Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Bende pek çok şey denedim benimde 2. Kzım geliyor o kadar iyi anlıyorum ki seni bende agladom Allah affetsin sçdoguncw$dogunca kucalıma alınca ağladığım için pişmanım olıcam belki ama o lokum etkisiyle insan bi kırılma yaşıyor,
Kac haftalık hamilesin ne zaman öğrendin net olarak. Ben belki değişimi diyorum ama Dr yüzde yüz dedi

Kac haftalık hamilesin ne zaman öğrendin net olarak. Ben belki değişimi diyorum ama Dr yüzde yüz dedi
12 13 de erkek dediler çıkıntı var 16 kesin kız qyrnıtkıda kız çıktı en son 32 tekrar baktırdım bebeğimin kız organı oluşmuştu net gördüm, insan öyle umut ediyor ama çok istiyoruz ya değişmez bizde

Benim 3. Canım olmaz uğraşma diyorlar anlaşma imzalamışlar ya rabbimle tövbe tövbe offf canım keşke bakmasaydım msjlara derdim depreşti inan 😭😭😭😭😢😔nasıl geçiririm bu günleri bilmiyorum iki kız varken ayrımcılık vardı 3.de ne olur bilemiyorum ne yapayım nasıl çıkayım işin içinden onu hiç bilmiyorum
Canimmm seni okadar cok iyi anliyorum ki benim 3. Kizimda yasadiklarim geldi aklima bu kadarmi benzer
3. Kizimda ilk erkk dediler bi hafta gorsen el ustundeydim kaynana gorumce
Esim haric ki esimden Allah razi olsun hic bir laf isitmedim hatta bu sonuncuya da kiz istedi bu saatten sonra erkek cocukla ugrasamm diyordu hep
Ama tabi tek esle bitmiyo uzakta otursak neyse derim ama ayni apartmanda olunca okdar cok agladim ki bide ikili taramada risk cok yuksek cikti dr. Alalim dedi onu duyunca iyice disladilar bide ozurlu diye
Yapmadiklari kalmadi gozumun onunde cesit cesit yemekler yedilerde bi lokma ikram etmediler o kadar agirima gidiyor ki ama kizim cokkk saglikli oldu cok sukur
Bende senin hibi keske yapmasaydim iki tane yeterdi diye cokkk agladim ama asla aldirmayi dusunmedim
Rabbimde 4. Ye nasip etti cok sukur umarim seninde bi dahakine olur cnm
3. Cu kizima hamileyken aglamadigim gun yoktu nerdeyse
Ama asla etrafima belli etmedim hep guclu durdum onlara karsi
Hepp korudum kizlarimi
Buda onlari daha cok sinir etti acikcasi .
Hep yelek hirka ordum kizima
Doguncada zaten kucagina alinca unutuyorsun o gunleri rabbim bizim kalbimizi onlarinki gibi karartmasin cok sewelim kizlarimizi
Onlar gibi ayrim yapanlardan olmayalim insaAllah
Bende kimseden destek gormedim gercek anlamda bi annem uzuldu benceonada herseyimi anlatmadim uzulmesin diye
Geri kalan kendi ablam bile destek olmadi
Bana dediki dr. Erkek dediginde hawalandiysan ondan kizn oldu bak dedi
Oysaki hawalanacak waktim bile olmadi sadece bi hafta erkek bildik ki ondada annelik hissimi nedir hic erkk gibi hissetmedim icime hep kiz dogdu
Yani derdimiz ortak cnm hepimizin basinda war ayni seyler
Ki benim en yakinim bile bana destek olmadi dedimys oz ablam
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
Uc kizi olan cennetlik buyurmus efendimiz
💛💛💛🤲Aglama artik boswe

