Evet bende yaptım erkek cook şükür
Kaçıncı gebeliginizEvet bende yaptım erkek cook şükür
Amin canım amin umarum hayırlısı ile erkektir gerçekten epey zorladı beniBenimde bu hamileliğim zor geçti başta hiç bulantım olmadı sonradan bir başladı kızlarda böyle değildim çok rahattım 12 haftalık benim haftaya doktora gidicem bakalım hayırlısı bide annemin iki kızdan sonra üç tane oğlu yani kardeşlerim hepinizde kustum diyo hepinizin hamileliği aynıydı diyo halamda öyle bi kız bi erkek bi kız bi erkek oldu hepsi aynıydı diyo hamileliğim hayırlısı farklılık tattırsın isteyen herkese
Canım boş mide olduğu için su dha çok mahvediyor valla likir likir doya doya su içince sadaka vercem suya hasretim ki günde 3lt su içen biriydim. Ikimzinki aynı bakalım bebisler erkek mi ben 7+3 oldum bugün ama dün usg de 6+5 çıktı bilemedim. Senin diger gebeliktede bulantı oldumu kaç kızın var belki sormuştumdr da unuttumBen üç gündür prilam içiyorum en azından bir kaç lokma bir şey yiyorum. Ama yine var bulantı. Sabah aç karna içiyordum 2 tane uyku yapıyor gün içinde. Bu sefer akşam yatmadan 2 tane içtim sabah yine bulantım oldu. Aslında su daha çok bulandırıyor beni. Dün sabah kalktığımda susamışım hemen içtim, ardımdan tuvaletr koştum. Çıkartdım tüm suyu.
Benim 1 kızım var onda neredeyse hiç kusmadım çok nadir araç yolculuğunda fln kötü oldum rahat geçti. Sadece bel ağrım vardı biraz ağırlaşmıştı hareketlerim ama sadece karnım büyümüştü vücûd dengem bozulmuştu ondan belim ağrıyordu. Başka ne bir ilaç ne bir tedavi görmedim ama bında bulantım çok. Ben başka çocuk düşünmüyorum yaşım ve işim gereği o nedenle diğer meyveyi de taşmak istiyorum Rabbim izin verirseCanım boş mide olduğu için su dha çok mahvediyor valla likir likir doya doya su içince sadaka vercem suya hasretim ki günde 3lt su içen biriydim. Ikimzinki aynı bakalım bebisler erkek mi ben 7+3 oldum bugün ama dün usg de 6+5 çıktı bilemedim. Senin diger gebeliktede bulantı oldumu kaç kızın var belki sormuştumdr da unuttum
Jelin adı nedir?Canım ben bunu kopyala yapıştır yapmıştım jeli kullananlar hep erkek ben bulamadım hatta deneme yapamadım çünkü eşim göreve gitti jelle alakalı sağlıksız spermi tutuyor bazen dedi burdaki arkadaşlar bende üstüne düşmedim ama forumdan araştırdım alkali yaptığından mıdır nedir
Hep erkek
Açıkçası bende başka çocuk düşünmüyorum yaşım 31. Ve bunda en büyük etken iki hamilikte zor geçiyor şuan bile yattım yarın acil de serum taktircam bugün kar vardı çıkmadımBenim 1 kızım var onda neredeyse hiç kusmadım çok nadir araç yolculuğunda fln kötü oldum rahat geçti. Sadece bel ağrım vardı biraz ağırlaşmıştı hareketlerim ama sadece karnım büyümüştü vücûd dengem bozulmuştu ondan belim ağrıyordu. Başka ne bir ilaç ne bir tedavi görmedim ama bında bulantım çok. Ben başka çocuk düşünmüyorum yaşım ve işim gereği o nedenle diğer meyveyi de taşmak istiyorum Rabbim izin verirse
4. Gebeligim 3 kızım var çoookk şükürKaçıncı gebeliginiz
MaşAllah4. Gebeligim 3 kızım var çoookk şükür
Siz alkali su ve duş uygulamşmydnz nasıl oluyor alkali su limonlada olurum herkese cevap veriyorsunuz saolun şimdiden4. Gebeligim 3 kızım var çoookk şükür
Eczanelerde İngiliz karbonati satılıyor onunla yada limonla yapabilirsinizSiz alkali su ve duş uygulamşmydnz nasıl oluyor alkali su limonlada olurum herkese cevap veriyorsunuz saolun şimdiden
Limonla yapılan alkali kız çocuk için değilmi ayrıca normal karbonat olurum teşekkür ederim yanıtın içinEczanelerde İngiliz karbonati satılıyor onunla yada limonla yapabilirsiniz
Limonlada alkali oluyor su. Normal karbonatla da olur diye düşünüyorum ama ben İngiliz karbonati ile yapmistimLimonla yapılan alkali kız çocuk için değilmi ayrıca normal karbonat olurum teşekkür ederim yanıtın için
Teşekkür ederim canm bebeğin cinsiyeti erkek inş sağlıklı ve hayırlısıylaLimonlada alkali oluyor su. Normal karbonatla da olur diye düşünüyorum ama ben İngiliz karbonati ile yapmistim
Daha yeni cnm gebeliğim. Cinsiyeti bilmiyorum. İnsallah hayırlısıyla ve sağlıklı erkektirTeşekkür ederim canm bebeğin cinsiyeti erkek inş sağlıklı ve hayırlısıyla
Alkali su ben karbonatlı su içiyordum ama sağlıklı diye çay kaşığını ucuyla içtiğim bardağa katıp içiyordum meğerse erkek bebek icin mis onu bilerek yapmadımSiz alkali su ve duş uygulamşmydnz nasıl oluyor alkali su limonlada olurum herkese cevap veriyorsunuz saolun şimdiden
Normal karbonatti benim suya kattığımSiz alkali su ve duş uygulamşmydnz nasıl oluyor alkali su limonlada olurum herkese cevap veriyorsunuz saolun şimdiden