Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşini vitamin kullandımıMalesef bütün yöntemleri denedik ama tutturamadık
EvetEşini vitamin kullandımı
Olurmuu ben bayadir yazamıyodum ama cinsiyeti öğrenmemle alakası yok telefonum değişti bende e mail şifremi unutmuştum onu tekrar almam uzun sürdü biraz eee hanımlar biz 21+5 olduk sizden ne haber görüşmeyeliArtık cinsiyet öğrenen buraya yazmıyor sanırım
Çok sevindim canım daha öncede konuşmuştuk Bayadır girmiyorum ikimizin durumu aynıydı bide leke olayı yasamistin farklılık olarak ama bende çok kustum sonradan devam ediyor hâlâ,banada bir umut oldu inşallah ikimizinde gönlümüzden geçen olurArkadaşlar yüz üstü yatiyo. Doktor orta resimdeki pipi resmi olarak verdi ama çok da net demedi 1 ay sonra kesin derim dedi. Erkek gibi dedi. Ultrasonu da yeni gelmiş aslında. Içimde öyle bi rahatsızlık var bi tarafim sevinuyo bi tarafim acaba kordon olabilir mi diyo. Sizce nedir erkek diyebilir miyiz
Insalalh canım bende çok sevindim ama doktor kesin deneyimce yinede içinde bisey kaldı söyleyemiyorum kimseye. Ya erkek değilse diye.Çok sevindim canım daha öncede konuşmuştuk Bayadır girmiyorum ikimizin durumu aynıydı bide leke olayı yasamistin farklılık olarak ama bende çok kustum sonradan devam ediyor hâlâ,banada bir umut oldu inşallah ikimizinde gönlümüzden geçen olur
Ama baya büyümüş seninki yanılmaz diye düşünüyorum şimdilik söyleme iyice emin olunca artık söylersinInsalalh canım bende çok sevindim ama doktor kesin deneyimce yinede içinde bisey kaldı söyleyemiyorum kimseye. Ya erkek değilse diye.
Doktorda aslında sanki emindi ama yine de 1 ay sonra dedi. Diyorum emin olmasa pipi resmi vermezdi. Ama yine de 1 ay sonra kesin derim dedi. E bende merak ediyorum heycanlaniyorum falan bakalım artık. Nisanın 20 sinde belli olurAma baya büyümüş seninki yanılmaz diye düşünüyorum şimdilik söyleme iyice emin olunca artık söylersin
Darısı benim başıma inşallah en kısa zamanda bende öğrenirim senin erkektir canım artıkDoktorda aslında sanki emindi ama yine de 1 ay sonra dedi. Diyorum emin olmasa pipi resmi vermezdi. Ama yine de 1 ay sonra kesin derim dedi. E bende merak ediyorum heycanlaniyorum falan bakalım artık. Nisanın 20 sinde belli olur
Darısı benim başıma inşallah en kısa zamanda bende öğrenirim senin erkektir canım artıkg
Bende ayın 5 inde gideceğim o zaman kadar 12. Haftaya gireceğim bir tahminde bulunur mu acaba meraktayım yoksa çok mu küçük der acaba bilemiyorumN zaman gideceksin canım
Bilmiyorum ki her doktor farklı benim 2 kızım da da 12. hafta dadedilerdiBende ayın 5 inde gideceğim o zaman kadar 12. Haftaya gireceğim bir tahminde bulunur mu acaba meraktayım yoksa çok mu küçük der acaba bilemiyorum
Cinsiyeti nedir bebeğinizin yöntem uyguladınızmıOlurmuu ben bayadir yazamıyodum ama cinsiyeti öğrenmemle alakası yok telefonum değişti bende e mail şifremi unutmuştum onu tekrar almam uzun sürdü biraz eee hanımlar biz 21+5 olduk sizden ne haber görüşmeyeli
Slm kızlar maalesef Dr göremiyorum dedi bende göremediği için kıza benzettim ama yinede bir tarafım erkek istiyor sağlıkla hayırla.
Sizce nedir nub dan anlayan varmımasallah saglikla gelsin benim icimden erkek gecti
Saglikla gelsin insallah benim icimden erkek gectiSlm kızlar maalesef Dr göremiyorum dedi bende göremediği için kıza benzettim ama yinede bir tarafım erkek istiyor sağlıkla hayırla.
Sizce nedir nub dan anlayan varmı
merhaba doktorunuz hangi şehirde acaba kahve içir demiş size çok az doktor bunu söylerIlk 3 ay doktora gitmistim cnm ama o zaman olmadi ve ben son 3 ay gitmedim doktora yumurtlama ve çatlama önemli dedi cnm o zamanlar birliktelik olsun ve yirmi dk kalkma ayağı uzan dedi yumurtanın olduğu tarafa eşine birliktelikten önce kahve içir demisti