Teşekkür ederim canm yorumun için, Allah hayrlsnı yazsin herkez için bide fitil resmi atarmsnz banadaCanım o yeni evlenmişti 3 ay çocuğu olmadı bn ısrarla hastaneye git dedim doktor ona hap ve fitil verdi kocasinida hap verdi sık ilişki ile oğlu oldu doğdu bile yani ama benim bütün çevrem neredeyse fitil kullanıp oğlu oldu hiç kız görmedim komşularım dahi
Canım burdan atsan olur muFitil kullandım mi çin takvimine uyudun mu çok merak ediyorum
Burdan atsan olur mu canım herkes görsünFitili isteyenler bana bı özelden yazar mısınız
Fitil kullandım mi çin takvimine uyudun mu çok merak ediyorum
Bunların hepsi çin takvimi ede uydumu yoksa fitil tekmi kullandlr çünkü çin takviminde de hep bazı aylar 2 veya 3 ay kız görnyo zaman kaybı diye bıraktımCanım o yeni evlenmişti 3 ay çocuğu olmadı bn ısrarla hastaneye git dedim doktor ona hap ve fitil verdi kocasinida hap verdi sık ilişki ile oğlu oldu doğdu bile yani ama benim bütün çevrem neredeyse fitil kullanıp oğlu oldu hiç kız görmedim komşularım dahi
Çin takvimine de uyduBunların hepsi çin takvimi ede uydumu yoksa fitil tekmi kullandlr çünkü çin takviminde de hep bazı aylar 2 veya 3 ay kız görnyo zaman kaybı diye bıraktım
Ben buay yumurta takibi yapyrm çin takvimine göre önmzdeki 2 ay kız fitil alsam takibin yanında yeterli olurmuÇin takvimine de uydu
Bnce yeter sen bilirsin yine deBen buay yumurta takibi yapyrm çin takvimine göre önmzdeki 2 ay kız fitil alsam takibin yanında yeterli olurmu
Çok yordum seni canm ya sadece fitil kullanıp çin takvimi uygulamayan ve erkek bebek tuttrn oldumu çevrenizde bide fitili çocuk dûşndğn ay adetten yıkanıp kulllanyrsn ve aynı ay içinde yumurtanın çatladığı gün açılmadan ilişki öylemiBnce yeter sen bilirsin yine de
Canım ztn çevremde kimse çin takvimine özellikle uymuyor hepsinin erkeğe denk gelmesi tesadüf sadece komşum fitil kullanmıştı fitilden 2 ay sonra hamile kaldı kızı oldu o yüzden çin takvimine göre bide fitil bittikten sonra sık ilişkiÇok yordum seni canm ya sadece fitil kullanıp çin takvimi uygulamayan ve erkek bebek tuttrn oldumu çevrenizde bide fitili çocuk dûşndğn ay adetten yıkanıp kulllanyrsn ve aynı ay içinde yumurtanın çatladığı gün açılmadan ilişki öylemi
Yaaa çok sevindim bacım maşAllah allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar yüz üstü yatiyo. Doktor orta resimdeki pipi resmi olarak verdi ama çok da net demedi 1 ay sonra kesin derim dedi. Erkek gibi dedi. Ultrasonu da yeni gelmiş aslında. Içimde öyle bi rahatsızlık var bi tarafim sevinuyo bi tarafim acaba kordon olabilir mi diyo. Sizce nedir erkek diyebilir miyiz
İlk kontrolde kız demişti demi ? Yanlış mı hatırlıyorum neler yapmıştın anlatırmısın bize de doktor söylemiş işte küçük falan ama sonuçta bi belirginlik varmış baksanaArkadaşlar yüz üstü yatiyo. Doktor orta resimdeki pipi resmi olarak verdi ama çok da net demedi 1 ay sonra kesin derim dedi. Erkek gibi dedi. Ultrasonu da yeni gelmiş aslında. Içimde öyle bi rahatsızlık var bi tarafim sevinuyo bi tarafim acaba kordon olabilir mi diyo. Sizce nedir erkek diyebilir miyiz
Ya bisey demedi canım erkek dedi ama 1 ay sonra daha net söylerim dedi şimdi yüzüstü yatiyo dedi. Çok da emin olamadı herhalde. Ama bana pipi resmi gibi bisey verdi beni de umutlandırdıİlk kontrolde kız demişti demi ? Yanlış mı hatırlıyorum neler yapmıştın anlatırmısın bize de doktor söylemiş işte küçük falan ama sonuçta bi belirginlik varmış baksana
Bide ben bisey yapmadım sadeve takvimde yam yumurtlama günü yaziyo an tek bi ilişki olmuştu o da kazayla. Sonradan burda görmüştüm muhammed süresi okudum yusuf süresi okumaya çalıştım elimden geldiğince. Allahım taktirdiİlk kontrolde kız demişti demi ? Yanlış mı hatırlıyorum neler yapmıştın anlatırmısın bize de doktor söylemiş işte küçük falan ama sonuçta bi belirginlik varmış baksana
Yeme içme diyet vs olmadı yaniBide ben bisey yapmadım sadeve takvimde yam yumurtlama günü yaziyo an tek bi ilişki olmuştu o da kazayla. Sonradan burda görmüştüm muhammed süresi okudum yusuf süresi okumaya çalıştım elimden geldiğince. Allahım taktirdi
Hiç bişey olmadiYeme içme diyet vs olmadı yani
hayırlı olsun tatlım 17 haftalıksın bence erkektir erken hafta olup böyle bişey dese anlarımda 17. Haftadan sonra değişeceğinizi sanmıyorumYa bisey demedi canım erkek dedi ama 1 ay sonra daha net söylerim dedi şimdi yüzüstü yatiyo dedi. Çok da emin olamadı herhalde. Ama bana pipi resmi gibi bisey verdi beni de umutlandırdı
Bencede hayırlı olsun inşallah canımmmYk
Hiç bişey olmadi
Canım Avrupa da Dr lar sadece benziyor diyormus formlarda öyle okudum yoksa tazminat hakkı vs doğuyorms. O nedenle öyle demiştir erkektir yani bu saatten sonra değişcni sanmam Allahın izniyle.Arkadaşlar yüz üstü yatiyo. Doktor orta resimdeki pipi resmi olarak verdi ama çok da net demedi 1 ay sonra kesin derim dedi. Erkek gibi dedi. Ultrasonu da yeni gelmiş aslında. Içimde öyle bi rahatsızlık var bi tarafim sevinuyo bi tarafim acaba kordon olabilir mi diyo. Sizce nedir erkek diyebilir miyiz