa ,, fitil kullandım ben geçen ay sanırım ondan dolayı akıntı azaldı bende
Bence arkadaşımızın dediği incire zeytinyağı bide omega 3 gerçekten bende vitamin içtiğim dönemde akıntı su gibiydi ve yumurtalıklarım kasıklarımda kocaman olduğunu hissetmiştim

Fitil kuruluğa neden oluyor onun için yumurtlamadan 3 gün öncesinde kullanımı kesilirse daha iyi olur. Allah gönlüne göre versin canım.

X