- 30 Eylül 2021
- 535
- 475
- 38
Bende merak edyrm bide bu bayan takvimi ücretli yapyr bir ay için 130 dedi hep tutanları paylaşyr bu gurupta tutan varmı yaptrp erkek bebek için bide çin takvimi tutanlar her sene değşyrmu bu takvim acabaİyi geceler hanımlar bende sessiz sedasız takip edenlerdenim. Acaba Aranızda Instagram'da planlama sayfalarında planlama yaptıran varmı birkaç kişi yaptırdığını söylemişti ama unuttum isimlerini acaba tuttumu planlamaları merak ettim çünkü bende yaptırdım ve bu ay eğer erkek günlerine denk gelirse yumurtlamam deneme olacak inşallah
Aynrn bende aynı fikirdeyim ama rabbim birşeyi nasip edecekse vesile ediyor diye düşünüyorum biz elimizden geleni yapalım gerisi takdir ilahiBen artık bu konuda ne yaparsak yapalim bisey degismiceni düşünüyorum.Aslında bizim için herşey yazılmış sadece zamanını bekliyor yapıp ta tutanlar için de Rabbim yazdığı için kaderinde zaten erkek evlat yazılmış hayır her türlü fırsatı değerlendirenler yapanlar aksini düşünüyor demiyorum ama umutlanip istediği olmayınca hayal kırıklığı oluyor onun için bence bolca dua etmeliyiz Yaradanin yanında ne zor ki vermiyorsa da vardır bir hayır
Çin takvimiyle ilgili benimde pek bilgim yok bilen arkadaşlar varsa yazar belki.Bende merak edyrm bide bu bayan takvimi ücretli yapyr bir ay için 130 dedi hep tutanları paylaşyr bu gurupta tutan varmı yaptrp erkek bebek için bide çin takvimi tutanlar her sene değşyrmu bu takvim acaba
Düşünce gücü çok önemli dua istemek çaba sarfetmek kaderi değiştirmek bizim elimizde işteki vereyim diyor vermezse de bir hayır aramak gerekiyorBen artık bu konuda ne yaparsak yapalim bisey degismiceni düşünüyorum.Aslında bizim için herşey yazılmış sadece zamanını bekliyor yapıp ta tutanlar için de Rabbim yazdığı için kaderinde zaten erkek evlat yazılmış hayır her türlü fırsatı değerlendirenler yapanlar aksini düşünüyor demiyorum ama umutlanip istediği olmayınca hayal kırıklığı oluyor onun için bence bolca dua etmeliyiz Yaradanin yanında ne zor ki vermiyorsa da vardır bir hayır
Çok doğru kaderimde yokmuş herşey yaptım yine olmadıBen artık bu konuda ne yaparsak yapalim bisey degismiceni düşünüyorum.Aslında bizim için herşey yazılmış sadece zamanını bekliyor yapıp ta tutanlar için de Rabbim yazdığı için kaderinde zaten erkek evlat yazılmış hayır her türlü fırsatı değerlendirenler yapanlar aksini düşünüyor demiyorum ama umutlanip istediği olmayınca hayal kırıklığı oluyor onun için bence bolca dua etmeliyiz Yaradanin yanında ne zor ki vermiyorsa da vardır bir hayır
İyi diyelim iyi olsun canım mide bulantısı ağız acılıgni ve halsizlik ile uğraşmaktaym dua istiyorumSlm canlar nasılsınız
Rabbim su gibi geçirsin günlerini ağzının tadı yerine gelsin inşAllah kucağına al sağsalim yavrunu canım…İyi diyelim iyi olsun canım mide bulantısı ağız acılıgni ve halsizlik ile uğraşmaktaym dua istiyorum
Ne zaman doktora gideceksin cinsiyet için en azından tahminde bulunabilirİyi diyelim iyi olsun canım mide bulantısı ağız acılıgni ve halsizlik ile uğraşmaktaym dua istiyorum
İnsallah rabbim 5. Ye saglikli hayirli erkek evlat nasip ederbenimde 4. kızım yolda Rabb'im sağlıkla doğup büyümesini nasip etsin. Yumurtlama testi falan ihtimali arttırıyor ama Rabbim ne yazdıysa o oluyor. Belki 5. ye erkek olur kısmet
Fitil kullandım mi çin takvimine uyudun mu çok merak ediyofirtilin blimsel bi yani olabilir ama çin takvimi tamamiyle hikaye arkadaslar onlara bel baglamayin ben hamile oldugumda bile bakmadim çin takvimine uyuyormu diye rabbim bilir herseyi diyet,tuzlusu,ovukasyon anlarimda dier takvimler tamamen hurafe erkek cocuk isterken gunaha girmeyelim
Amin canım amin bir an evvel geçsin nolur okuyan herkesten dua istiyorum sağlığım yerine gelsinRabbim su gibi geçirsin günlerini ağzının tadı yerine gelsin inşAllah kucağına al sağsalim yavrunu canım…
inşAllah gönlündekidir ben pek anlamam amaSelam arkadaşlar bende de üçüncü çocuğumu bekliyorum nasipse ultrason resmine göre yorum yapan arkadaşlar bana da yardımcı olabilir mi acaba?
Amin cümlemizin inşallah çok teşekkür ederiminşAllah gönlündekidir ben pek anlamam ama
Bu kadar abartmaya gerek yok varmı bence yok tabi siz bilirsinz belki tutarArkadaşlar bu vajinal ph ölçer varmış vajinann asidik ve alkali durumunu öğrenmek için turnusol kağdyla veya dijital ölçer şeklinde kullanıp erkek bebek tuttrn anneler varmı
Hemen hemen ynıyız gebelik haftasi. Olarak bulantınz varmı?Selam arkadaşlar bende de üçüncü çocuğumu bekliyorum nasipse ultrason resmine göre yorum yapan arkadaşlar bana da yardımcı olabilir mi acaba?
Turnusol kağıdını duydum ama dijital ölçer duymadım hiçArkadaşlar bu vajinal ph ölçer varmış vajinann asidik ve alkali durumunu öğrenmek için turnusol kağdyla veya dijital ölçer şeklinde kullanıp erkek bebek tuttrn anneler varmı