La fontaine
Biz gelince hep burdayiz,Adı kaybedenler kulübü 😏
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Kasım 2021
- 749
- 558
Cnm ben cinsiyetini ogrendigimde kesfettim bu sayfayiÇok doğru söylüyorsun rabbim yardımcımız olsun herşey her gün zamlanıyor… evet aslında çok üstüne düşünce olmuyor ters tepiyor akışına bırakmak en iyisi senin eski yazılarını okudum bende canım ama testlerini bulamadım nasıldı ilişki olduğunda ? Bide diyet yapmamıştın sen değil mi bu arada Rabbim sağ Salim kucağına aldırsın
Canim son adet tarihin nedirCnm ben cinsiyetini ogrendigimde kesfettim bu sayfayi
Testlerimi bu sebeple paylasmadim
Gecen gune kadar duruyordu ama son temizlikte tasinma olacagi icin attim
Zatende scikcasi kurudugu icin anlasilmiyo ben bile cozemedim hangisi once hangisi sonraydi diye
Diyet yapmadim evet zaten esim hicc cocuk istemiyordu ki kaldiki erkek bebek diye diyet yapmazdi
Ona da soylemedim bu kadar cok erkek bebk istedigimi zaten
Kendim icten cok dua ettim gecen sene bu zamanlar esim korunuyordu cok afedersiniz esime tuzak kurup hamile kaldim oda sanirim kimyasaldi sonra ben cok uzulunce ki taktir tabii esimde ikna oldu bi kac ay denedik bi kac ay ovu. Testi kullandim
Bu bi kac ayin son ay haric hepsinde sik iliski oldu
Ovu. Testinde koyu gordugun hergun catlama oncesi sonrasi adete bi kac gun kalana kadar ilski oldu ama gebelik olmadi
Bundada bi hikmet oldugunu dusunuyorum
Sadece son ay yani hamile kaldigim ay tek iliski oldu bazi sebeplerden dolayi iliski olsada edim tekrar korunmaya basladi
Hastalik artti boswer cocugu asini ol diye bana cocuktan wazgecti
Benimde umudum kalmamisti acikcasi o ay hamile kaldigima
Evde hep temizlikle ugrastim
Ama iliskiden bi hafta sonra hafif kanamam oldu sanirim yerlesme kanamasiydi
Bide diger aylardan tek farki adetim bitmeye bi kac gun kala hergun esime ve bana taze sikilmis havuc suyu icirdim icine bi kac damla zeytinyağı damlattim
Ve o ay tuttu cok sukur
Havuc suyunun catlamyi hizlandirgini dusunuyorum ve gordumde
Daha onceki aylarda bi kac gun suruyordu yum gunum son ay ertesi gun catladi 12 saat surdu yumurtlama
Tabii bunu nasip edende rabbim
Ama cok arastirmak cok yorar insani
Bu guzel maneviyati fazla olan gunlerde duaya siginmak en guzeli
Gerisi rabbime kalmis
Zaten dua etmeni nasip eden duani kabul de eder etmiyorsada daha hayirlisini verir
Umarim rabbim senin ve diger arkadaslarin gonlune gore werir
Kız bebekKızlar nup teorisinden anlayan var mı 12+2burda
Ben dinen caiz olup olmadığını bilemediğim için asla düşünemezdm tabiki karar sizinMerhaba bayanlar, tüp bebekşe cinsiyet seçimi düşünen var mı 3.son bebeği o şekşlde düşünüyoruz 2.bebeğimd burda ki çoğu şeyi yaptım nasip olmadı belki tüp bebel de nasip olmayacakti, belki orda naisp olacwk bilemiyorum
