Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Çok teşekkür ederim hayırlısı olsun hakkımızda inşallah 5. Haftadan beri bulantı çekiyorum maalesef hala da devam ediyo.. Sizin var mı?

Bu şekilde test yapıp hamile kalan varmı sizde gurupta baya eskisiniz bilginiz vardır belki ben birkaç aydır guruba denk geldim canm
Ben erkek bebek isteyenler topiğinde okumuştum hangi arkadaştı hatırlamıyorum ama zor bi yöntem bende denemiştim ama anlamadım daha doğrusu renk değişmemişti yada ben beceremedim

Canm zaten herzaman değiştirmez alkali olduğu zaman yum dönemde bazik diyer dönemlerde asidik göstryr
Ben suan test aşamasındayım geçen ay çabuk çatlamıştı yum.bu ay mesela geç çatladı tabi havuç yemek yürüyüş yapmak vs bunlar çabuk çatlatıyor etkisi oluyor her zaman aynı olucak değil ama zaten yum çatladıpında bazik oluyorsun ya onun pek etkili olduğunu sanmıyorum ama sen istersen genede bi dene kendine bak bi en az 3-4 ay kendimizi tanımamız gerekmiş

Amin amin ben dramamine diye bir hap a başladım bu bir tık iyi geldi 14 haftadır cidden çok fenaydı senin bebeğin cinsiyeti belli mı birseyler yaptın mı erkek bebek için
Bende prilam kullanıyorum günde üç tane içmediğim zaman çok kötü oluyorum bende.. Cinsiyeti henüz belli değil hiç bişey yapmadım nasibimde varsa erkek evlat olur inşallah hayırlısıyla iki kızım var

Amin canım. Bende günde bir tane içiyorum üç tane bünyem kaldırmaz heralde iki gün dramimene içtim bugün tekrar prilam a döndüm bilmiyurm ne olacak şimdiye çoktan geçmesi lazımdı

Kızlar nup teorisinden anlayan var mı 12+2burda

Eklentiler

• 20220404_203239.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 80
Slm kizlarr nasil gidiyo hamilelikler
Hamile olmaya calisanlar sizede kolay gelsin umarim rabbim gonlunuzdekini verir
Simdi okuyorum da iyi ki bu kadar arastirmadan hamile kalmisim
Okurken beynim yoruldu bide isleme dokmesi war bunun
Ama benden tavsiye size boll boll dua edin gecen sene bu zamanlar bende hamile degildim cok dua ettim
Bu sene cok sukur rabbim nasip etti
Nasipte warsa zaten ister sik iliski ister tek iliski rabbim werir
Bu mubarek gunlerde bol dua ve tewekkullle rabbime dua edin
Cunku istersen dr a git kesin erkek olacak diye birsey yok hicbirsey garanti degil
Ama dua ile umudunuz artar
Buvarada markete gittim hersey hergun mu zamlanir sasiriyorum
Bi gun onceki urun bi sonraki gunde en az 10 lira artmis
Cok cikarci olduk milletce Allah sonumuzu hayretsin
İki kilo domatese 60 tl verdim
Ki ben kisin 15 liraya bile cok pahali diyordum
Bu ne boyle alsan olmuyo almasan olmuyo
Rabbim durumu olmayanlara yardim etsin
Umarim ulkece duzeliriz su mubarek gunlerde rabbim sonumuzu hayretsin

Çok doğru söylüyorsun rabbim yardımcımız olsun herşey her gün zamlanıyor… evet aslında çok üstüne düşünce olmuyor ters tepiyor akışına bırakmak en iyisi senin eski yazılarını okudum bende canım ama testlerini bulamadım nasıldı ilişki olduğunda ? Bide diyet yapmamıştın sen değil mi bu arada Rabbim sağ Salim kucağına aldırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…