Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canım aklıma takıldı kırdıysam özürdilerim o niyetle demediğini biliyorum sadece ümitsiz olmayalım bu kadar o yüzden dedim hakkını helal et. Tez vakitte rabbim hepimize hayırlı sağlıklı erkek evlatlar versin. Amin 🤲🏻
Ben de yanlış anlasildim diye üzülüyorum ya sen de helal et cnm ..stres oluyor insan iste

Insallah rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin kuzm

Ben de yanlış anlasildim diye üzülüyorum ya sen de helal et cnm ..stres oluyor insan iste

Insallah rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin kuzm

Amin canım aynen stresten en uzak durmamız gereken dönemdeyiz gebelik açısından ama elimizde değil düşünüp duruyoruz strese sokuyoruz kendimizi 🤷🏻‍♀️

Adetimin 4. Gunundeyim kızlar.bu ay deneme yapacağım inşallah bı 10 gün sonra falan yumurtlama günüm.ovulasyon testlerimi hazırladım.cok heyecanlıyım.yalniz benim kızlar sol yumurtalıktan oldu.ve benim hep soldan yumurtlama oluyor o biraz kafamı karıştırıyor.internetten yumurtlama masajı gördüm.adet bittikten sonra başlanıyor 5 gün falan sağ tarafıma masaj yapsam yumurtlama olur mu ki ? Yada soldan testle tam catlayinca deneme yapacağım.kafam çok karışık.

kızlar merhaba benim adet günüme 5 güm kaldı dün sabah 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.yarın sabah deniycem birde.yanlız kızlara hemen hamile kaldığım için bu ay ilk deneme olduğu halde herkes bana hamile muamelesi yapıyor.ya yoksa olmayada bilir.ve işim kötüsü bana da yok gibi geliyor :110:

Kizlar aklima bir soru takıldı hani covid aşısı geldiye ya ulkemize eşim yaptirdi saglik calisani oldugu icin acaba bir etkisi olurmu tam da deneme zamanina az kalmiskken🤔🙈

TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🧿🧿

SoLeiL12 SoLeiL12
eflatun88 eflatun88
K Khvekokusu20
Ruveydam2015 Ruveydam2015
@Cute-sugar
R rana20
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3
B Beybipattis
Nurelifefe Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy
E Ecrin7325
L laylisho

R rana20 canım seninle başlıyoruz namazını kılıp duanla ve dilersen isminle birlikte bize bildirir misin?

Kişi başına düşen sayımız 💙341💙

Sadece dua sahibi arkaşımız bizden 💙11💙 adet fazla okuyarak ✔️352✔️ adet okuyacaktır..

3 gün içinde bitirelim kızlar herkes zamanında okudum yazsın en geç cumaya bitirelim,, herkese en kısa sürede okuyalım inşallah..

Arkadaşımız namazını kılıp bildirmeden okumaya başlamayalım. Namazımı kıldım başlayabilirsiniz yazınca hemen başlayalım. Rabbim kabul buyursun inşallah ♥♥️

🍀Kızlar K Khvekokusu20 sıradaki arkadaşın namazını kılıp bildirmesini istedi 🥰
❗❗❗ R rana20 için bildirim yapmayanlar ;
L laylisho canım senden haber bekliyoruz

Kızlar soğan kürün de 8.günüm henüz akıntı vs yok 🤭 teste de başlamadım bugün 12.gün ama belirtilerim daha başlamadı önceden yapıp kafa kurcalamaya gerek duymadım bu ay 😉 sanırım giderek salmaya başladım sonumuz hayr olsun inşallah 😂😂😂
M Maviayyy sen d vitamini ve b12 kullanıyordun ya bunları sana Dr mu tavsiye etti birde b12 yi günde bi kez mi alıyorsun yoksa ara ara mı alıyorsun?
Tazeanneeee Tazeanneeee senin son durum ne adet bitti mi başladın mı teste?

kızlar merhaba benim adet günüme 5 güm kaldı dün sabah 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.yarın sabah deniycem birde.yanlız kızlara hemen hamile kaldığım için bu ay ilk deneme olduğu halde herkes bana hamile muamelesi yapıyor.ya yoksa olmayada bilir.ve işim kötüsü bana da yok gibi geliyor :110:
Canım ilişkiden 12 gün sonra çıkar gebelik varsa.ben 11. Gün yapmıştım çok çok silik çıkmıştı.insallah hayirlisi olsun hakkında. Belki adet günün gelince net sonucu alırsın

Kızlar soğan kürün de 8.günüm henüz akıntı vs yok 🤭 teste de başlamadım bugün 12.gün ama belirtilerim daha başlamadı önceden yapıp kafa kurcalamaya gerek duymadım bu ay 😉 sanırım giderek salmaya başladım sonumuz hayr olsun inşallah 😂😂😂
M Maviayyy sen d vitamini ve b12 kullanıyordun ya bunları sana Dr mu tavsiye etti birde b12 yi günde bi kez mi alıyorsun yoksa ara ara mı alıyorsun?

Canım adetin 8.günündeyim bugün henüz başlamadım teste ama gündüz akıntı başladı inşaallah erken yumurta olmaz yarın başlayacağım testlere inşaallah. Bende b12 kullanıyorum ben sabah kahvaltıdan sonra bir tane alıyorum test zamanı ilaç testi etkiler mi?

Soğan küründen sonra akıntın olmadıysa rahim temizdir bence canım yoksa akıntı olurdu içini temizlediğinin göstergesi en azından bende öyle olmuştu

X