Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Cat ignesiyle yumurtaya müdahale edilmiş oluyor diye esim yaptirmami istememisti ama okuduğuma göre öyle yapanların çoğunun kızı olmuş
Benimde çat iğnesiyle hamile kalanlar çoğu erkek diye duydum çûnkû iğne sonrası saat bile veriyor doktorlar çatlayacağı zamanı daha net bilirler

Merhaba siz hangi sayfaya baktırdınız acaba yani tahmin yapan sayfa hangisiydi

Cinsiyet tahmini kesin sayfası bildimi acaba cinsiyeti
Ben kesin ve arzum ile planlama yaptım, parayı aldıktan sonra hiç oralı olmadılar takvim olayı ikisi birbirinden bağımsız hangisine inanıcam, kendi bildiğime göre gittim, Melek cinsiyeti bilemedi ultrasona göre erkek, ama takvime göre kız dedi, bana sorarsan takvim önemli hiç yanılmadım dedi emin bi şekilde, dedim ilk kez yanıldın, aaa ben şok havalarında

Yanı istemek degilde iki kızımız var bu da erkek olursa güzel olur tabi. Kızlarda yerleşme kanaması yaşamadım. Bunda oldu. Ama me olur bilmiyorum. Akintim şu gibi değil.
Canım bulantın ne zaman azaldı bahsetmiştim benim hem kızımda hemde bunda fazla diye ne zaman azaldı senin

Canım bulantın ne zaman azaldı bahsetmiştim benim hem kızımda hemde bunda fazla diye ne zaman azaldı senin
bulantı olmadı pek bende canım kusma oldu o da hafta da 1 en fazla 2 diyelim. 11. Haftamda rahatladım bide ağız tadım çok kötüydü benim tükuruk falan çok atmıştı geciyo çok azaldi. Diğerinde baya sürmüştü. Tabi yine de bilmem diyemem bu erkek

bulantılar normalde 7. Hafta başlar. Ama bazen istisna olabiliyor anne hormonal değişimden çabuk etkilenen biriyse daha erken başlıyor. Ancak kesin olarak 7 ve sonrasında başlar 12 de bitti gibi olur. Ondan sonra beta değeri vs düşmeye başlar. Hassas anne yine bu az miktardakinden yine bulanır.

Ben canım bu dediklerinin hepsini bende yaptım ama tutmadı 3. Kızım olacak çok üzüldüm hala kendime gelemedim ve uzun sürede geleceğimi sanmıyorum kız evlat elbette canım ciğerim ama insan kendinde olmayanı istiyor iki kızım zaten var üçüncüyü kız istemem yada sevinmem çok saçma olurdu herhalde rabbim sağlıklı kucağıma almayı nasip etsin ama üzüldüm o bir gerçek

Merhaba Mandelena, naptınız sonuç alabildiniz mi, sizi merak ettim gerçekten inşallah tutmuştur.
Merhaba canım iki gün önce çok ağır şekilde hastalandım daha sonra bayılmışım uyandığımda Ağrım sızım yokken bı an adet oldum sanırım sert düşmüşüm maalesef tutmadı

Kızlaaarrr kese içinde minicik bebek 6+2 @kbryummy @lafontaine @Maviay @üççiçekannesi@annekaraca
Canım gözün aydın rabbim hsyırlısı ile kucagına almayıda nasip etsin
İlk his cokk güzel oluyo aslında mucize ama normalleşiyo zamanla
Dilerim cinsiyeti dilediğin gibi olur
Ögrendiğinde ilk buraya yaz
Dualarım senınle cnm

Hakkında hayırlısı olsun cnm seni cok iyi anlıyorum
Rabbim böyle nasip etmiş demekki
Belki dördüncüye oglun olur umudunu yıtırme
Kızında dogunca unutursun bu gunlerı
Bende 3. Kızımda cok üzülmüştüm cewrede cabası tabii
Ama dogunca gectı simdi rabbim nasıp ederse erkek bebek bekliyorum rabbim böyle nasıp etti

Kızlar aşı olmayanıniz varmı acaba ben hamileyken olmak istemiyorum Dr um ısrarla ol dedi bidakine sorarsa üzerimde baskı gibi hissedecem ne dicem Dr a Bilemiyorum
Ben oldum dilara ol bence wakalar cok arttı
Bende olmayacaktım ama eşimin ve dr.run baskılarına daha fazla karsı koyamadım tvde hamıle olumleride ürküttü beni doğrusu
İlk asımı 19 haftalıktım galıba ozaman oldum ıkıcısını yeni oldum 30. Haftamdayım ilki ates halsızlık yaptı fakat ıkıncı hiç etki etmedi

Siz testle mi takip yaptınız hangi aşamada deneme oldu perhiz diyet vs var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…