Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Bende merak edyrm bide bu bayan takvimi ücretli yapyr bir ay için 130 dedi hep tutanları paylaşyr bu gurupta tutan varmı yaptrp erkek bebek için bide çin takvimi tutanlar her sene değşyrmu bu takvim acaba

Ben artık bu konuda ne yaparsak yapalim bisey degismiceni düşünüyorum.Aslında bizim için herşey yazılmış sadece zamanını bekliyor yapıp ta tutanlar için de Rabbim yazdığı için kaderinde zaten erkek evlat yazılmış hayır her türlü fırsatı değerlendirenler yapanlar aksini düşünüyor demiyorum ama umutlanip istediği olmayınca hayal kırıklığı oluyor onun için bence bolca dua etmeliyiz Yaradanin yanında ne zor ki vermiyorsa da vardır bir hayır

Aynrn bende aynı fikirdeyim ama rabbim birşeyi nasip edecekse vesile ediyor diye düşünüyorum biz elimizden geleni yapalım gerisi takdir ilahi

Bende merak edyrm bide bu bayan takvimi ücretli yapyr bir ay için 130 dedi hep tutanları paylaşyr bu gurupta tutan varmı yaptrp erkek bebek için bide çin takvimi tutanlar her sene değşyrmu bu takvim acaba
Çin takvimiyle ilgili benimde pek bilgim yok bilen arkadaşlar varsa yazar belki.
Birde bir yöntem daha keşfettim baby choice diye kadının yumurtasının belirli zamanlarda erkek spermle, kız spermleri çektiği zamanlar varmış ve bazı bilgilerle kadının istediği cinsiyete göre gunlerini belirleyip takvim oluşturuyorlarmis İsveç de bilim adamları tarafından bulunan bir yontemmis Ankara'da temsilciliği varmış belli bir miktar karşılığı analiz edip takvimi yolluyorlarmis internet sitesinde daha detaylı anlatıyor zaten acaba bunu uygulayan oldumu gerçekten gerçekçi bir yontemmi merak ediyorum çünkü başarı oranı baya yüksek belirtilmiş %90 falan yani

Düşünce gücü çok önemli dua istemek çaba sarfetmek kaderi değiştirmek bizim elimizde işteki vereyim diyor vermezse de bir hayır aramak gerekiyor

Çok doğru kaderimde yokmuş herşey yaptım yine olmadı

benimde 4. kızım yolda Rabb'im sağlıkla doğup büyümesini nasip etsin. Yumurtlama testi falan ihtimali arttırıyor ama Rabbim ne yazdıysa o oluyor. Belki 5. ye erkek olur kısmet
İnsallah rabbim 5. Ye saglikli hayirli erkek evlat nasip eder

Rabbim su gibi geçirsin günlerini ağzının tadı yerine gelsin inşAllah kucağına al sağsalim yavrunu canım…
Amin canım amin bir an evvel geçsin nolur okuyan herkesten dua istiyorum sağlığım yerine gelsin
Cinsiyet belli değil canım kilitoreste olma ihtimali yüksek dedi pipi diyemem birşey diyemem dedi
Belkide iyi yaptı çünkü şuan Ekim annelerinden erken tahminde epey yanılma payı çok oldu

Selam arkadaşlar bende de üçüncü çocuğumu bekliyorum nasipse ultrason resmine göre yorum yapan arkadaşlar bana da yardımcı olabilir mi acaba?

Eklentiler

• IMG_20220331_221424.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 70
Arkadaşlar bu vajinal ph ölçer varmış vajinann asidik ve alkali durumunu öğrenmek için turnusol kağdyla veya dijital ölçer şeklinde kullanıp erkek bebek tuttrn anneler varmı
Turnusol kağıdını duydum ama dijital ölçer duymadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…