Cok ilginç,bu değerler gebe olmayan kadında sıfırlara yakın olur. Ama sizin geçende böyle çıkmıştı son zamanlarda hiç usg muayenesi olmusmuydunuz başka bi sağlık sorunu olabilir mi?hani kist falan oluyor bazı durumlarda buda muayenede çıkıyor.Kızlar ben hala adet olmadım ve adet belirtimde yok kasık ağrım falan olur normalde hicbirsey yok . Hastanede işim vardı dayanamadım tekrar kan verdim ve yine 2.30 vallahi artık stres oldum bebek yoksa adet olayım diyorum oda gelmiyor
Yok canım yapmadı adetten hemen sonra kalmış ikinci oğluna ilkini hiç hatırlamıyorum dediKız kardeşiniz ovulasyon takibi falan yaptı mı
Benimde bu hamileliğim zor geçti başta hiç bulantım olmadı sonradan bir başladı kızlarda böyle değildim çok rahattım 12 haftalık benim haftaya doktora gidicem bakalım hayırlısı bide annemin iki kızdan sonra üç tane oğlu yani kardeşlerim hepinizde kustum diyo hepinizin hamileliği aynıydı diyo halamda öyle bi kız bi erkek bi kız bi erkek oldu hepsi aynıydı diyo hamileliğim hayırlısı farklılık tattırsın isteyen herkeseCanım
benim kızımda da bulantım oldu hani derler ya farklı cinsiyet farklı gebelik diye ondan yola çıktım ama hissim erkek diyor hatta mavi gecelik baktım bugünama diger gebelik ile aynı olunca acaba kız mı diyorum. Senin kaç haftalık.
Tuzlu suyu bende yaptım canım eşim de yaptı.
Hayırlı sağlıklı akıllı vatana millete hayırlı olsun Salih olsunda erkek olursa iyi olur. Yoksa hayrsz olacaksa hiç olmasın. Rabbim hayrılısu ile nasip etsin
Hayir tutmuyor bana da önerdiler hatta çok takmıştım kafama ama cok sukur korktuğum olmadıÇok pardon bende erkek düşünüyorum çin takvimi önerdiler sizin +1 veya +2 ekleyerek tutuyormu acaba merak ettim
Merhaba siz demişsiniz bu jeli ben de kullandım siz kullandığınızda bebeğinizin cinsiyeti ne oldu acaba çok merak ettim, kullanabilir miyia acaba, arkadaşlar çok düşmemiş bu konunun üzerineSpermi yumurtaya tasıyormus direkt. O sekılde yazıyordu kullanma talimatında. Bi google da aratsanz gorursunuz zaten. Cok kullanan var. Hatta burda da topikler acılmıstı bi zamanlar bu jelle ilgili. Dedgm gbi belkı denk geldı ama bnde onu kullandgm ay hamıle kalmstm.
Forumda gorup doktoruma sormustum kullanablrsn demstı oda, bır skntısını da gormedm. Bende forumda araştırdım bu jeli bu jeli kullananın yorumu kadının erkek bebeği olmuş
Aslında bebek düşünmeden önce bütün tahlilleri kontrolleri yaptırdım şükür hiçbirsey çıkmadı enfeksiyon da yoktu ağrım sızım da yok sadece adetim geciktiği için sinir stres varStrestense gecikiyor olabilir cnm yada acaba enfeksiyon falan mı var
Biraz daha bekle cnm pazartesi tekrar test yap çıkmazsa doktora git baksın sonrasında bebek varsa zaten ne hoş yoksada adeti sökmek için ilaç verir ama bekle biraz daha cnmAslında bebek düşünmeden önce bütün tahlilleri kontrolleri yaptırdım şükür hiçbirsey çıkmadı enfeksiyon da yoktu ağrım sızım da yok sadece adetim geciktiği için sinir stres varkür falan yapıyım diyorum bu seferde diyorum ya geç döllenmeyse topikde âdeti 10-20 gün gecikip hamile olduğunu öğrenenler var
Sprel çıkardıktan sonra en son adetimden önce bütün kontroller yapıldı temiz çıktı usg ye de girdim anlamadım bende normalde bazen gecikme yaşardım ama adet belirtim olurdu şişerdim kasıklarda belde ağrı olurdu bu sefer hiç adet belirtim yokCok ilginç,bu değerler gebe olmayan kadında sıfırlara yakın olur. Ama sizin geçende böyle çıkmıştı son zamanlarda hiç usg muayenesi olmusmuydunuz başka bi sağlık sorunu olabilir mi?hani kist falan oluyor bazı durumlarda buda muayenede çıkıyor.
