Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canım kiminde ultra pik olmuyor sanırım bana diyorsun benimki hiç ultra pik olmadı sadece pik oldu. Ama olur da 3.denersem bu lafını unutmadan ısrarla teste devam edeceğimsen hariç bikac kişide daha denk geldim bu şekilde cnm Cat oldgunda cnku barz şekilde

Canım kiminde ultra pik olmuyor sanırım bana diyorsun benimki hiç ultra pik olmadı sadece pik oldu. Ama olur da 3.denersem bu lafını unutmadan ısrarla teste devam edeceğim
Bikac kişiyle knstuk aynı şekil kimide pikte ilk açılma dye ypiyo test ertesi günde halen silinmiyo bazen testler yaniltabiliyor insanı gerçekten ama Cat oldgunda bariz şekilde silinme oluyor bnm 2 3 gbi Cat oldu 6 da yptgmds ck net silinme olmuştu

Kalbime söz geçmiyor kızlar oğlum şarkısı dinleyip ağladım ama sonra pişman oluyorum günaha giriyorum diye ama ben isyan etmedim sadece hayırlı olanı istedim demekki hayrılı olan buymus diyorum ama kalbime söz geçmiyor birde oğlum olmasını çok istedim olmadı
Neden bu kadar uzuluyrsunki dyelim oğlun oldu ama eli ayağı engelli o zamanda ck istermydin tabi herşey allhtn ama isterken gzel istemek lazm sen hayrlsini istedm hayrlsi buymuş hakkımızda blki daha gzeli olacgndndr bu bklyis bnde ck istyrum bı kız çocuğu ama hayrlysa olsn kucagna aldgnda HC aklına glmiyo İnanki erkek kız

Neden bu kadar uzuluyrsunki dyelim oğlun oldu ama eli ayağı engelli o zamanda ck istermydin tabi herşey allhtn ama isterken gzel istemek lazm sen hayrlsini istedm hayrlsi buymuş hakkımızda blki daha gzeli olacgndndr bu bklyis bnde ck istyrum bı kız çocuğu ama hayrlysa olsn kucagna aldgnda HC aklına glmiyo İnanki erkek kız
Canım ben ille de oğlum demedim hep dedim ki hayırla sağlıkla olsun hayırsız ise olmasın dedim. Ama işte kalbe söz geçmiyor ki.

Oyle canim insan kendi kanindan birine guvenmicekse kime guvenecek
Demekki Allah tan baska kimseye guvenmeyecegiz
Bana da cok koymustu ablamin o sozleri
Tamda manevi destege ihtiyacim oldugu zaman
Rabbime dua ediyorum buradaki butun hanimlara erkek evlat nasip et rabbim diye umarim seninde hayirli yuzu guzel kalbi guzel bi oglusun olur canim
Herkes iki ayri meyvedende tatmak ister ama bunu nasip eden yaradandir
Ben gecen sene ramazanda salavatul fatihe baslamistim cnm sende oku istersen oncesinde bin defa ya latif sonra her birinin basinda besmele ile salavatul fatih ozaman hamile degildim sindi cok sukur oglumu kucagima almak icin gun sayiyorum bu aralar okumuyorum ama
Salavatul fatihe uzunca bir sure dewam ettim
Birde her namaz sonrasi sirasi ile ayetel kursi amenerresulu la yestevi surelerini okurum bu surelerin hikmeti pek cok
İnan hayal edemeyecegim nimetler nasip etti rabbim
Bu yuzden sanada siddetle tavsiye ederim
Kalbini ferah tut ilerde emin ol sen hepsinden sansli olacaksin
Cunku uc kizin olacak yaninda🤗🤲💛
Teşekkürler canım tavsiyelerin için

