Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Çok pardon bende erkek düşünüyorum çin takvimi önerdiler sizin +1 veya +2 ekleyerek tutuyormu acaba merak ettim

Valla hiçbir fikrim yok kızımda hemen hamile kaldım. Spreli çıkardığım ay deneme yaptım benim normalde adetim gecikmezdi anlamadım yumurtlamada geç oldu

En çok şekline göre yorumluyor galiba kızlar genelde kese yuvarlak veya yuvarlağa yakın sekildeymiş erkek muz şekli gibi yazmışlar genelde

Bir aya belli olur dedi ben artık 14 de falan giderim şunun şurasında 7 hafta kaldı
Birazcık daha sabretmek gerekiyor cnm ben ilk 8 haftalıkken gittim sonrada 16 haftalıkken gittim cnm hızlıca geciyo zaman merak etme cnm hayırlısıyla Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Valla hiçbir fikrim yok kızımda hemen hamile kaldım. Spreli çıkardığım ay deneme yaptım benim normalde adetim gecikmezdi anlamadım yumurtlamada geç oldu
Spiral çıkardıktan sonra bir yada iki ay gecikme oluyor canım bende 3 gün gecikme oldu sonra bir yada iki ay sonra düzene giriyor

CAnım okudum yorumlarını 3. Kızın geliyormuş uğraşlarına rağmen olmadı diye üzülme, Herşey nasip aynen bende buraYa yazdım dua ettik arkadaşlarla testleri yorumladık hatimler ismi azam duaları erkek çocuk duaları diyet alakalı sular kahveler vs. Herşeyi uyguladık ama Allah nasip etmedi şimdi 3. Kızım kucağımda ahh içim gidiyor ona baktıkça iyiki olmuş diyorum ablaları çok seviyor baba eve gelip sevmek için akşamı zor ediyor demem o ki Allah hayırlısını versin kızlar başka gönül istiyor farklı olsun ama çokta kaptırmamak lazım kendimizi. Benim çıkardığım tek ders bu oldu kapılmadan yaradandan hayırlsını istemek dualarımız kabul olması dileğiyle Allah'ım Salih Saliha evlatlar nasip etsin..

Nasılsın cnm prensesle aranız nasıl
Çok şükür canım elhamdülillah iyiyiz bebeğimde iyi c.tesi 40 ımız çıkıyor gazlı bir bebek sadece o yüzden yorgun düşüyorum. Sen nasılsın maşallah sende yolun sonuna yaklaşıyorsun hayırlısıyla al kucağına inşallah canım. Maviayı çok merak ediyorum bende bildiğim kadarıyla doğum yaptı ama foruma girmiyor sanırım

Yaaa masAllah cnm hayirlisiyla biraz daha zaman gecse gaz sorunuda biter insAllahsagol cnm Allah razi olsun evet nisanda doğum olacak hayırlısıyla bakalım bizi neler bekliyorya doğum yaptı mı maşallah onada valla bende merak ediyorum insAllah bir ara tekrar dönerde haberdar eder bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…