Canimmm seni okadar cok iyi anliyorum ki benim 3. Kizimda yasadiklarim geldi aklima bu kadarmi benzer
3. Kizimda ilk erkk dediler bi hafta gorsen el ustundeydim kaynana gorumce
Esim haric ki esimden Allah razi olsun hic bir laf isitmedim hatta bu sonuncuya da kiz istedi bu saatten sonra erkek cocukla ugrasamm diyordu hep
Ama tabi tek esle bitmiyo uzakta otursak neyse derim ama ayni apartmanda olunca okdar cok agladim ki bide ikili taramada risk cok yuksek cikti dr. Alalim dedi onu duyunca iyice disladilar bide ozurlu diye
Yapmadiklari kalmadi gozumun onunde cesit cesit yemekler yedilerde bi lokma ikram etmediler o kadar agirima gidiyor ki ama kizim cokkk saglikli oldu cok sukur
Bende senin hibi keske yapmasaydim iki tane yeterdi diye cokkk agladim ama asla aldirmayi dusunmedim
Rabbimde 4. Ye nasip etti cok sukur umarim seninde bi dahakine olur cnm
3. Cu kizima hamileyken aglamadigim gun yoktu nerdeyse
Ama asla etrafima belli etmedim hep guclu durdum onlara karsi
Hepp korudum kizlarimi
Buda onlari daha cok sinir etti acikcasi .
Hep yelek hirka ordum kizima
Doguncada zaten kucagina alinca unutuyorsun o gunleri rabbim bizim kalbimizi onlarinki gibi karartmasin cok sewelim kizlarimizi
Onlar gibi ayrim yapanlardan olmayalim insaAllah
Bende kimseden destek gormedim gercek anlamda bi annem uzuldu benceonada herseyimi anlatmadim uzulmesin diye
Geri kalan kendi ablam bile destek olmadi
Bana dediki dr. Erkek dediginde hawalandiysan ondan kizn oldu bak dedi
Oysaki hawalanacak waktim bile olmadi sadece bi hafta erkek bildik ki ondada annelik hissimi nedir hic erkk gibi hissetmedim icime hep kiz dogdu
Yani derdimiz ortak cnm hepimizin basinda war ayni seyler
Ki benim en yakinim bile bana destek olmadi dedimys oz ablam
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
Uc kizi olan cennetlik buyurmus efendimiz
💛💛💛🤲Aglama artik boswe
Emin ol bende senin gibiyim kalbimi anlatmışsın ablamında 3 oğlu var öz gözümdende yedim darbeyi en çok o koyuyo insana öyle çok ahım var ki anlatamam bigün bi oğlum olurmu bilemrm ama olursa içimden çıkaracağım çok şey var 😭😭😭😢😔

Bende hamile olmadan önce klomen ve cat ignesi oldum ayrica ovülasyonla takipte yapmıştım 3 gün üst üste deneme olmustu ama o ay hamile olamadim ben sonraki aya hamile kaldim erkek bebek icin tek ilişki genelde ama tabi nasip bu işler kimi sık iliskide erkek bebege hamile kaliyor kimisi tek
O ikiside benim 🙈

Kızlar deneme yapmayı düşünenler tuzlu suyu sadece deneme öncesi yapmasınlar en az 2 3 ay önce yapılmalı bunu öneren kadın da o şekilde söylüyor vücut bir anda sodyum dan zengin olup alkali hale gelmiyor. Fırsatınız varsa aylar önceden başlayın. Neyin neye vesile olacağını bilemeyiz denemekten ne çıkar ki zaten bu tuzlu su dişilik enerjisini dengeliyormuş normal zamanlarda da hep öneriyor. Bende aylardır yapıyorum ama hamilelik düşünmüyorum henüz sadece enerji için yapıyorum. Karbonatlı suyu da öneriyor aklınızda bulunsun. Umarım herkes gönlündekini bulsun kimse hayal kırıklığına uğramasın 🙏🏻

Emin ol bende senin gibiyim kalbimi anlatmışsın ablamında 3 oğlu var öz gözümdende yedim darbeyi en çok o koyuyo insana öyle çok ahım var ki anlatamam bigün bi oğlum olurmu bilemrm ama olursa içimden çıkaracağım çok şey var 😭😭😭😢😔
Oyle canim insan kendi kanindan birine guvenmicekse kime guvenecek
Demekki Allah tan baska kimseye guvenmeyecegiz
Bana da cok koymustu ablamin o sozleri
Tamda manevi destege ihtiyacim oldugu zaman
Rabbime dua ediyorum buradaki butun hanimlara erkek evlat nasip et rabbim diye umarim seninde hayirli yuzu guzel kalbi guzel bi oglusun olur canim
Herkes iki ayri meyvedende tatmak ister ama bunu nasip eden yaradandir
Ben gecen sene ramazanda salavatul fatihe baslamistim cnm sende oku istersen oncesinde bin defa ya latif sonra her birinin basinda besmele ile salavatul fatih ozaman hamile degildim sindi cok sukur oglumu kucagima almak icin gun sayiyorum bu aralar okumuyorum ama
Salavatul fatihe uzunca bir sure dewam ettim
Birde her namaz sonrasi sirasi ile ayetel kursi amenerresulu la yestevi surelerini okurum bu surelerin hikmeti pek cok
İnan hayal edemeyecegim nimetler nasip etti rabbim
Bu yuzden sanada siddetle tavsiye ederim
Kalbini ferah tut ilerde emin ol sen hepsinden sansli olacaksin
Cunku uc kizin olacak yaninda🤗🤲💛

