Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Hayırlısıyla erkek cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
Aaa 3 çiçekten sonra ne güzel. Cennet garantilenmis inşallah bide böcek geliyo benimde 3. Hamilelik bakalım bende kızları 3lıcem mi yoksa erkek mi olacak. Hayırlısı olsun hayırla sağlıkla alin kucağınıza inşallah.

12. Haftanızdasınız galiba erken öğrenmişsiniz

Sağol cnm Allah razı olsun Rabbim gönlüne göre versin insAllah cnm 3hafta sonra sende hayırlısıyla cinsiyet haberini verirsin insAllah cnm evlat evlattır ama insan her ikisininde olmasını istiyo Rabbim ikisininde eksikliğini vermesin kızı olan erkek oğlu olan kız cocuk istiyo Rabbim herkesin gonlundekini hayırlısıyla versin cnm

Amiin Amiin Allah razı olsun inşallah.

Testlerle takip yapanlar testlerini de atabilir mi silinme de denedi diyoruz ama bir açılma var bı de silinme acaba içerisi asidiklesince de mi kız oluyor.Okudugum bazı sitelerde yumurta çatlayıp yola çıktığında asidiklesirmis bu da y spermlerini öldürürmus.Yani pikten veya ultra pikten kaç saat sonra deneme daha iyi olur biz deneyecekler için fikir olur.Birde tek denemeyi ben önermiyorum en az iki deneme ve arasında 12 saat olmalı diye düşünüyorum.Ve en önemlisi dua dua dua inşallah Rabbim bize de nasip eder ...

Önemli değil helal olsun . Siz neler yaptığınızı hangi aşamada deneme yaptığınızı anlatır mısınız fikir olsun bize de

Her yapılan arastırma,teori, yorumun doğruluk payı yine % 50 dir.eger bunun üstünde olsa herkesin mutlaka bir erkek çocuğu olurdu ama doğa evren buna izin vermiyor.

Siz hangi aşamada denemiştiniz testler varsa atar mısınız
Cnm ben test falan kullanmadım cnm sadece yumurtlama zamanımı biliyorum akıntıdan ve ağrıdan anlıyorum ona göre hareket ettim bol bol dua ettim erkek bebek için özel olarak bisey yapmadım hamile kalmak icin uğraştım 6. Ayda hamile kaldım ilk 3 ay erkek bebek için testte kullandım doktorada gidip geldim sonrasında baktım çok kafama takıyorum testleride doktorunda bıraktım kafamıza göre beraber olduk cnm kısmet ya çok şükür Rabbim.nasip etti eşim keçiboynuzu özü içiyordu birde vitamin bende folik asit kullanıyordum birde eşim filtre kahve sürekli içerdi sürekli 2 rekat namaz kılardım ardından ayet-el kürsi okuyup Rabbimden hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin diye dua ederdim hamile kalabilmek için adetin 2. Gunu hayit tohumu kullandım sabah akşam birer bardak ictim tahmini yumurtlama zamanı bıraktım yumurtlama günlerinde meryem ana otunu gece uyumadan önce cam sürahiye koydum üstüne su ekledim sabah uyandığımda ac karnına ben ve eşim birer bardak içtik meryem ana otuna felak nas ihlas kevser sürelerini okudum küçük bir parça beze sarıp üstümde taşıdım adetten sonraki ilk cuma günü ezandan önce oturup bir kâğıda bismillahirrahmanirrahim yazıp üstümde taşıdım eşimle birlikte olurkende üstümde taşımam gerekiyordu çoğu zaman yastığın altında yada hemen yanıma indiriyordum böyle cnm erkek bebeğinizin çok dua edip Kur-an okudum cnm hamile olduğumu öğrendiğimde muhammed suresi yusuf süresi sürekli okudum erkek bebek için böyle cnm

Merhaba canım ben internet bankasından havale ile gönderdim . IBAN numarasına yolladım

planlamayı nereye ne kadara yaptırdınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…