Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Çok sevindim canım daha öncede konuşmuştuk Bayadır girmiyorum ikimizin durumu aynıydı bide leke olayı yasamistin farklılık olarak ama bende çok kustum sonradan devam ediyor hâlâ,banada bir umut oldu inşallah ikimizinde gönlümüzden geçen olur

Insalalh canım bende çok sevindim ama doktor kesin deneyimce yinede içinde bisey kaldı söyleyemiyorum kimseye. Ya erkek değilse diye.

Insalalh canım bende çok sevindim ama doktor kesin deneyimce yinede içinde bisey kaldı söyleyemiyorum kimseye. Ya erkek değilse diye.
Ama baya büyümüş seninki yanılmaz diye düşünüyorum şimdilik söyleme iyice emin olunca artık söylersin

Ama baya büyümüş seninki yanılmaz diye düşünüyorum şimdilik söyleme iyice emin olunca artık söylersin
Doktorda aslında sanki emindi ama yine de 1 ay sonra dedi. Diyorum emin olmasa pipi resmi vermezdi. Ama yine de 1 ay sonra kesin derim dedi. E bende merak ediyorum heycanlaniyorum falan bakalım artık. Nisanın 20 sinde belli olur

Doktorda aslında sanki emindi ama yine de 1 ay sonra dedi. Diyorum emin olmasa pipi resmi vermezdi. Ama yine de 1 ay sonra kesin derim dedi. E bende merak ediyorum heycanlaniyorum falan bakalım artık. Nisanın 20 sinde belli olur
Darısı benim başıma inşallah en kısa zamanda bende öğrenirim senin erkektir canım artık

Slm kızlar maalesef Dr göremiyorum dedi bende göremediği için kıza benzettim ama yinede bir tarafım erkek istiyor sağlıkla hayırla.
Sizce nedir nub dan anlayan varmı

Eklentiler

• IMG_20220328_165745.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar adetime daha 9 gün var ama bugün bas dönmesi ve mide bulantım vardı. Birliktelik oldu bir hafta geçti üzerinden bugün de böyle bas dönmesi mide bulantısı falan çektim hep elimde limonla gezdim . Erken gebelik olma ihtimali var mı

merhaba doktorunuz hangi şehirde acaba kahve içir demiş size çok az doktor bunu söyler

İyi geceler hanımlar bende sessiz sedasız takip edenlerdenim. Acaba Aranızda Instagram'da planlama sayfalarında planlama yaptıran varmı birkaç kişi yaptırdığını söylemişti ama unuttum isimlerini acaba tuttumu planlamaları merak ettim çünkü bende yaptırdım ve bu ay eğer erkek günlerine denk gelirse yumurtlamam deneme olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…