Biz gec3n yıl marttan itibaren korunmayı bıraktık haziranda benimde 2 hafta adetim gecikti hatta 2 defa kan testi yaptım hep negatifti tam 2 haftadan sonra adet oldum cnm enfeksiyon vardı sonra bende stres yapmamaya karar verdim takmadım doktorada gitmedim testte yapmadım ağustosta bi baktımki hamileyimAslında bebek düşünmeden önce bütün tahlilleri kontrolleri yaptırdım şükür hiçbirsey çıkmadı enfeksiyon da yoktu ağrım sızım da yok sadece adetim geciktiği için sinir stres varkür falan yapıyım diyorum bu seferde diyorum ya geç döllenmeyse topikde âdeti 10-20 gün gecikip hamile olduğunu öğrenenler var
Öyle yapayım artık hayırlısı artık gerçekten bebek yoksa 4 gözle adet olmayı bekliyorum stres yaptı bunalttı beni menopoza giren kadınları şuan çok iyi anladımBiraz daha bekle cnm pazartesi tekrar test yap çıkmazsa doktora git baksın sonrasında bebek varsa zaten ne hoş yoksada adeti sökmek için ilaç verir ama bekle biraz daha cnm
Canım ben bunu kopyala yapıştır yapmıştım jeli kullananlar hep erkek ben bulamadım hatta deneme yapamadım çünkü eşim göreve gitti jelle alakalı sağlıksız spermi tutuyor bazen dedi burdaki arkadaşlar bende üstüne düşmedim ama forumdan araştırdım alkali yaptığından mıdır nedirMerhaba siz demişsiniz bu jeli ben de kullandım siz kullandığınızda bebeğinizin cinsiyeti ne oldu acaba çok merak ettim, kullanabilir miyia acaba, arkadaşlar çok düşmemiş bu konunun üzerine
Hakkında hayırlısı olsun cnm haftaya insAllah herşey belli olurÖyle yapayım artık hayırlısı artık gerçekten bebek yoksa 4 gözle adet olmayı bekliyorum stres yaptı bunalttı beni menopoza giren kadınları şuan çok iyi anladımnormalde hep öne çeker adetim
Ay zaten psikoloji çok etkiliyor. Bende ister istemez stres yaptım aslında bebek için değilde adetim gecikip hamileliğim degilmiyim belirsizlik yüzünden . şükür bir kızım var Şuan yaşıda küçük acelem yok Rabbim vaktinde nasip etsin çokta artırmasın inşallahBiz gec3n yıl marttan itibaren korunmayı bıraktık haziranda benimde 2 hafta adetim gecikti hatta 2 defa kan testi yaptım hep negatifti tam 2 haftadan sonra adet oldum cnm enfeksiyon vardı sonra bende stres yapmamaya karar verdim takmadım doktorada gitmedim testte yapmadım ağustosta bi baktımki hamileyim
Ay inşallah hayırlısı bakalım hakkımız daHakkında hayırlısı olsun cnm haftaya insAllah herşey belli olur
Amin cnm inşallah aynen stres çok etkinliği cnm döllenme olsa bile stresten bebek tutunamayabiliyormus o yüzden kafanın rahat olması lazimAy zaten psikoloji çok etkiliyor. Bende ister istemez stres yaptım aslında bebek için değilde adetim gecikip hamileliğim degilmiyim belirsizlik yüzünden . şükür bir kızım var Şuan yaşıda küçük acelem yok Rabbim vaktinde nasip etsin çokta artırmasın inşallah
teşekkür ederimCanım ben bunu kopyala yapıştır yapmıştım jeli kullananlar hep erkek ben bulamadım hatta deneme yapamadım çünkü eşim göreve gitti jelle alakalı sağlıksız spermi tutuyor bazen dedi burdaki arkadaşlar bende üstüne düşmedim ama forumdan araştırdım alkali yaptığından mıdır nedir
Hep erkek
Daha önce iki kez sprelim kaydı çıkartmak zorunda kaldım hiç gecikme olmadı ama bu sefer psikoloji + sprel + havalar hepsi bir oldu bana oyun oynuyorlarSprel den kaynaklı bi düzensizlik olmuştur ozaman veya stresten, usg de herhangi bi sorun yoksa yoktur bence
Amin cnm inşallah aynen stres çok etkinliği cnm döllenme olsa bile stresten bebek tutunamayabiliyormus o yüzden kafanın rahat olması lazim
Evet ya maalesef fazla sabırsızız aslında migrenim var hamilemiyim degilmiyim diye ilaçlarımı kullanmadım ataklarım normalde 4 haftada bir oluyordu bu sefer iki atak üst üste geçirdim ilaçta kullanmadım parol kullandım azda olsa geçirdi ama rahatlatmadı beni . Boynum ensem kafamda bir ağırlık var artık diyorum hamile değilsem adet olayım bari ilaçlarımı kullanayım