Canım ben ille de oğlum demedim hep dedim ki hayırla sağlıkla olsun hayırsız ise olmasın dedim. Ama işte kalbe söz geçmiyor ki.
Hakkında hayrlisi kiznms demekki hem daha yine olr belki bı oğlun bilemzsinki bn 3 çocuk HC istemzdm vlla eşim istese 4 bile isterm smdi 3 e tamm dedi dyom bzen bı kızım olrsa bidaha isterm dye kabul etmiyo hayrlı evlatlarimz olsun gzel ahlakli çocuklar yetstrelim o yetr bize

Hakkında hayrlisi kiznms demekki hem daha yine olr belki bı oğlun bilemzsinki bn 3 çocuk HC istemzdm vlla eşim istese 4 bile isterm smdi 3 e tamm dedi dyom bzen bı kızım olrsa bidaha isterm dye kabul etmiyo hayrlı evlatlarimz olsun gzel ahlakli çocuklar yetstrelim o yetr bize
Amin canım amin 🙏 güzel ahlakli olsun sağlıklı hayrılı olsun

Bikac kişiyle knstuk aynı şekil kimide pikte ilk açılma dye ypiyo test ertesi günde halen silinmiyo bazen testler yaniltabiliyor insanı gerçekten ama Cat oldgunda bariz şekilde silinme oluyor bnm 2 3 gbi Cat oldu 6 da yptgmds ck net silinme olmuştu
Kesinlikle kesinlikle arkadaşımın bu cevabını yabana atmayın, tam olarak bire bir aynısını yaşadım. Test silik çıkınca çatladı sandım 2 gün sonra silindi, tek denemede kaldım. Sonuç canım yavrum minnoş bir kızım oldu😍 kötümü oldu haayır iyikide oldu. inanın 2 kız 3 kız başka bunu yaşayın öyle anlarsınız. Kızı olupta üzülenlerin mesajlarını okuyorum o yollardan geçtim hiç üzülmeyin, stres yapmayın, hamileliğinizin tadını çıkarın. Rabbim onları bize boşuna nasip etmiyor var bir hayır var bir hikmet, heleki kız çocuğun bereketi neşesi bir başka🙏 Rabbim gönlünüzden geçen yavruları kucağınıza almayı nasip etsin. Kızları üçledim evet pes etmedim bir buçuk yaşında olsun minik kuşum inşallah dördüncüye niyet edicez ama tek istediğimiz sağlıklı hayırlısı olsun çok amin🤲

Kesinlikle kesinlikle arkadaşımın bu cevabını yabana atmayın, tam olarak bire bir aynısını yaşadım. Test silik çıkınca çatladı sandım 2 gün sonra silindi, tek denemede kaldım. Sonuç canım yavrum minnoş bir kızım oldu😍 kötümü oldu haayır iyikide oldu. inanın 2 kız 3 kız başka bunu yaşayın öyle anlarsınız. Kızı olupta üzülenlerin mesajlarını okuyorum o yollardan geçtim hiç üzülmeyin, stres yapmayın, hamileliğinizin tadını çıkarın. Rabbim onları bize boşuna nasip etmiyor var bir hayır var bir hikmet, heleki kız çocuğun bereketi neşesi bir başka🙏 Rabbim gönlünüzden geçen yavruları kucağınıza almayı nasip etsin. Kızları üçledim evet pes etmedim bir buçuk yaşında olsun minik kuşum inşallah dördüncüye niyet edicez ama tek istediğimiz sağlıklı hayırlısı olsun çok amin🤲
Sanirim o hatayı bende yaptim galiba canım ama testi attım hekres çatlamış dedi ve tek ilişki oldu tuttu. Ama biz testi öyle yaptık diye mi kız oldu hayır Allah nasip ettiği için kız oldu. O üzülen bendim kalbime engel olamıyorum ağladım af diliyorum Rabbim den sağlıklı olsun hayrılı olsun napiym.. Yaşın kaç canım benim yaş 32 olacak ne ara 3.dusunyym zaten hamilelik çok zor geçiyor benum off off

