Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kasar peynir ve muz bebeğe kilo aldırır derler ama belki denemissinizdir ama bi söylim dedim
Denedim muzu sewmesemde hergun yiyorum
Kasari da ayni sekilde
Umarim kilo alir bu ay
Hic ac durmuyorum heran biseyler yeme modundayim

Reactions: Zzy
12 de bisey demedi doktor. Aylık kontrolümü bekliyorum bende haftaya insallah. Hem kesin öğrenmiş olurum.
allah gonlunuzdekini duymayi nasip etsin o zaman baya buyukte bana 10 haftada soylemisdi doktor kesin degil dedi tabi

Ne yaptın canım gittinmi
Gittim canım doktor pipi var sanki erkek olabilir dedi net bisey diyemedi sonra kordonu bacak arasına almış bebek başka bisey göremedi kız da olabilir net göremiyorum dedi ama moralim çok bozuldu kafasında iki tane kist gördü bebegin genelde 6.ayda geçiyormuş ama ya gesmezse

Doktor kist deyince cinsiyetle ilgili tüm beklentim düşüncem değişti meğer sağlıklı olması beni daha da mutlu ediyormuş doktor beni rahatlatmaya geçmeme ihtimali düşük dese de artık duydum yani inşallah geçer de sağlıklı bir şekilde doğar bebeğim zaten doktorumu da değiştireceğim saha ıyi bir doktor buldum özel kliniği varmış ona gideceğim bir dahakine

allah gonlunuzdekini duymayi nasip etsin o zaman baya buyukte bana 10 haftada soylemisdi doktor kesin degil dedi tabi
Almanyadayim ben söylemek istemedi belki de. Daha dogrusu detaylı bakmadı öyle. Bende zaten dil bilmediğim için üsteleyemedim. Bakalım sağlıklı olsun öncelik.

İçini ferah tut canım inşallah bişey yoktur

Öyle yap canım banada ilk gittiğimde dış gebelik demişlerdi bak çok şükür herşey yolunda seninde öyle olur inşallah yanılmıştır belki

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,içini sıkma geçer Allah’ın izniyle

canim benim bebeklerin 4 ünde de vardi o kistten 3 ünde gecti çok sağlık lı kızlarım oldu inşallah bunda da gecicek. ben artik doktor söyleyince bunda da mi geciyo o geciyo modunda oluyorum ilk gebeligimde çok korkmustum. içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…