- 30 Eylül 2021
- 535
- 475
- 38
Öyle canım ama çevre baskısı beni mahfetyi bu iki günde düşün devamını düşünemiyorum rabbim yardımcım olsunCAnım okudum yorumlarını 3. Kızın geliyormuş uğraşlarına rağmen olmadı diye üzülme, Herşey nasip aynen bende buraYa yazdım dua ettik arkadaşlarla testleri yorumladık hatimler ismi azam duaları erkek çocuk duaları diyet alakalı sular kahveler vs. Herşeyi uyguladık ama Allah nasip etmedi şimdi 3. Kızım kucağımda ahh içim gidiyor ona baktıkça iyiki olmuş diyorum ablaları çok seviyor baba eve gelip sevmek için akşamı zor ediyor demem o ki Allah hayırlısını versin kızlar başka gönül istiyor farklı olsun ama çokta kaptırmamak lazım kendimizi. Benim çıkardığım tek ders bu oldu kapılmadan yaradandan hayırlsını istemek dualarımız kabul olması dileğiyle Allah'ım Salih Saliha evlatlar nasip etsin..
Boşver çevreyi, benim ablamın 3 oğlu var, kızı yok diye ona da baskı yapıyorlar, vah vah işin zor fln diye. Keşke bir kızın olsaydı diye.. ablam her seferinde üzülüyor. İnan 3 kız yerine 3 erkek olunca da toplumun ağzı durmuyor. Sen kendine bak, uzak dur seni üzenlerden. Hayırlısı buymuş de. Evet anlıyorum seni buradaki herkes anlar.. diğerini de tatmak ister gönül ama emir Allahtan.Öyle canım ama çevre baskısı beni mahfetyi bu iki günde düşün devamını düşünemiyorum rabbim yardımcım olsun
Evett canım ya bizim yapamadihimz tek şey cinsel perhizdiKese ve ramzi teorisine göre erkek cinsel perhiz falan yapmadığını göre kız olabilir diyorum Rabbim gönlüne göre versin canım ama mutlaka yazın yaptıklarınızı deneyeceklere yol göstermek adına
Çevre baskısını değilmi zaten bize bunları yaptıran canımÖyle canım ama çevre baskısı beni mahfetyi bu iki günde düşün devamını düşünemiyorum rabbim yardımcım olsun
Boşver çevreyi, benim ablamın 3 oğlu var, kızı yok diye ona da baskı yapıyorlar, vah vah işin zor fln diye. Keşke bir kızın olsaydı diye.. ablam her seferinde üzülüyor. İnan 3 kız yerine 3 erkek olunca da toplumun ağzı durmuyor. Sen kendine bak, uzak dur seni üzenlerden. Hayırlısı buymuş de. Evet anlıyorum seni buradaki herkes anlar.. diğerini de tatmak ister gönül ama emir Allahtan.
Ya canım bulantıyla alakası yok kızkardeşim ikinci oğluna hamile ikisindede serumluk oldu hiçbişey yiyemedi bulantıdan görümcemin oğlu oldu bulantıdan çok çekti benim kızlarım da bi sabah olurdu sonrasında çok rahattım hiç bulantı yaşamdımÇevre baskısını değilmi zaten bize bunları yaptıran canımeşimin taa teyzesinin gelini mesj atmış hamileliğin zor geçiyorms kızın olacak kesin diye Allahım yarabbim.
Onları boşver. Kızların kendi ayakları üzerinde duran mutlu bireyler olsun yeter nasip böyleymiş.
CanımYa canım bulantıyla alakası yok kızkardeşim ikinci oğluna hamile ikisindede serumluk oldu hiçbişey yiyemedi bulantıdan görümcemin oğlu oldu bulantıdan çok çekti benim kızlarım da bi sabah olurdu sonrasında çok rahattım hiç bulantı yaşamdım
Kız kardeşiniz ovulasyon takibi falan yaptı mıMerhaba kızlar tuzlu su ile hamile kalanların cinsiyetleri ne acaba genelde erkek oluyormuş yapanlar var mı benim kızkardeşim yaptı oğlu oluyomuş bende yaptım ama daha cinsiyet belli değil
Kuzenimin iki çocuğu var oğlunda tedaviyle hamile kaldı polistik overdi bir daha çocuk düşünmüyorken Esra ezmeciye merak saldı ve tuzlu su yaptığı ilk ay hamile kaldıMerhaba kızlar tuzlu su ile hamile kalanların cinsiyetleri ne acaba genelde erkek oluyormuş yapanlar var mı benim kızkardeşim yaptı oğlu oluyomuş bende yaptım ama daha cinsiyet belli değil
Tuzlu su nedir acaba? açıklar mısınız yönteminiMerhaba kızlar tuzlu su ile hamile kalanların cinsiyetleri ne acaba genelde erkek oluyormuş yapanlar var mı benim kızkardeşim yaptı oğlu oluyomuş bende yaptım ama daha cinsiyet belli değil
Canım en sağlıklısı reglin gecikme zamanında yap öncesi çıkamayabiliyor boşuna stres yaparsınKızlar 10 Subatta çatlatma iğnesi oldum. Sizce ne zaman gebelik testi yapmalıyım.Meraktan ölücem.
Tamam canım haklısın. İnsan düşünmeden edemiyor. Bat ı beklicem Çok sağolCanım en sağlıklısı reglin gecikme zamanında yap öncesi çıkamayabiliyor boşuna stres yaparsın
Ayyy tahmin ediyorum.cnm Rabbim yar ve yardımcın olsunÖyle canım ama çevre baskısı beni mahfetyi bu iki günde düşün devamını düşünemiyorum rabbim yardımcım olsun
Cnm 2 kasik suyu 1 litre suda eritip duştan sonra soldan sağa doğru üstüne döküpdurulanmadan çıkıyorsun dustanTuzlu su nedir acaba? açıklar mısınız yöntemini
Strestense gecikiyor olabilir cnm yada acaba enfeksiyon falan mı varKızlar ben hala adet olmadım ve adet belirtimde yok kasık ağrım falan olur normalde hicbirsey yok . Hastanede işim vardı dayanamadım tekrar kan verdim ve yine 2.30 vallahi artık stres oldum bebek yoksa adet olayım diyorum oda gelmiyor