Canım benim durumum burdakiler den farklı ben cinsiyet planlaması yaptırdım.
20 . Gün yumurtlamam oldu tam yumurtlama günüm erkek günüydü ilk açılma da değerlendirdik ertesi gün kız günüydü değerlendiremedik yumurtlamadan 3 gün sonrası erkek günüydü onuda değerlendirdik . Yumurtlama günümden sonraki günler çoğunluk erkek günüydü ama biz o günleri değerlendirmedik . Yani toplamda iki denemem oldu . Biri yumurtlama günü diğeri 3 gün sonrası .
Diyete pek uymadık yani peynir yoğurt süt falan yenilmemesi lazımmış biz çoğunluk et ve bakliyat türü olmak üzere her şeyi yedik .
Eşim ilişkiden önce kahve + macun tüketti
İlişkiden 15-20 dk önce soğuk duş aldı dondu
Yumurtlamadan önce Cinsel perhiz oldu
Ben ilişkiden 20 dk önce karbonatlı vajinal duş yaptım
1-2 aydır haftada 2 kez tuzlu su ile duş aldım
Derin boşalma oldu sağıma döndüm yarım saat bekledim ve ben sabaha kadar duş almadım çünkü sıcak duş y spermleri etkiler diye.
Yukarıdaki saydıklarımın hepsi ihtimal arttırmak için her nekadar ihtimal%90 bile olsa biliyorum ki nasipten öte yok o yüzden duaya ve namaza daha çok önem veriyorum çünkü biliyorum Rabbim isterse olur . Ha bu arada evet hepsini yaptım oğlum olmasını da istiyorum ama illa şartlamıyorum kendimi kız olursa kızıma kız kardeş olur oğlan olursa iki meyveyide tatmış oluruz . Rabbimden en büyük dileğim sağlıklı Salih bir evlat olması .
Çok eski bir topikde okumuştum bir kadın erkek bebek için namaz paylaşmıştı onu kıldım 2 rekat Allah rızası için selam verdikten sonra ayatel Kürsi okuyum Allah'ım bana Salih bir erkek evlat nasip et diye dua ettim
Her namazımda Rabbi hebli minel salihin çekerim
Sesli olarak Muhammed suresi Yusuf suresi açıyorum
Eşimle adak yaptık eğer erkek olursa adını Muhammed koyucaz ve iki kurban kesicez
şuan aklıma gelen bunlar benim içim.Rahat Rabbimden en temiz niyetimle istiyorum ona bırakıyorum ne verirse başımın gözümün üstünde yeri var kız çocuklarını da çok seviyorum hatta kızımda dualar ederdim Kız olsun diye Rabbim şükürler olsun nasip etti şimdide gönlümdekini nasip eder inşallah