- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
Benim acil degil canım en son okunsun. Sen bitirince namazını kıl bildir bizeCnm sıra sende ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim acil degil canım en son okunsun. Sen bitirince namazını kıl bildir bizeCnm sıra sende ama
Gönlünce olur insallah Canım benim Okuyabilirim ben deCanim selati tefriciyye okuyoruz kizlarla 4444 biliyosun bi isteğin varsa yerine gelmesi için çocuğumuz erkek bebek için okuyoruz. Benim 1 kizim var 1 de erkek olsun istiyorum bu niyet için benimde hamile değilim şimdilik
Aminn canimm hepimizin insaallah K Khvekokusu20 Listeye alir senideGönlünce olur insallah Canım benim Okuyabilirim ben de
Tmm canim bitti diye yazinca namazimi kilar bitiririm1 12ha canım namazını kıl bildir sana başlansın Ruveydam2015 gün içinde biter sende duanı teslim edersin
Tamam cnm sagol allh ragzi olsun ozaman ben 1 sat icinde teslim ederim geri kalını sonra namazımı kılar size bildiririmBenim acil degil canım en son okunsun. Sen bitirince namazını kıl bildir bize
Canım bitti. Arkadaş yardım etti. Rabbim kabul buyursunTmm canim bitti diye yazinca namazimi kilar bitiririm
Agzina sağlık canimm aminn insaallahCanım bitti. Arkadaş yardım etti. Rabbim kabul buyursun
Canım çok çok Aminnn senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah
Ben bitirdim arkadaşım rabbim duanı kabul buyursun ömrüne nasip eylesin inşallahK Khvekokusu20 ben hazırım kızlar ismimde "HANIM"
Sağol cnm allh ragzı olsunBen bitirdim arkadaşım rabbim duanı kabul buyursun ömrüne nasip eylesin inşallah
Sagol cnm hepinizden allh ragzi olsun1 12ha canım okudum Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah
K Khvekokusu20
İnşAllah tutmuştur canım ama erken belirti gören çok kişi var hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alalımkızlar merhaba ; duamı edip belirtilen günlerde ilişkiye girip beklemedeyim ama yumurtlama günlerinden beri sol kasığımda devamlı bir batma olup cıkıyor ancak henüz akıntım başlamadı daha yumurtlamam tahmini geçen haftaydı. daha adetime 11-12 gün kadar var.hiç hatırlamıyorum önceki gebeliklerde bu kadar erken kasık batması olmuşmuydu. genellikle 1 hafta varken başardı ama inşallah tutmuştur.
Sagol cnm allh ragzi olsun 1 hafta icinde müjdeli haberi veririm insallh