Sanirim o hatayı bende yaptim galiba canım ama testi attım hekres çatlamış dedi ve tek ilişki oldu tuttu. Ama biz testi öyle yaptık diye mi kız oldu hayır Allah nasip ettiği için kız oldu. O üzülen bendim kalbime engel olamıyorum ağladım af diliyorum Rabbim den sağlıklı olsun hayrılı olsun napiym.. Yaşın kaç canım benim yaş 32 olacak ne ara 3.dusunyym zaten hamilelik çok zor geçiyor benum off off
Neden 32 yaş ck mu fazla bnm annm ve kayınvalidem 40 yasnda 3 cuyu dgurdular ve annm kardesimi o yaşta dgrdgna ck memnun 35 te dsunursin nebilim he illa erkek olck dye bsey yok ama bn iki çocuk az dye dsunuyorm iki kızım olsun ck isterdm inan bunu en iyi tek kız olan anlar ne kdr gzel bı arkads bı sedası olack kızlarımızın erkek çocuğu dsardada buluyo arkdsi ama kızın bı bacısı olması ck gzel bişey hem iki aynı cinsyt çok gzel anlsip oynuyor rabbim herkese hayrlı evlatlar nsip etsin bnm burdan okuyup grup anldgim önce nasip snrasi ya testinz acilack ama çok degl ama en çok tutan yumurtlmaya saatler kala olan ilişki

Neden 32 yaş ck mu fazla bnm annm ve kayınvalidem 40 yasnda 3 cuyu dgurdular ve annm kardesimi o yaşta dgrdgna ck memnun 35 te dsunursin nebilim he illa erkek olck dye bsey yok ama bn iki çocuk az dye dsunuyorm iki kızım olsun ck isterdm inan bunu en iyi tek kız olan anlar ne kdr gzel bı arkads bı sedası olack kızlarımızın erkek çocuğu dsardada buluyo arkdsi ama kızın bı bacısı olması ck gzel bişey hem iki aynı cinsyt çok gzel anlsip oynuyor rabbim herkese hayrlı evlatlar nsip etsin bnm burdan okuyup grup anldgim önce nasip snrasi ya testinz acilack ama çok degl ama en çok tutan yumurtlmaya saatler kala olan ilişki
Doğru diyorsun canım da ah gönül dinlemiyor işte maviler de gözüm kaldı herşeyi mas mavi yapacaktım. Eğer 3.olursa testin kop koyu ultra pik olmasını bekleyecem ultra pikten sonra ta açılmada düşünürüm

Doğru diyorsun canım da ah gönül dinlemiyor işte maviler de gözüm kaldı herşeyi mas mavi yapacaktım. Eğer 3.olursa testin kop koyu ultra pik olmasını bekleyecem ultra pikten sonra ta açılmada düşünürüm
Kndini takip et pik ne kadar sürüyor eğer pik kısa sürede açılıyorsa pik oldgu gce denersin birde ikinci oğlumda o kdr ck kız kıyafetleri verdiği yengm kuzenlerim davul çuval dolusu cinsyti ogrendgmdn buyana HC bri acamdm tekrar inanirmisn

Kucagniza alınca HC bri aklınıza glmiyo zaten baktıkça hayran kaloyo insan o ilk bebeğini gordgn an için bile çocuk yapılır ya onun bunun lafı için kndniz yipratmayin insanın elinde olmyan şeyler için bna komşum srf bn cocuk yptm dye ypti en yakın arkadaşım ve benim syledgm şekilde yaparak oğluna hamile kldi ve döndü bna ikisindede var bn cock knusunu kapattım dedi bnde sgldm ve eşim bna dediki cahille cahilmi olacaksın kimin neyi kapatp kapatmyacgni allh bilir ve o eşi birgün ilglnip cocuklra bkmadsn skinti stresle büyüttü o kdr pişman oldki yptgna bn HC bi gün sknti ckmeden byuttm ck skur bgun 3 cuyu dsunuyorm ama ck pişman oldum agldgima oğlumu kucagma alnca bn bunun icnmi sgldm bunumu istmdim dye kndinze eziyt etmyn o cahillrn yüzünden eşim sakat sağlık srunu bı kızın olsa dahami iyiydi şükret birdaha assla bu şekilde grmcm ya anne olmak için tutuşup nler nler yapanlr onlrdandami utanmicksn demsti ck dgru sylemis

