Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Amin canım amin umarum hayırlısı ile erkektir gerçekten epey zorladı beni

Canım boş mide olduğu için su dha çok mahvediyor valla likir likir doya doya su içince sadaka vercem suya hasretim ki günde 3lt su içen biriydim. Ikimzinki aynı bakalım bebisler erkek mi ben 7+3 oldum bugün ama dün usg de 6+5 çıktı bilemedim. Senin diger gebeliktede bulantı oldumu kaç kızın var belki sormuştumdr da unuttum

Alkali su nasıl hazırlanır arkadaşlar bide doktor kontrolünde çat iğnesi ile hamile kalan yokmu bilgi verse keşke

Benim 1 kızım var onda neredeyse hiç kusmadım çok nadir araç yolculuğunda fln kötü oldum rahat geçti. Sadece bel ağrım vardı biraz ağırlaşmıştı hareketlerim ama sadece karnım büyümüştü vücûd dengem bozulmuştu ondan belim ağrıyordu. Başka ne bir ilaç ne bir tedavi görmedim ama bında bulantım çok. Ben başka çocuk düşünmüyorum yaşım ve işim gereği o nedenle diğer meyveyi de taşmak istiyorum Rabbim izin verirse

Jelin adı nedir?

Açıkçası bende başka çocuk düşünmüyorum yaşım 31. Ve bunda en büyük etken iki hamilikte zor geçiyor şuan bile yattım yarın acil de serum taktircam bugün kar vardı çıkmadım

Siz alkali su ve duş uygulamşmydnz nasıl oluyor alkali su limonlada olurum herkese cevap veriyorsunuz saolun şimdiden
Alkali su ben karbonatlı su içiyordum ama sağlıklı diye çay kaşığını ucuyla içtiğim bardağa katıp içiyordum meğerse erkek bebek icin mis onu bilerek yapmadım ama hamile kaldığım dönem icmiyordum öncesinde içmiştim. Dus konusunda da tuzlu su yapıp vücuduma dökmustum denemeden once ama öncesinde de her banyoya girdiğimde tuzlu su döküp çıkardım Esma ezmeci tuzlu su yazın çıkıyor videoda anlatıyor nasıl yapılacağını falan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…