Cok zor gerçekten umarım oradaki sürece en kısa zamanda alışırsınız.Bende diyorum oğlum olursa cok şanslı olacak 2 tane ablası olur ne güzel sizde insallah güzel haberi paylaşırsınız bizimle birbirimize dua edelimInşallah canım. Bende bilmiyorum zaten dil de bilmiyorum yanında çalışan bayan türk onlar me derse o. Soramam da zaten cinsiyet direk söylerlerse anca işte bakalım. Ama gönlüm ister bi farklı cinsiyet. Ve çok şanslı bi erkek olur 2 tane ablası olacak.
Inşallah canım inşallah hakkımızdaki gonlumuzdekinin hayırlısı olsunCok zor gerçekten umarım oradaki sürece en kısa zamanda alışırsınız.Bende diyorum oğlum olursa cok şanslı olacak 2 tane ablası olur ne güzel sizde insallah güzel haberi paylaşırsınız bizimle birbirimize dua edelim
Test takibi yaptınız mıBende sizin gibi erkek derse inanamam herhalde me bilim. Ilk başlarda erkek hissediyordum şimdi yok o hisler. Iki kızım var erkek dese inanamam herhalde. Yanı hiç oğlum olacak gibi hissedemiyorum galiba kızlara alıştığım için mi nedir.
Yok hayır ben hiç bisey yapmadım sonradan gördüm bu sayfayı. Bi kere korunmasız oldu onda da tutmus düşünmüyordum. Madem oldu 3. De erkek olur inşallah dedim bende.Test takibi yaptınız mı
Benim durumumda aynı sizin gibi bende sonradan bu sayfayı gördüm.Yok hayır ben hiç bisey yapmadım sonradan gördüm bu sayfayı. Bi kere korunmasız oldu onda da tutmus düşünmüyordum. Madem oldu 3. De erkek olur inşallah dedim bende.
Bakalım inşallah beklediğimiz haberi alıp burdan yazarızBenim durumumda aynı sizin gibi bende sonradan bu sayfayı gördüm.
Çok çok iyi anlıyorum ve biliyorum hiç anne canini kanini kız erkek diye ayırt etmez maalesef etraf yüzünden böyle oluyo. Lütfen üzülmeyin olan da da olmayan da da bi hayır vardır. Ben hiç birini yapmadım bilmiyordum bilseydim de yapmazdım. Dua ediyorum ama çok israrci olamiyorum çünkü korkuyorum erkek erkek diye deli olup onunla imtihan olmaktan korkuyorum. Rabbimden istedim istiyorum verirse de onun hikmetinden vermezse de onun hikmetinden. Sizde lütfen böyle düşünün boşverin milleti herkes her şeyi der dicek bisey zaten bulurlar önemli olan Allah'ın rızası. Benim şimdi 3. Kız olursa ne hissederim bilmiyorum çünkü istiyorum farklı bi cinsiyet. Ama çok da aşırı üzülür muyum pek sanmıyorum çünkü elimde olan bisey değil. Naparsk yapalım onun dediği olur. Rabbim evladinizi size bagislasin hayırlı bi evlat eylesin. Bu arada kaçıncı çocuğunuzBen erkek bebek için yaptıklarımı anlatım. 3 ay süt ve süt ürünleri tüketmedim.3 ay karbonatlı su içtim, eşim 3 ay sperm destekleyici ilaç, çinko ve keçibyonzuu özü içti, ilşki gecesi vajinal duş aldım eşim soguk su uyguladı cinsel bölgesine, kahve içti namaz kıldı 2 rekeat, ben folik asit kullandım, çatlama zamanı ilşki oldu cinsel perhiz 1 hafya ve ovulasyon testiyle çatlamada tek, ilişki oldu, bol muz patates yedim potasyum beslnemdim sodyum Tuz oranını arttırdım Esra ezmeci bi erkeke bebek için tuzlu suyu oturdum bol bol, ve dua ettik çok umutluyum kesin erkek bekliyorduk ama bebeğim kızmış kesin olarak ayrıntılı ultrason da, çok üzüldüm Allaj affetsin hala da o kadar şey denedik nasip olmadı,hala kendşme gelemedim benim gibi her şeyi deneyip tutmayan var mı
Ay inşallah ya. Bende heyecanliyim diyorum o söylemese de ben anlasam bari falan diye ama pek anlar miyim bilmiyorum. Ya birisi var tesbih ceviriyo sol elini açıyorsun tesbih üstünde yuvarlak dönerse kız ileri geri yada sola dönerse erkekmiş. Haberim yoktu hatta onunda haberi yoktu hamileligimden bana senin oğlun olacak dedi. 2 kız 1 erkek çıkıyormuş bende. Onun içinde çok merak ediyorum açıkçası bakalım tutacak mi diyeİnsallahsizin icinde dua edeceğim. Umarım gittiğinizde bir tahminde bulunur heycanla bekliyorum
Ay inşallah ya. Bende heyecanliyim diyorum o söylemese de ben anlasam bari falan diye ama pek anlar miyim bilmiyorum. Ya birisi var tesbih ceviriyo sol elini açıyorsun tesbih üstünde yuvarlak dönerse kız ileri geri yada sola dönerse erkekmiş. Haberim yoktu hatta onunda haberi yoktu hamileligimden bana senin oğlun olacak dedi. 2 kız 1 erkek çıkıyormuş bende. Onun içinde çok merak ediyorum açıkçası bakalım tutacak mi diye
Hiç ayırt edemedim bi tuhaf bi değişik kese şekliEveeeet var böyle şeyleryüzüklede yapıyorlar çin takvimi kese şekli falan cok şey okudum burdan sizin kese şekli nasıldı usg de
Merhaba hayırlı sun inşallah. Habersiz supriz olduysa kız olma olasılığı yüksektir. Benim de olmuştu öyle ama düştü. Sağlıklı doğumlar diliyorumYok hayır ben hiç bisey yapmadım sonradan gördüm bu sayfayı. Bi kere korunmasız oldu onda da tutmus düşünmüyordum. Madem oldu 3. De erkek olur inşallah dedim bende.
Akintin ilk zamanlar nasıl diHiç ayırt edemedim bi tuhaf bi değişik kese şekli
Eşim kan vermez ama kanı yuksektir. Sebze süt ve türevi tuketmezdi yalnız. Fakat 4 aydır diyetteBirde erkeğin kan verme olayı var o da çok önemliymiş, düzenki kan veren eşimin arkadşaı vardı 3 oglu var çevrenizde dikkat ettiniz mi, birde benim fark ettiğim tedavi ve tüp bebek sonucu genelde erkek bebek oluyor