Kızlar deneme yapmayı düşünenler tuzlu suyu sadece deneme öncesi yapmasınlar en az 2 3 ay önce yapılmalı bunu öneren kadın da o şekilde söylüyor vücut bir anda sodyum dan zengin olup alkali hale gelmiyor. Fırsatınız varsa aylar önceden başlayın. Neyin neye vesile olacağını bilemeyiz denemekten ne çıkar ki zaten bu tuzlu su dişilik enerjisini dengeliyormuş normal zamanlarda da hep öneriyor. Bende aylardır yapıyorum ama hamilelik düşünmüyorum henüz sadece enerji için yapıyorum. Karbonatlı suyu da öneriyor aklınızda bulunsun. Umarım herkes gönlündekini bulsun kimse hayal kırıklığına uğramasın 🙏🏻
Evet ben aylarca her duş aldığımda tuzlu su yaptım. Ve içeceğim bardağa cay kaşığının ucuyla karbonat koydum içtim ama sağlık için iyi diye öyle içerdim. Oğlum olacak inşallah.🤲🏻 RABBIM bu mübarek ay hürmetine erkek evlat niyetine giren hepinize erkek evlat nasip etsin o sevgiyi o heyecanı yaşatsın amin 🤗🤲🏻

Benim 3. Canım olmaz uğraşma diyorlar anlaşma imzalamışlar ya rabbimle tövbe tövbe offf canım keşke bakmasaydım msjlara derdim depreşti inan 😭😭😭😭😢😔nasıl geçiririm bu günleri bilmiyorum iki kız varken ayrımcılık vardı 3.de ne olur bilemiyorum ne yapayım nasıl çıkayım işin içinden onu hiç bilmiyorum
Benim 3kizim var 4.hamile olduğumu duyunca gorumcem dedi ki ne uğraşıyorsunuz bu da kiz olacak hicbirsey demedim nasip dedim .ki kendisi de engelli .eşime dedim demiyor ki sağlıklı olsun bosver kiz erkek bak ben engelliyim diyemiyor dedim ama çok üzüldüm çok dua ettim inan gece gündüz seccadelerde ağladım

Kizlar birde ben şunu gördüm bazı arkadslarlada özelden yazistik testlerini istmistim test pozitif olnca pik ypti saniliyo halbuki pille pozitif aynı şey degl pik t çok çok kyu oluyor birde benim en ck tutan gördüğüm şey pikken çatlamaya saatler kala olan ilişki tutuyo erkek bebek için gemelde

Benim 3kizim var 4.hamile olduğumu duyunca gorumcem dedi ki ne uğraşıyorsunuz bu da kiz olacak hicbirsey demedim nasip dedim .ki kendisi de engelli .eşime dedim demiyor ki sağlıklı olsun bosver kiz erkek bak ben engelliyim diyemiyor dedim ama çok üzüldüm çok dua ettim inan gece gündüz seccadelerde ağladım
Kalbime söz geçmiyor kızlar oğlum şarkısı dinleyip ağladım ama sonra pişman oluyorum günaha giriyorum diye ama ben isyan etmedim sadece hayırlı olanı istedim demekki hayrılı olan buymus diyorum ama kalbime söz geçmiyor birde oğlum olmasını çok istedim olmadı

Kizlar birde ben şunu gördüm bazı arkadslarlada özelden yazistik testlerini istmistim test pozitif olnca pik ypti saniliyo halbuki pille pozitif aynı şey degl pik t çok çok kyu oluyor birde benim en ck tutan gördüğüm şey pikken çatlamaya saatler kala olan ilişki tutuyo erkek bebek için gemelde
Canım kiminde ultra pik olmuyor sanırım bana diyorsun benimki hiç ultra pik olmadı sadece pik oldu. Ama olur da 3.denersem bu lafını unutmadan ısrarla teste devam edeceğim

X