Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kız mı istiyorsun erkekmi bilmiyorum ama ben grup kurmuştum bu platformda. Kızı olqnlqrda hep lekelenme görüldü yerleşme kanaması olurdu. Erkek bekleyenlerde olmadı kızda akıntı su gibi oluyordu genel olarak erkekte. Göğüs ağrısı kızlarda elleyemezlerdi çok ağrı olurdu erkekte çok az yada hiç. Tabi yine değişkenlik gösteriyor belirtiler

Instagram takvi dediğin cinsşyet melek mi

Yanı istemek degilde iki kızımız var bu da erkek olursa güzel olur tabi. Kızlarda yerleşme kanaması yaşamadım. Bunda oldu. Ama me olur bilmiyorum. Akintim şu gibi değil.

Bende yeni takip etmeye başladım formu ama eski sayfaları baya okudum sizin gibi herşeyi deneyip dikkat edip kızı olanların sayısı da azımsanmayacak kadar en son mavilenelim nickli bir arkadaşın cinsiyeti belli olmuştu o da kız bekliyor sağlıkla hayırla gelsin yavrucıklarınız . Böyle duydukça yöntemlere olan inancım kırılıyor açıkcası. Rabbim neyi takdir ederse o oluyor duadan başka çare yok

Yanı istemek degilde iki kızımız var bu da erkek olursa güzel olur tabi. Kızlarda yerleşme kanaması yaşamadım. Bunda oldu. Ama me olur bilmiyorum. Akintim şu gibi değil.
O zaman tam tersi etki olabilir. Yani kızda olmadıysa bu farklı cinsiyet olduğu için olabilir. Benim 3 oğlum var ve ucude aynıydı aşağı yukari. Mesela kızda idrar koyu renk olurmuş bende hep limon sarisiydi. Göğüs ağrısı az oldu. Akıntı ilk zamanlar peynir gibiydi sonra yok oldu. Tatlı tuzlu çok istedim. Bas ağrım çok olurdu. Ayaklarım hep çok sıcaktı kızda soğuk olurmuş bende tam tersiydi.

İkinci oğlumda üçüncü oğlumda da herşeyi denedim bildiğimi duyduğumu denedim ama olmadı yine erkek oldu. Ama ben şuna inaniyorum Rabbim bana kız aşkı versiyse hala gitmiyorsa o aşk gonlumuzden nasip edecektir vazgeçme diyor çünkü nasip olacak. Üçüncü oğlumda öyle zorlandım artık yapmam çocuk dedim ama oğlum 4 yaşına geldi kız aşkımız yine yeniden depreşti. Belki onunla sinanqcagiz bilmiyorum ama bildiğim birşey var o sevgi aşk istek gitmiyor gitmeyecek

Oğlanlarda ilişki sıklığı nasıldı yumurtlama günlerine dikkat ettiniz mi tek ilişki ile mi oldu

Kesinlikle çoğu arkadaşımdan dan duyuyorum iki üç kızı olan yada iki üç oglu olan, o kadar yöntem denedim dua ettim sanki 3.ve 4.yaosam artık hep kız oalcakmış gibi gelşyor

Benimde sizin gibi oldu aynı durumdayız tamamen.kızlarda olmadı ama bu defa yerleşme lekesi açık kahve rengi şeklinde yaşadım 2 gün çok az şekilde sürdü sonra düzeldi.

Ya belirtiler pek kesin bi sonuç gelmiyo bana nedense. Herkesin farklı oluyo. Ne bilim artık bakicam beklicem mevla me gönderiyo. Neylerse güzel eyler diyorum

Benimde sizin gibi oldu aynı durumdayız tamamen.kızlarda olmadı ama bu defa yerleşme lekesi açık kahve rengi şeklinde yaşadım 2 gün çok az şekilde sürdü sonra düzeldi.
Bu durum olana kadar kuruluk
Ay herseyimiz aynı hadi bakalım ikimizde erkek bebiş haberi verelim inşallah
Ayy insallah sizden cok umutluyum hadi bakalım kendimi bilmiyorum cok var dahabenim bu defa kurnalarda yok kızlarda baya kötüydüm

Bu durum olana kadar kuruluk

Ayy insallah sizden cok umutluyum hadi bakalım kendimi bilmiyorum cok var dahabenim bu defa kurnalarda yok kızlarda baya kötüydüm
Benim de aynı o leke gelene sıfır akıntı böyle bi kuruluk hic yaşamamıştım.sonra da düzeldi o lekenden sonra normale döndü

Kusmalar coktu kızlarda
Benimde kızlarda daha fenaydim hele ikinci de hatırlamak bile istemiyorum. Bunda da oldu oluyo ama çok değil. Hafta da bi kusma oluyo falan. Emin olamıyorum hiç birseyden de. Bakalım nolcak çarşamba günü ultrason verirse atarım buraya belki bi tahmin eden olur doktor söylemezse ki söylemez sanmıyorum da pek ama bi umut belki

Erken oldugu icin söylemeyebilir benimde erken dönemdeyim kusma sonradan da baslayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…