Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Cok zor gerçekten umarım oradaki sürece en kısa zamanda alışırsınız.Bende diyorum oğlum olursa cok şanslı olacak 2 tane ablası olur ne güzel sizde insallah güzel haberi paylaşırsınız bizimle birbirimize dua edelim

Inşallah canım inşallah hakkımızdaki gonlumuzdekinin hayırlısı olsun

Test takibi yaptınız mı

Yok hayır ben hiç bisey yapmadım sonradan gördüm bu sayfayı. Bi kere korunmasız oldu onda da tutmus düşünmüyordum. Madem oldu 3. De erkek olur inşallah dedim bende.
Benim durumumda aynı sizin gibi bende sonradan bu sayfayı gördüm.

Ben erkek bebek için yaptıklarımı anlatım. 3 ay süt ve süt ürünleri tüketmedim.3 ay karbonatlı su içtim, eşim 3 ay sperm destekleyici ilaç, çinko ve keçibyonzuu özü içti, ilşki gecesi vajinal duş aldım eşim soguk su uyguladı cinsel bölgesine, kahve içti namaz kıldı 2 rekeat, ben folik asit kullandım, çatlama zamanı ilşki oldu cinsel perhiz 1 hafya ve ovulasyon testiyle çatlamada tek, ilişki oldu, bol muz patates yedim potasyum beslnemdim sodyum Tuz oranını arttırdım Esra ezmeci bi erkeke bebek için tuzlu suyu oturdum bol bol, ve dua ettik çok umutluyum kesin erkek bekliyorduk ama bebeğim kızmış kesin olarak ayrıntılı ultrason da, çok üzüldüm Allaj affetsin hala da o kadar şey denedik nasip olmadı,hala kendşme gelemedim benim gibi her şeyi deneyip tutmayan var mı

Birde erkeğin kan verme olayı var o da çok önemliymiş, düzenki kan veren eşimin arkadşaı vardı 3 oglu var çevrenizde dikkat ettiniz mi, birde benim fark ettiğim tedavi ve tüp bebek sonucu genelde erkek bebek oluyor

Çok çok iyi anlıyorum ve biliyorum hiç anne canini kanini kız erkek diye ayırt etmez maalesef etraf yüzünden böyle oluyo. Lütfen üzülmeyin olan da da olmayan da da bi hayır vardır. Ben hiç birini yapmadım bilmiyordum bilseydim de yapmazdım. Dua ediyorum ama çok israrci olamiyorum çünkü korkuyorum erkek erkek diye deli olup onunla imtihan olmaktan korkuyorum. Rabbimden istedim istiyorum verirse de onun hikmetinden vermezse de onun hikmetinden. Sizde lütfen böyle düşünün boşverin milleti herkes her şeyi der dicek bisey zaten bulurlar önemli olan Allah'ın rızası. Benim şimdi 3. Kız olursa ne hissederim bilmiyorum çünkü istiyorum farklı bi cinsiyet. Ama çok da aşırı üzülür muyum pek sanmıyorum çünkü elimde olan bisey değil. Naparsk yapalım onun dediği olur. Rabbim evladinizi size bagislasin hayırlı bi evlat eylesin. Bu arada kaçıncı çocuğunuz

İnsallah sizin icinde dua edeceğim. Umarım gittiğinizde bir tahminde bulunur heycanla bekliyorum
Ay inşallah ya. Bende heyecanliyim diyorum o söylemese de ben anlasam bari falan diye ama pek anlar miyim bilmiyorum. Ya birisi var tesbih ceviriyo sol elini açıyorsun tesbih üstünde yuvarlak dönerse kız ileri geri yada sola dönerse erkekmiş. Haberim yoktu hatta onunda haberi yoktu hamileligimden bana senin oğlun olacak dedi. 2 kız 1 erkek çıkıyormuş bende. Onun içinde çok merak ediyorum açıkçası bakalım tutacak mi diye

Eveeeet var böyle şeyler yüzüklede yapıyorlar çin takvimi kese şekli falan cok şey okudum burdan sizin kese şekli nasıldı usg de

Merhaba herkese buraların eski mudavimiyim. Üç oğlum var ve 4. Ye karar verme aşamasındayız. Bir yanımız kız sevdalısı eşimin de benim de bir yanımız çekimser. Yaş 38 geç mi olur nasıl yaparız bilmiyorum. 3. Oğlan da çok yöntem vs denedik yine erkek oldu. Diyorum ki Rabbim almıyorsa bu kız sevgimizi isteğimizi nasip edecek demek ki bize de. Benim gibi kız isteyen arkadaşlarımın çoğu kızlarını kucagina aldı ve çoğu 3-4 erkeksen sonra. Bize de nasip olur inşallah diyoruz ama biraz araştıralım yine buralarda olup hevesimi çoğaltmak istiyorum. Çünkü 3. Oğlum canı saolsun cok yordu beni. Şimdi 4 yaşında seneye okula başlayacak.

Bu qrada hamile arkadaşlarıma hayırlı doğumlar diliyorum. Bebek isteyenlere inşallah saglikli hayırlı evlat diliyorum. Gonlunuzdekini karnınıza göndersin Rabbim

Yok hayır ben hiç bisey yapmadım sonradan gördüm bu sayfayı. Bi kere korunmasız oldu onda da tutmus düşünmüyordum. Madem oldu 3. De erkek olur inşallah dedim bende.
Merhaba hayırlı sun inşallah. Habersiz supriz olduysa kız olma olasılığı yüksektir. Benim de olmuştu öyle ama düştü. Sağlıklı doğumlar diliyorum

Eşim kan vermez ama kanı yuksektir. Sebze süt ve türevi tuketmezdi yalnız. Fakat 4 aydır diyette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…