Ateş ölçme yöntemi deneen varmı aranzda ondada mesela yum olacağı gün yarım derece ateşiniz düşüyor ertesi gn yarm derece çıkıyor

Bende buraya testleri attım buradaki arkadaşlarla çıktım yola, ama insan kendini bilmeli öncelikle. Her ay aynı olmuyor bazen çat geç oluyor, bazen pik oluyor ertesi gün ultra pike geçiyor sonra çatlama oluyor, bide şu uzayan akıntıyı takip etmek lazım çünkü çatlama olduğunda uzayan akıntı geliyor. Bende deneme yapacağım ay yumurtalarım her ay pik yaptığı gibi çatlardı, yine aynısı olacak sandım, Allah'ın dediği olacak ya o ay deneme oldu, denemeden 2 gün sonra çatladı. Pişman olduğum tek şey çatlama olduğunda 2 ci denemeyi yapmamak oldu, olsun nasibimde 3 kız annesi olmak varmış yinede çok mutluyum elhamdülillah. Benim yaş 33 oldu seneye Mayıs ayında psikolojik durumum ve bebeğimin durumuna göre tekrar düşünüyoruz. Seni hatırlıyorum en başta ağzındaki tadı ve mide bulantını yazmıştın, bende aynı senin gibi oldum 19 haftada azaldı prilam Dr günde 2 tane alıyordum, kafamı yastık dan kaldıramıyordum bugünler çabuk geçiyor üzülmeyin, tadını çıkartın ve etraftaki saçma sapan sözlere kulaklarınızı tıkayın ve bebeğinizi karnınızdayken bile çok sevin çünkü öyle güzel oluyorlarki ahh ahh anlatamam hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alın miniklerimiz inşallah 🤗 bu arada 3 cü düşünüyorsan arayı çok açma ikisi bir arada büyüyor benim ilk 2 kızımın arasında 18 ay var, şimdi kardeşlerini sırayla bakıyorlar 😍😍

Ateş ölçme yöntemi deneen varmı aranzda ondada mesela yum olacağı gün yarım derece ateşiniz düşüyor ertesi gn yarm derece çıkıyor
Canm bende bu ay denemeyi dûşnyrm tekrar yardmcı olrmsn yani pik çat ne zaman yapılmalı ayrıntılı anlatrmsn test nasıl olmalı ilk silinmedemi yoksa beklemekmi gerekyo anlamadm yeni kaltldm sayılır guruba pek bilgim yok ben gibilere yardmcı olrsn duacn oluruz tabi önce Allah

Canm bende bu ay denemeyi dûşnyrm tekrar yardmcı olrmsn yani pik çat ne zaman yapılmalı ayrıntılı anlatrmsn test nasıl olmalı ilk silinmedemi yoksa beklemekmi gerekyo anlamadm yeni kaltldm sayılır guruba pek bilgim yok ben gibilere yardmcı olrsn duacn oluruz tabi önce Allah
Bikac ay bnce test ile takip yap pillerin ne kadar sürüyor bı ona bakmalisin

Yani çok kırmızı oluncamı yoka ilk silinmedemi kusura bakma hiç bilgim olmdğ için çok sordum
Bu kişide kişiye degsyo iste pik uzun sruyorsa cattan snra ama pik kısa yani aryorm 5 6 saate açılıyorsa o zaman pikte deneyebilirsin zaten akıntıdan anlsyo Yuma yakın yumurta akı gbi oluyo yum catldgnda byaz krem gbi

X