La fontaine
Biz gelince hep burdayiz,Adı kaybedenler kulübü 😏
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Kasım 2021
- 749
- 558
Cnm ben cinsiyetini ogrendigimde kesfettim bu sayfayiÇok doğru söylüyorsun rabbim yardımcımız olsun herşey her gün zamlanıyor… evet aslında çok üstüne düşünce olmuyor ters tepiyor akışına bırakmak en iyisi senin eski yazılarını okudum bende canım ama testlerini bulamadım nasıldı ilişki olduğunda ? Bide diyet yapmamıştın sen değil mi bu arada Rabbim sağ Salim kucağına aldırsın
Testlerimi bu sebeple paylasmadim
Gecen gune kadar duruyordu ama son temizlikte tasinma olacagi icin attim
Zatende scikcasi kurudugu icin anlasilmiyo ben bile cozemedim hangisi once hangisi sonraydi diye
Diyet yapmadim evet zaten esim hicc cocuk istemiyordu ki kaldiki erkek bebek diye diyet yapmazdi
Ona da soylemedim bu kadar cok erkek bebk istedigimi zaten
Kendim icten cok dua ettim gecen sene bu zamanlar esim korunuyordu cok afedersiniz esime tuzak kurup hamile kaldim oda sanirim kimyasaldi sonra ben cok uzulunce ki taktir tabii esimde ikna oldu bi kac ay denedik bi kac ay ovu. Testi kullandim
Bu bi kac ayin son ay haric hepsinde sik iliski oldu
Ovu. Testinde koyu gordugun hergun catlama oncesi sonrasi adete bi kac gun kalana kadar ilski oldu ama gebelik olmadi
Bundada bi hikmet oldugunu dusunuyorum
Sadece son ay yani hamile kaldigim ay tek iliski oldu bazi sebeplerden dolayi iliski olsada edim tekrar korunmaya basladi
Hastalik artti boswer cocugu asini ol diye bana cocuktan wazgecti
Benimde umudum kalmamisti acikcasi o ay hamile kaldigima
Evde hep temizlikle ugrastim
Ama iliskiden bi hafta sonra hafif kanamam oldu sanirim yerlesme kanamasiydi
Bide diger aylardan tek farki adetim bitmeye bi kac gun kala hergun esime ve bana taze sikilmis havuc suyu icirdim icine bi kac damla zeytinyağı damlattim
Ve o ay tuttu cok sukur
Havuc suyunun catlamyi hizlandirgini dusunuyorum ve gordumde
Daha onceki aylarda bi kac gun suruyordu yum gunum son ay ertesi gun catladi 12 saat surdu yumurtlama
Tabii bunu nasip edende rabbim
Ama cok arastirmak cok yorar insani
Bu guzel maneviyati fazla olan gunlerde duaya siginmak en guzeli
Gerisi rabbime kalmis
Zaten dua etmeni nasip eden duani kabul de eder etmiyorsada daha hayirlisini verir
Umarim rabbim senin ve diger arkadaslarin gonlune gore werir