- 15 Ocak 2014
- 5.914
- 5.117
Bende buraya testleri attım buradaki arkadaşlarla çıktım yola, ama insan kendini bilmeli öncelikle. Her ay aynı olmuyor bazen çat geç oluyor, bazen pik oluyor ertesi gün ultra pike geçiyor sonra çatlama oluyor, bide şu uzayan akıntıyı takip etmek lazım çünkü çatlama olduğunda uzayan akıntı geliyor. Bende deneme yapacağım ay yumurtalarım her ay pik yaptığı gibi çatlardı, yine aynısı olacak sandım, Allah'ın dediği olacak ya o ay deneme oldu, denemeden 2 gün sonra çatladı. Pişman olduğum tek şey çatlama olduğunda 2 ci denemeyi yapmamak oldu, olsun nasibimde 3 kız annesi olmak varmış yinede çok mutluyum elhamdülillah. Benim yaş 33 oldu seneye Mayıs ayında psikolojik durumum ve bebeğimin durumuna göre tekrar düşünüyoruz. Seni hatırlıyorum en başta ağzındaki tadı ve mide bulantını yazmıştın, bende aynı senin gibi oldum 19 haftada azaldı prilam Dr günde 2 tane alıyordum, kafamı yastık dan kaldıramıyordum bugünler çabuk geçiyor üzülmeyin, tadını çıkartın ve etraftaki saçma sapan sözlere kulaklarınızı tıkayın ve bebeğinizi karnınızdayken bile çok sevin çünkü öyle güzel oluyorlarki ahh ahh anlatamam hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alın miniklerimiz inşallah bu arada 3 cü düşünüyorsan arayı çok açma ikisi bir arada büyüyor benim ilk 2 kızımın arasında 18 ay var, şimdi kardeşlerini sırayla bakıyorlar
Of canım evett hale var o acı tat deli olacam mide bulantısı bir tık azaldı hamd olsun işte bende diyordum ki bu kadar zor hamilelik geçirdim erkek olsaydı çocuk defterini kapatırım diye düşündüm ama olmadı şimdi nasıl olacak iki çocukla tekrsr bu dönemi nasıl yaşayacağım tekrsr Herşeye sil baştan nasıl yapacağım düşünmek bile ürkütüyor beni... Napalm kader. Sağlıkla hayırla gelsin
Yağmur'um
Adı yağmur olacak