Canimmm seni okadar cok iyi anliyorum ki benim 3. Kizimda yasadiklarim geldi aklima bu kadarmi benzer
3. Kizimda ilk erkk dediler bi hafta gorsen el ustundeydim kaynana gorumce
Esim haric ki esimden Allah razi olsun hic bir laf isitmedim hatta bu sonuncuya da kiz istedi bu saatten sonra erkek cocukla ugrasamm diyordu hep
Ama tabi tek esle bitmiyo uzakta otursak neyse derim ama ayni apartmanda olunca okdar cok agladim ki bide ikili taramada risk cok yuksek cikti dr. Alalim dedi onu duyunca iyice disladilar bide ozurlu diye
Yapmadiklari kalmadi gozumun onunde cesit cesit yemekler yedilerde bi lokma ikram etmediler o kadar agirima gidiyor ki ama kizim cokkk saglikli oldu cok sukur
Bende senin hibi keske yapmasaydim iki tane yeterdi diye cokkk agladim ama asla aldirmayi dusunmedim
Rabbimde 4. Ye nasip etti cok sukur umarim seninde bi dahakine olur cnm
3. Cu kizima hamileyken aglamadigim gun yoktu nerdeyse
Ama asla etrafima belli etmedim hep guclu durdum onlara karsi
Hepp korudum kizlarimi
Buda onlari daha cok sinir etti acikcasi .
Hep yelek hirka ordum kizima
Doguncada zaten kucagina alinca unutuyorsun o gunleri rabbim bizim kalbimizi onlarinki gibi karartmasin cok sewelim kizlarimizi
Onlar gibi ayrim yapanlardan olmayalim insaAllah
Bende kimseden destek gormedim gercek anlamda bi annem uzuldu benceonada herseyimi anlatmadim uzulmesin diye
Geri kalan kendi ablam bile destek olmadi
Bana dediki dr. Erkek dediginde hawalandiysan ondan kizn oldu bak dedi
Oysaki hawalanacak waktim bile olmadi sadece bi hafta erkek bildik ki ondada annelik hissimi nedir hic erkk gibi hissetmedim icime hep kiz dogdu
Yani derdimiz ortak cnm hepimizin basinda war ayni seyler
Ki benim en yakinim bile bana destek olmadi dedimys oz ablam
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
Uc kizi olan cennetlik buyurmus efendimiz
Aglama artik boswe