Slm kizlarr nasil gidiyo hamilelikler
Hamile olmaya calisanlar sizede kolay gelsin umarim rabbim gonlunuzdekini verir
Simdi okuyorum da iyi ki bu kadar arastirmadan hamile kalmisim
Okurken beynim yoruldu bide isleme dokmesi war bunun
Ama benden tavsiye size boll boll dua edin gecen sene bu zamanlar bende hamile degildim cok dua ettim
Bu sene cok sukur rabbim nasip etti
Nasipte warsa zaten ister sik iliski ister tek iliski rabbim werir
Bu mubarek gunlerde bol dua ve tewekkullle rabbime dua edin
Cunku istersen dr a git kesin erkek olacak diye birsey yok hicbirsey garanti degil
Ama dua ile umudunuz artar
Buvarada markete gittim hersey hergun mu zamlanir sasiriyorum
Bi gun onceki urun bi sonraki gunde en az 10 lira artmis
Cok cikarci olduk milletce Allah sonumuzu hayretsin
İki kilo domatese 60 tl verdim
Ki ben kisin 15 liraya bile cok pahali diyordum
Bu ne boyle alsan olmuyo almasan olmuyo
Rabbim durumu olmayanlara yardim etsin
Umarim ulkece duzeliriz su mubarek gunlerde rabbim sonumuzu hayretsin
Merhaba ben düşünüyorum araştırmadayım. Sizin varmı bildiginiz ve tanıdıklarınızın yaptırdığı güvenilir bir yer ? Çünkü baya maliyetli ve insan gerçekten tutacaksa gözüne gelmiyor ama birde kandirilmak veya işinin ehli olmayan bir yere denk gelip tüm emeklerin maddi manevi ziyan olması varMerhaba bayanlar, tüp bebekşe cinsiyet seçimi düşünen var mı 3.son bebeği o şekşlde düşünüyoruz 2.bebeğimd burda ki çoğu şeyi yaptım nasip olmadı belki tüp bebel de nasip olmayacakti, belki orda naisp olacwk bilemiyorum
Benimde ağzında acılık devam canım geçmedi daha. Bizi de haberdar et belki söylet doktorunAy ne güzel yazmssn canım Allahım ülkemize ferahlık versin artık maaş yetişmiyor kartlara yükleniyorz ne olacak nasıl olacak Allah bilir inan bebeğin masrafları bile o kadar gözümü korkutuyor ki.. Allahım herkese yardım etsin..
Benim gebeliğim zordu maalesef umarum bu günden sonra zorluk geçer 14+1 im hala mide bulantısı hapı içiyorum. Ağız acılıgni sanki ağzımdan zehir vermişler..
Midem şişiyor yemekdeb sonra ama çok şükür bin şükür en zoru mide bulantısı idi o bir tık azaldı. Yeni bir ilaca geçtim için sanırım. Öyle işte. Bugün öğleden sonra Dr a gideceğim inş ama Dr um garantici olduğu için yine cinsiyet demicek çünkü 13 de de tahmin yapmadı. Allahım herkesin gönlüne göre hayrılı olanı versin
Son adet tarihim 2 agustos cnmCanim son adet tarihin nedir
Aynn cnm hakkimizda hayirlisiAy ne güzel yazmssn canım Allahım ülkemize ferahlık versin artık maaş yetişmiyor kartlara yükleniyorz ne olacak nasıl olacak Allah bilir inan bebeğin masrafları bile o kadar gözümü korkutuyor ki.. Allahım herkese yardım etsin..
Benim gebeliğim zordu maalesef umarum bu günden sonra zorluk geçer 14+1 im hala mide bulantısı hapı içiyorum. Ağız acılıgni sanki ağzımdan zehir vermişler..
