Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Rabbim hayırlısı bu olduğu için nasip etmiş bize bende 2.kızmda çok ağladım ama doğunca töbe yarabbim dedim sağlıklı oyuncak bebek gibi güzel bi kızm olduğu için bazıların hiç olmadığı için neler yaşadığını düşünüp şükrettim ve her ikisi kız ama okadar farklılarki demek Rabbım daha iyi bilir deyip teslimiyet gerek içini ferah tut canm benim
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

Yok canım ikinci.. İlk olsa asla üzülmezdim hatta ilk kızımda havaya uçtum bunda ağladım Allahim affetsin. Görümcemde hamile ilk bebeği erkek. Ne diyim bilmiyurm nasip
Benim 3. Canım seni ço* iyi anlıyorum neler yaşadım anlatamam halada yaşıyorum etrafın sözü hiç bitmiyo bu günler nasıl geçer hiç bilmiyorum doğduktan sonra ne olur onu füşünemiyorum bile bunları yazarken bile ağladım rabbim biliyo sçok dua ettim ama olmadı vardır bundada bir hikmet ama bana bunları yaşatanları iki cihanda rabbim affetsede ben affetmeyecem 😭😭😭😢

Hayirlis cnm ki ikinciymis daha
Sen simdi hamilelik psikolojisi ile bidaha yapmam cocuk diyorsun seni cok iyi anliyorum ama zamana birak ne guzel iki kiz annesi olacaksin benim uc kizim war
İlk kizim haric hakkini yiyemem onda bisey demediler ama dier iki kizimda ozelliklede son kizimda dunya burnumdan geldi o kadar cok psikolojik eziyet gordumki anlatamam birde benim eltiminde uc oglu war birde ayni apartmandayiz dusun artik yapilan ayrimi
Ama cok sukur rabbim dorduncuye erkek evlat nasip etti
Ama hala icim cok buruk kizlarimin ne sucu wardi diyorum hep
Tmm erkek torun istenir ama sanki bunun sucu benim ve kizlarimin gibi dawrandilar hep
Yani erkeginde inan kiznda hicbir farki yok
Hatta benim icin kiz cocuklari daha asiller
Allah sewdigi kullarindan eylesin kizlarini ve seni
Evlatla hawa atmk bana ennn sacma en aciz bisey geliyo
Sanki oglu olanlarin kendi maharetleriymis gibi
Kayinwalidem bide cocuk aldirmis illede oda erkekti diye ovunuyo
Dusun artik sen cehaleti
Herkesten buyuk Allah war gorumcende hawa atiyorsa birak boswer Allah herseyi goruyor
Benim gorumcede ayni
Bunlar masallah virus gibi her ailede war
Ah ah bendede var o görümce ve eltilerden

Benim 3. Canım seni ço* iyi anlıyorum neler yaşadım anlatamam halada yaşıyorum etrafın sözü hiç bitmiyo bu günler nasıl geçer hiç bilmiyorum doğduktan sonra ne olur onu füşünemiyorum bile bunları yazarken bile ağladım rabbim biliyo sçok dua ettim ama olmadı vardır bundada bir hikmet ama bana bunları yaşatanları iki cihanda rabbim affetsede ben affetmeyecem 😭😭😭😢
Ne diyorlar ki canım. Bana diyemezler hepsinin ağzının payını veririm asla onlar belli etmedim üzgün olduğumi hatta durum yaptım Çook mutluyum iki prensesim oluyor Çook şanslıyım yazdım. Kan kusarım kızılcık şerbeti içerim
Kaynanami aradık artık üçüncüye diyor bende kahkaha atarım hadi oda kız olursa dedim hiç bozuntuya vermedim napım kaderim böyleyms

Ne diyorlar ki canım. Bana diyemezler hepsinin ağzının payını veririm asla onlar belli etmedim üzgün olduğumi hatta durum yaptım Çook mutluyum iki prensesim oluyor Çook şanslıyım yazdım. Kan kusarım kızılcık şerbeti içerim
Kaynanami aradık artık üçüncüye diyor bende kahkaha atarım hadi oda kız olursa dedim hiç bozuntuya vermedim napım kaderim böyleyms
Benim 3. Canım olmaz uğraşma diyorlar anlaşma imzalamışlar ya rabbimle tövbe tövbe offf canım keşke bakmasaydım msjlara derdim depreşti inan 😭😭😭😭😢😔nasıl geçiririm bu günleri bilmiyorum iki kız varken ayrımcılık vardı 3.de ne olur bilemiyorum ne yapayım nasıl çıkayım işin içinden onu hiç bilmiyorum

Bende istemezmiydim olsun ama olmadı elimden geleni yaptım ama olmadı rabbim pişmanlık vermesin ama keşke hiç yapmasaydım ikiye alışmışlardı bu 3. Yine başa döndüm rabbim biliyor içimi ama öyle yoruldumki anlatamam her gece ağlarım

