Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Slm kizlarr
Nasilsiniz bakalim
Ben cok agirlastim gece surekli bacaklarim agriyo dr um bugun yarin dogabilir dedi gecen hafta
Bekliyorum ama cok zorlasti bu bekleyis artik
Hawada asiri kapali soguk modum dusuk bugun
Umarim saglikli bi sekilde kucagima alirim yavrumu
Bugun ruyamda gordum bana benziyordu umarim ruyam cikar
Cunku kizlarim hep baba
Bir yanim hemen dogsun istiyo bir yanimsa birazdaha beklesin iyice gelissin diyo bakalim hayirlisi
Rabbim en hayirli zamanda dogmasini nasip etsin suanda bile kasiklarim agriyo heran teyakkuzdayim

Bebeğinizin cinsiyeti erkekmiydi szin

Merhabalar herkeze bu çatlatma iğnesiyle yumurta takibi kaçıncı aya kadar tutar arkadaşlar 3 aydır deniyoruz yine hastalandm bugün

Ben daha gitmycem evde takıp yapıp burda testleri paylaşsam yardmcı olurmu bilen ve yorumlayacak olan arkadaşlar bıktım şu umursamaz doktorlardan Rabbım bize hayırlı kapılar aç şu ramazan hürmetine

Ben daha gitmycem evde takıp yapıp burda testleri paylaşsam yardmcı olurmu bilen ve yorumlayacak olan arkadaşlar bıktım şu umursamaz doktorlardan Rabbım bize hayırlı kapılar aç şu ramazan hürmetine
Dr nsil deneme yptryor peki size sanirm erkek istyrsunz rabbim gönlünüze göre versin

Dr nsil deneme yptryor peki size sanirm erkek istyrsunz rabbim gönlünüze göre versin
Canm doktor klomen ve estrofem ile yumurta geliştrp adetin 10 veya 11.günü yum milimine göre çağrp çat iğnesi vurduryr bi sonraki gûn ilişki öneriyor 3 gün boyunca hergün diyer günler gün aşırı birkaç gün daha yapabilirseniz yapn diyo böyle, erkek bebek için

Dr yum günü erkek bebek olayını dgruluyormu peki

Dr yum günü erkek bebek olayını dgruluyormu peki
Yum günü değilde çat iğnesi ve yum takibi ile kendi tedavisine göre evet ama bana inandırdı gelmyr çünkü yeterince dikkat etmyrlr iğneyi vurup yolluyor acaba hangi gün çatlyr nerden bilicek onun için iğneden sonra 3 gün boyunca hergün diyo bence buda özel hastane doktorlarınn hasta sayılarnı artırmak için yaptıklarını düşnyrm

Canım baksana benum test koyudan açığa doğru gitmis yani aslında sanki doğru zamanda değerleme olmuş gibi ama yinede tutmadı demekki nasip. Sence de öyle değilmi ilişki zamanı 11 ocak gece saat 04
Hayırlı olsun gebeliğin. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inça Allah. Ben geçenlerde yazmıştım buraya sağ sol yumurtalıklarla ilgili. İki kuzenim birinde iki erkek, diğerinde 3erkek çoçuğu var hep sağdan hamile kalmış. Siz ultrasonlamı planladınız?

Kızımda sağdan hamile kaldım. Yengem 6 çocuk annesi 4 kızı 2 oğlu var hepsine soldan hamile kalmış yani mantığa yatmıyor pek

Ayse efem maşaallah bilginiz çok güzel, size zahmet bize pik nasıl oluyor tam söyler misiniz ,benim anladığım şu t ve c tam eşit kötülükte olması gerekiyor doğru mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…