Midem şişiyor yemekdeb sonra ama çok şükür bin şükür en zoru mide bulantısı idi o bir tık azaldı. Yeni bir ilaca geçtim için sanırım. Öyle işte. Bugün öğleden sonra Dr a gideceğim inş ama Dr um garantici olduğu için yine cinsiyet demicek çünkü 13 de de tahmin yapmadı. Allahım herkesin gönlüne göre hayrılı olanı versin
Aynn cnm hakkimizda hayirlisi
Umarim erkek bebek haberini verir dr.n beklemek cok yorucu ama guzelde
Mide bulantin cok fazlaymis cnm ya
Cok dukur ben kizlardada bundada adiri bi bulanti yasamadim
Aradaki farklar cok azdi yani
Umarim gecer yoksa surekli bulanti bebegin gelsiminide etkiler
Walla inanaki ben alisverisi tamamladim hersey dahil 7 bin civari gitti
Ki bende nerde indirim war hepp ordan aliswrris yaptim
Birde cinsiyeti farkli oldugu icin hersey sifirdan aldim
İnternet indirimlerini takip ettim besik lohusa geceligi bebek cantasi bebek bezi islak mendil onlari internetten aldim
Bezler islak mendiller internette cok uyguna geldi
Bi alana ikincisi 1 tl ye aldim hala war o indirim tavsiye ederim sanada cnm
Bezlerimi islak mendilini banyo kowasi masrabasini filan seninke ayni haftadayken aldim
Etrafimdakiler cok erken dediler amma iyi ki de almisim zaman cok cabuk geciwerdi
Dogumu bekliyorum suan
38. Haftadan itibaren dogum olabilir dedi dr.m yani 2 nisandan itibaren beklemedeyim
Darisi senin ve butun hamile annelerimizin basina cnm
Hayirlisi buymus demekki cnmBebeğim yüzde yüz kızmış ağladım Allahim affetsin aslında hiç fark etmez diyordum ama demekki bende erkek istiyormusum
Bende cok aglamistimBebeğim yüzde yüz kızmış ağladım Allahim affetsin aslında hiç fark etmez diyordum ama demekki bende erkek istiyormusum
Yok canım ikinci.. İlk olsa asla üzülmezdim hatta ilk kızımda havaya uçtum bunda ağladım Allahim affetsin. Görümcemde hamile ilk bebeği erkek. Ne diyim bilmiyurm nasipHayirlisi buymus demekki cnm
Kacinci gebelikti senin
Belki bi sonrakinede erkek olur
Eger ilk gebelikse inan kiz cocugu anne icin bana icinde bulunmaz bi nimet
Benim buyuk kizim 16 yasinda ve arkadasa hic ihtiyac duymuyorum bi cok seyi birlikte yapiyoruz
Yani aslinda kiz xocugu bulunmaz bi nimet ama gelde sen onu esinin ailesine anlat
Anlatsanda anlamazlar gun gelir dewran doner seni elestirenler sana imrenerek bakar bu dunya boyle sabir sadece
Rabbim verdiğinde bir hayır vermediginde bin hayır arayayacagiz canım sakın üzülme bebeğini de üzme.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucagina almanı da nasip etsin.Yok canım ikinci.. İlk olsa asla üzülmezdim hatta ilk kızımda havaya uçtum bunda ağladım Allahim affetsin. Görümcemde hamile ilk bebeği erkek. Ne diyim bilmiyurm nasip
Hayirlis cnm ki ikinciymis dahaYok canım ikinci.. İlk olsa asla üzülmezdim hatta ilk kızımda havaya uçtum bunda ağladım Allahim affetsin. Görümcemde hamile ilk bebeği erkek. Ne diyim bilmiyurm nasip
Rabbim hayırlısı bu olduğu için nasip etmiş bize bende 2.kızmda çok ağladım ama doğunca töbe yarabbim dedim sağlıklı oyuncak bebek gibi güzel bi kızm olduğu için bazıların hiç olmadığı için neler yaşadığını düşünüp şükrettim ve her ikisi kız ama okadar farklılarki demek Rabbım daha iyi bilir deyip teslimiyet gerek içini ferah tut canm benimTuzlu su, karbonatlı vajinal duş (şırınga ile hatta)
Sağa yatma, tek ilişki, ovulasyon testi, sert kahve, erkek bebek duası, ilişkiden önce namaz, süt ve ürünleri diyeti, bol et diyeti...
Bütün bunları yaptım
Sonuç kız... Nasip