Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Cok ilginç,bu değerler gebe olmayan kadında sıfırlara yakın olur. Ama sizin geçende böyle çıkmıştı son zamanlarda hiç usg muayenesi olmusmuydunuz başka bi sağlık sorunu olabilir mi?hani kist falan oluyor bazı durumlarda buda muayenede çıkıyor.

Benimde bu hamileliğim zor geçti başta hiç bulantım olmadı sonradan bir başladı kızlarda böyle değildim çok rahattım 12 haftalık benim haftaya doktora gidicem bakalım hayırlısı bide annemin iki kızdan sonra üç tane oğlu yani kardeşlerim hepinizde kustum diyo hepinizin hamileliği aynıydı diyo halamda öyle bi kız bi erkek bi kız bi erkek oldu hepsi aynıydı diyo hamileliğim hayırlısı farklılık tattırsın isteyen herkese

Merhaba siz demişsiniz bu jeli ben de kullandım siz kullandığınızda bebeğinizin cinsiyeti ne oldu acaba çok merak ettim, kullanabilir miyia acaba, arkadaşlar çok düşmemiş bu konunun üzerine

kızlar daha önce de yazmıştım mayıs gibi çocuk istiyorum diye. Dün genel kontrol için kan verdim fsh ım 13 çıkmış netten baktım gebe kalmaya engel gözülüyor vs yazıyor. Yarına randevum var doktora soracağım bakalım ne diyecek. Sizde var mıydı böyle sorun yaşayan acaba?

Strestense gecikiyor olabilir cnm yada acaba enfeksiyon falan mı var
Aslında bebek düşünmeden önce bütün tahlilleri kontrolleri yaptırdım şükür hiçbirsey çıkmadı enfeksiyon da yoktu ağrım sızım da yok sadece adetim geciktiği için sinir stres var kür falan yapıyım diyorum bu seferde diyorum ya geç döllenmeyse topikde âdeti 10-20 gün gecikip hamile olduğunu öğrenenler var

Biraz daha bekle cnm pazartesi tekrar test yap çıkmazsa doktora git baksın sonrasında bebek varsa zaten ne hoş yoksada adeti sökmek için ilaç verir ama bekle biraz daha cnm

Sprel çıkardıktan sonra en son adetimden önce bütün kontroller yapıldı temiz çıktı usg ye de girdim anlamadım bende normalde bazen gecikme yaşardım ama adet belirtim olurdu şişerdim kasıklarda belde ağrı olurdu bu sefer hiç adet belirtim yok

Biz gec3n yıl marttan itibaren korunmayı bıraktık haziranda benimde 2 hafta adetim gecikti hatta 2 defa kan testi yaptım hep negatifti tam 2 haftadan sonra adet oldum cnm enfeksiyon vardı sonra bende stres yapmamaya karar verdim takmadım doktorada gitmedim testte yapmadım ağustosta bi baktımki hamileyim

Biraz daha bekle cnm pazartesi tekrar test yap çıkmazsa doktora git baksın sonrasında bebek varsa zaten ne hoş yoksada adeti sökmek için ilaç verir ama bekle biraz daha cnm
Öyle yapayım artık hayırlısı artık gerçekten bebek yoksa 4 gözle adet olmayı bekliyorum stres yaptı bunalttı beni menopoza giren kadınları şuan çok iyi anladım normalde hep öne çeker adetim

Merhaba siz demişsiniz bu jeli ben de kullandım siz kullandığınızda bebeğinizin cinsiyeti ne oldu acaba çok merak ettim, kullanabilir miyia acaba, arkadaşlar çok düşmemiş bu konunun üzerine
Canım ben bunu kopyala yapıştır yapmıştım jeli kullananlar hep erkek ben bulamadım hatta deneme yapamadım çünkü eşim göreve gitti jelle alakalı sağlıksız spermi tutuyor bazen dedi burdaki arkadaşlar bende üstüne düşmedim ama forumdan araştırdım alkali yaptığından mıdır nedir
Hep erkek

Öyle yapayım artık hayırlısı artık gerçekten bebek yoksa 4 gözle adet olmayı bekliyorum stres yaptı bunalttı beni menopoza giren kadınları şuan çok iyi anladım normalde hep öne çeker adetim
Hakkında hayırlısı olsun cnm haftaya insAllah herşey belli olur

Ay zaten psikoloji çok etkiliyor. Bende ister istemez stres yaptım aslında bebek için değilde adetim gecikip hamileliğim degilmiyim belirsizlik yüzünden . şükür bir kızım var Şuan yaşıda küçük acelem yok Rabbim vaktinde nasip etsin çokta artırmasın inşallah

Sprel den kaynaklı bi düzensizlik olmuştur ozaman veya stresten, usg de herhangi bi sorun yoksa yoktur bence

Amin cnm inşallah aynen stres çok etkinliği cnm döllenme olsa bile stresten bebek tutunamayabiliyormus o yüzden kafanın rahat olması lazim

teşekkür ederim

Sprel den kaynaklı bi düzensizlik olmuştur ozaman veya stresten, usg de herhangi bi sorun yoksa yoktur bence
Daha önce iki kez sprelim kaydı çıkartmak zorunda kaldım hiç gecikme olmadı ama bu sefer psikoloji + sprel + havalar hepsi bir oldu bana oyun oynuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…