Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Tertemiz bir negatif çıktı 🥲😅
anlamadım adette olmuyorum normalde hiç gecikmez

Eklentiler

• IMG_20220217_124332.jpg
    IMG_20220217_124332.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 45
Çok teşekkür ederim ben de hemen bir takvim oluşturacağım, sizin deneme oldu dimi rabbim hayırlısını versin, gönlünüze göre olsun inşallah siz takvimi yumurtaya uydurdunuz dimi, bir de beslenme vs başka önerebileceğiniz bişeyler var mıdır, Allah izin verirse ben de Nisan ayında deneyeceğim

ben de merak ettim
Evet o olduğunu söyledi mandelena, ben de yaptıracağım, sayfasını inceledim kafama yattı, benim daha önce yine instagramda denk geldiğim biri vardı o azeriydi, bi kart fotosu gönderdi Kapital bank :))) ne yaptıysam eft havale yapamamıştım, ama şuan inceliyorum arzum hanımı sayfası iyi duruyor

Çok teşekkür ederim ben de hemen bir takvim oluşturacağım, sizin deneme oldu dimi rabbim hayırlısını versin, gönlünüze göre olsun inşallah siz takvimi yumurtaya uydurdunuz dimi, bir de beslenme vs başka önerebileceğiniz bişeyler var mıdır, Allah izin verirse ben de Nisan ayında deneyeceğim
Evet bu ay deneme yaptık iki gün adetim gecikti ama negatif ...
Yumurtlama günüm tam erkek günüme geldi birde 3 gün sonra erkek günümdü onu değerlendirdik eşim ilişkiden sonra kahve ve macun tüketti soğuk duş aldı ben yaklaşık bir kaç aydır tuzlu su ile duş aldım . İlişkiden sonra karbonatlı su ile vajinal duş yaptım . Derin boşalma oldu sağa dönüp uzandım .

Peki çevrenizde var mı yaptırıp da tutan acaba? 1 yıllık mı 75 ti bu arada
Bı arkadaşım yaptırdı onunki tuttu . Onun tavsiyesiyle kızıma hamileyken cinsiyet hesaplaması yaptırdım kız dedi tuttu eltiminki arkadaşımın iki kuzenimede yaptığı tahminler tuttu şuan iki kuzenime daha tahminde bulundu bir kaç haftaya daha belli olucak onuda paylaşırım

Bı arkadaşım yaptırdı onunki tuttu . Onun tavsiyesiyle kızıma hamileyken cinsiyet hesaplaması yaptırdım kız dedi tuttu eltiminki arkadaşımın iki kuzenimede yaptığı tahminler tuttu şuan iki kuzenime daha tahminde bulundu bir kaç haftaya daha belli olucak onuda paylaşırım
özelden yazsam bakabilir misiniz acaba

Hayırlısı olsun cnm sıkma canını herhalde geç yumurtladın diye olmadin adet
Yumurtlama tarihine göre bugün olmam lazım aslında bakalım hayırlısı sıkmadım canımı çok şükür bı evladım var annelik duygusunu yaşadım Rabbim bende önce annelik hasreti yaşayanlara nasip etsin ❣️

Tertemiz bir negatif çıktı 🥲😅
anlamadım adette olmuyorum normalde hiç gecikmez
Birdahaki denemenizde gönlünüze göre olsun inşallah, bir de ben internette bişey okumuştum, karbonatlı duş hamile kalmayı geciktirebiliyormuş acaba bunun doğruluk payı var mı, sizin çevrenizde takvimle hamile kalnlar da karbonatla duş yöntemiyle mi denemişlerdi bi bilginiz var mı?

Evet bu ay deneme yaptık iki gün adetim gecikti ama negatif ...
Yumurtlama günüm tam erkek günüme geldi birde 3 gün sonra erkek günümdü onu değerlendirdik eşim ilişkiden sonra kahve ve macun tüketti soğuk duş aldı ben yaklaşık bir kaç aydır tuzlu su ile duş aldım . İlişkiden sonra karbonatlı su ile vajinal duş yaptım . Derin boşalma oldu sağa dönüp uzandım .
3 aylık takvimi hazırlattım az önce, inşallah sonuç hayırlı olur

Yumurtlama tarihine göre bugün olmam lazım aslında bakalım hayırlısı sıkmadım canımı çok şükür bı evladım var annelik duygusunu yaşadım Rabbim bende önce annelik hasreti yaşayanlara nasip etsin ❣️
Belkide geç dollenmedir cnm bilemeyiz hakkında hayırlısı olsun cnm🤲

Önemli değil helal olsun . Siz neler yaptığınızı hangi aşamada deneme yaptığınızı anlatır mısınız fikir olsun bize de
Canım ben testlerle yumurtlamayı takip ettim ultrapiki öğleden sonra 15.00 gibi gördüm. Akşam yemeğinde havuç salatası yedim bolca, o akşam tekrar test yapmadım çünkü bu ay artık bırakmıştım olursa olur modundaydım, birkaç aydır tutmamıştı biri tuttu o da kimyasal oldu. uktrapikten sonra nasılsa açılacak dedim tekrar bakmadım. Deneme öncesi duş aldık, eşim kahve içti, sanırım soğuk duş da yaptı, gece 1 gibi oldu. Olduğu an değil ama bir saat sonra kasıklarımda ağrı oldu sabaha kadar devam etti. Bir de 4 gün sonra birliktelik oldu, o gün de kasıklarım ağrıdı bir iki saat. Süt yoğurt epeydir yemiyorduk, sütçümüz süt getirmedi. Etli yemekler yemeye çalıştık, her zaman olmasa da. Sonuç olarak cinsiyeti henüz bilmiyoruz ama yaptıklarım bunlar oldu. Daha önce damacanadaki suya karbonat ekleyip alkali su yapmıştım, deneme öncesinde de karbonatla yıkama yapmıştım ama düşük oldu. Bağırsaklarımı bozdu enfeksiyon yaptı.

X