Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Teşekkür ederim canm yorumun için, Allah hayrlsnı yazsin herkez için bide fitil resmi atarmsnz banada

Fitil kullandım mi çin takvimine uyudun mu çok merak ediyorum

Bunların hepsi çin takvimi ede uydumu yoksa fitil tekmi kullandlr çünkü çin takviminde de hep bazı aylar 2 veya 3 ay kız görnyo zaman kaybı diye bıraktım

Bnce yeter sen bilirsin yine de
Çok yordum seni canm ya sadece fitil kullanıp çin takvimi uygulamayan ve erkek bebek tuttrn oldumu çevrenizde bide fitili çocuk dûşndğn ay adetten yıkanıp kulllanyrsn ve aynı ay içinde yumurtanın çatladığı gün açılmadan ilişki öylemi

Canım ztn çevremde kimse çin takvimine özellikle uymuyor hepsinin erkeğe denk gelmesi tesadüf sadece komşum fitil kullanmıştı fitilden 2 ay sonra hamile kaldı kızı oldu o yüzden çin takvimine göre bide fitil bittikten sonra sık ilişki

Merhaba kızlar iyi günler. Benim ilk gebeliğim. Bu topiği tesadüfen gördüm. Bir şey söyleyeceyim. Belki sizede fikir olur, yardımçı olur. Benim kuzenimin 3erkek çoçuğu var. İkinci ve üçüncü planlamadan kazara oldu. Onlarda asla sık ilişki olmaz. Hafta1 veya 10günden bir. Ve bu ilişkinnde sırf yumurtlama gününe denk geldiğini düşünmüyorum. Ama böyle bir şey var. Kızın solunda polikistik over var hep sağdan yumurtluyor. Yanlış hatırlamıyosam bir dersde duymuştum biz cinsiyyeti erkek belirliyo sanıyoruz ama bazen yumurta kendisi sperm seçiyo demişlerdi(tıp mezunuyum). Kayınvalidemi geçenlerde doktora götürdüm oda bana dedi benim sol overim çalışmıyor hep sağdan hamile kaldım. Bana hep oğlun olucak dediler. 2oğlu var 3cünü safra patlaması yüzünden aldırmış((( yani bu yaptıklarınlza birde bunu ekleyin belki olur Ultrasonda bakın sağdan yumurtluyosanız uygulayın(tam bilmiyorum neler yapılıyor) tabiki buda bir ihtimal artırıcı şey.

Arkadaşlar yüz üstü yatiyo. Doktor orta resimdeki pipi resmi olarak verdi ama çok da net demedi 1 ay sonra kesin derim dedi. Erkek gibi dedi. Ultrasonu da yeni gelmiş aslında. Içimde öyle bi rahatsızlık var bi tarafim sevinuyo bi tarafim acaba kordon olabilir mi diyo. Sizce nedir erkek diyebilir miyiz

Eklentiler

• 20220323_104257.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 103
Yaaa çok sevindim bacım maşAllah allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin

İlk kontrolde kız demişti demi ? Yanlış mı hatırlıyorum neler yapmıştın anlatırmısın bize de doktor söylemiş işte küçük falan ama sonuçta bi belirginlik varmış baksana

İlk kontrolde kız demişti demi ? Yanlış mı hatırlıyorum neler yapmıştın anlatırmısın bize de doktor söylemiş işte küçük falan ama sonuçta bi belirginlik varmış baksana
Ya bisey demedi canım erkek dedi ama 1 ay sonra daha net söylerim dedi şimdi yüzüstü yatiyo dedi. Çok da emin olamadı herhalde. Ama bana pipi resmi gibi bisey verdi beni de umutlandırdı

Bide ben bisey yapmadım sadeve takvimde yam yumurtlama günü yaziyo an tek bi ilişki olmuştu o da kazayla. Sonradan burda görmüştüm muhammed süresi okudum yusuf süresi okumaya çalıştım elimden geldiğince. Allahım taktirdi

Yeme içme diyet vs olmadı yani

Ya bisey demedi canım erkek dedi ama 1 ay sonra daha net söylerim dedi şimdi yüzüstü yatiyo dedi. Çok da emin olamadı herhalde. Ama bana pipi resmi gibi bisey verdi beni de umutlandırdı
hayırlı olsun tatlım 17 haftalıksın bence erkektir erken hafta olup böyle bişey dese anlarımda 17. Haftadan sonra değişeceğinizi sanmıyorum

Canım Avrupa da Dr lar sadece benziyor diyormus formlarda öyle okudum yoksa tazminat hakkı vs doğuyorms. O nedenle öyle demiştir erkektir yani bu saatten sonra değişcni sanmam Allahın izniyle.
Sen hiç bir şey yapmadın demi hatta yanlışlıkla gebe kaldın hatırladığım kadarıyla nasip işte..
Ben karbonatlı duş, tuzlu su, diyet, kahve herşeyi yaptım bakalım ne çıkacak.
Kızımda çok midem bulandı bunda da daha beter bulandı o nedenle kız diyorum ben hayırlisi olsun
Ben kızları daha çok seviyorum ama eşim için erkek evlat istemiştim nasip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…