Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar benimde 2 kızım var ikisindede cok mide bulantısı yaşadım kusmalar falan kafamı kaldıramıyordum...bu defa henüz mide bulantılarım yok henüz erken mi acaba sonradan mı başlar bilemiyorum.Yerlesme lekeside yaşadım kızlarda olmamıştı benimle aynı durumda olan var mı acaba

Amin canım inşallah rabbim herkese nasip etsin inşallah

Bennn iki kızımda istifra ederdim baya da bunda hiç istifra etmedim.. leke falanda gelmedi 16+3 um ben şimdi aşırı aciktigim zaman tek mide bulantısı oluyor ama yemek yiyince geçiyor geri

Evet canım erkek 15+1 de öğrendim kesin olarak ..
Canım çok sevindim ne güzel Allah kucağında almayı nasip etsin Banada dua et insan 2 kızdan sonra sanki buda kız olur diye düşünüyor ama sonucta her ikiside %50 ihtimal kızlarıma aşığım iyiki varlar bu defa erkek olsun diye her insan ister.

Yok ya ben öyle kınamam eleştirmemde kimseyi benimde iki kızım vardı bu erkek ben hâlâ kız dir Dr bilmiyor diyorum bana öyle geliyor sanki oğlum hiç olamicakmis gibi tuhaf ne bilim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yarın yine gideceğim Dr a gene sorarım cinsiyeti doğurana kadar sorarım ben her ay .. rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

Çok duydum ama bulamadım nette. Bulursanız haber verir misiniz bana da

Bir çok kişi erkek olmuş belki bu jelden belkide zamanlamadan ama araştırılması gerek iyice alkali oluyor diye de sağlıksız spermlerin tutulması kafa karıştırdı Rabbim ilk önce sağlık versin

Ben özel bi takip yapmadım ovulasyon testi ama tek yumurtlama günü ilişki oldu onun öncesi ve sonrası korunmalı o gün akıntı azalmıştı çok ağrı vardı yumurtlama günümü ağrılardan anlıyorum zaten kızlarda buna hic dikkat etmeden ilişki oluyordu insallah Allah nasip eder cinsiyeti belli olunca insallah burdan paylaşacağım sizlerle.

Doğrudur inanırım ya bana da kız dese hemen inanırım ama erkek dese doğurana kadar inanmam kız anneleri çoğu bu durumdadır eminim
Bende sizin gibi erkek derse inanamam herhalde me bilim. Ilk başlarda erkek hissediyordum şimdi yok o hisler. Iki kızım var erkek dese inanamam herhalde. Yanı hiç oğlum olacak gibi hissedemiyorum galiba kızlara alıştığım için mi nedir.

Bende o şekilde aynen size hic bir tahmin yaptı mı doktor bana 12 haftalıkken kızıma kıza benziyor demişti ve yanılmamıştı o zaman.

Bende o şekilde aynen size hic bir tahmin yaptı mı doktor bana 12 haftalıkken kızıma kıza benziyor demişti ve yanılmamıştı o zaman.
2 kızımda da 12. Hafta da öğrenmiştim. Bunda almanyaya geldik yeni çarşamba gidicem söyler mi doktor bilmiyorum bi tarafım öğrensem diyo bi tarafım ogrenmesem diyo. Gönlüm de olanı duyarim duyarız inşallah

Evet canım benimde öyle kızlarda erkenden tahmin yapmıştı insallah gönlündeki olur orda nasıl oluyor bilemiyorum ama sağlıklı olsunlar öncelikle yavrularımız

Evet canım benimde öyle kızlarda erkenden tahmin yapmıştı insallah gönlündeki olur orda nasıl oluyor bilemiyorum ama sağlıklı olsunlar öncelikle yavrularımız
Inşallah canım. Bende bilmiyorum zaten dil de bilmiyorum yanında çalışan bayan türk onlar me derse o. Soramam da zaten cinsiyet direk söylerlerse anca işte bakalım. Ama gönlüm ister bi farklı cinsiyet. Ve çok şanslı bi erkek olur 2 tane ablası olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…