Benim 3. Canım olmaz uğraşma diyorlar anlaşma imzalamışlar ya rabbimle tövbe tövbe offf canım keşke bakmasaydım msjlara derdim depreşti inan 😭😭😭😭😢😔nasıl geçiririm bu günleri bilmiyorum iki kız varken ayrımcılık vardı 3.de ne olur bilemiyorum ne yapayım nasıl çıkayım işin içinden onu hiç bilmiyorum
Hiç muatap olmamak en iyisi canım.. Allah büyük gün doğmadan neler doğar belki de oğlumuz olır. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

Bende istemezmiydim olsun ama olmadı elimden geleni yaptım ama olmadı rabbim pişmanlık vermesin ama keşke hiç yapmasaydım ikiye alışmışlardı bu 3. Yine başa döndüm rabbim biliyor içimi ama öyle yoruldumki anlatamam her gece ağlarım
Ay canim niye ağlıyorsun onlar kim alla aşkına.
Rabbim in hikmetinden sual olur mu? Bir tüyünü yaratabilirmyz. Demekki hayırlısı buymuş geçen TV de erkek çocuk annesini yakmaya kalkmış evlerden ırak biz hayırlı olanı istedik

Ay canim niye ağlıyorsun onlar kim alla aşkına.
Rabbim in hikmetinden sual olur mu? Bir tüyünü yaratabilirmyz. Demekki hayırlısı buymuş geçen TV de erkek çocuk annesini yakmaya kalkmış evlerden ırak biz hayırlı olanı istedik
Evet elhamdulillah hep öyle dua ettim hayırlısı sağlıklısı özürsüz diye biliyorum gün gelecek oğlan doğurdum diye hava atanların durumunu görecem ama sabredemiyoruz işte elyim erkeğe hamile olduğunu öğrendi tlf larımı açmadı düşün daha neler neler

Evet elhamdulillah hep öyle dua ettim hayırlısı sağlıklısı özürsüz diye biliyorum gün gelecek oğlan doğurdum diye hava atanların durumunu görecem ama sabredemiyoruz işte elyim erkeğe hamile olduğunu öğrendi tlf larımı açmadı düşün daha neler neler
Hiç sorma birde şehzadem yazıyorlar ya altına yazacam şehzadeler zamanında kardeş katili evlat katili oldu öyle demeyin yazacam da tutuyorum kendimi

Aynen nazarım değecek fiye oğlunu esirgeyenmi dersin ne yapalım ni kız doğuramadık diyip gülenmi dersin neler neler
Çok komik şeyler bunlar hiç aldırma zamanı gelince bir bardak suyu kız verecek ama. Kardeşim erkek anneme babama ne faydası oluyor. Benim faydam olmasa bile hergun arayıp can sıkıntılarini gideriyorum sohbet ediyorum kardeşim de bir ay aramask nasılsınz demez

Çok komik şeyler bunlar hiç aldırma zamanı gelince bir bardak suyu kız verecek ama. Kardeşim erkek anneme babama ne faydası oluyor. Benim faydam olmasa bile hergun arayıp can sıkıntılarini gideriyorum sohbet ediyorum kardeşim de bir ay aramask nasılsınz demez
Aynen öyle biliyorum canım ama işte gel görki itin köpeğin lafı üstümüze geliyo işte yoksa inan ha kız ha erkek evlat diye canımızı veriyoruz yoksa inan fazlasında gözüm yoktu sırf çevre için bi tane olsun yeter diyodum sırf sussunlar diye ama olmadı

Aynen öyle biliyorum canım ama işte gel görki itin köpeğin lafı üstümüze geliyo işte yoksa inan ha kız ha erkek evlat diye canımızı veriyoruz yoksa inan fazlasında gözüm yoktu sırf çevre için bi tane olsun yeter diyodum sırf sussunlar diye ama olmadı
Belki senin kızların doktr öğretmen polis olup onların hayatına dokunacak umarum öyle de olur nefret ediyorum öyle insanlardan canları cehenneme evlatla hava atılır mı ya sanki elleri ile yaptılar salaklar Allah verdi
Bugün övündukleri şey yarın imtihanlari olursa o zaman görürler

Belki senin kızların doktr öğretmen polis olup onların hayatına dokunacak umarum öyle de olur nefret ediyorum öyle insanlardan canları cehenneme evlatla hava atılır mı ya sanki elleri ile yaptılar salaklar Allah verdi
Bugün övündukleri şey yarın imtihanlari olursa o zaman görürler
🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻aminnnn

Merhaba ben düşünüyorum araştırmadayım. Sizin varmı bildiginiz ve tanıdıklarınızın yaptırdığı güvenilir bir yer ? Çünkü baya maliyetli ve insan gerçekten tutacaksa gözüne gelmiyor ama birde kandirilmak veya işinin ehli olmayan bir yere denk gelip tüm emeklerin maddi manevi ziyan olması var
Evet canım var özelden yazabilirim

Bebeğim yüzde yüz kızmış ağladım Allahim affetsin aslında hiç fark etmez diyordum ama demekki bende erkek istiyormusum
Bende pek çok şey denedim benimde 2. Kzım geliyor o kadar iyi anlıyorum ki seni bende agladom Allah affetsin sçdoguncw$dogunca kucalıma alınca ağladığım için pişmanım olıcam belki ama o lokum etkisiyle insan bi kırılma yaşıyor,

X