Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar, ben bu ay deneme yapamıyorum. İlk sayfadaki listeden beni çıkarın. Eşim diş tedavisine başladı, antibiyotik vs kullanıyor. Yaza kaldı bizimki. R rana20 cnm senin de tutmamış, sağlık olsun. Yeni ay yeni umut herkese🙏🏻. İnşallah herkes kavuşur gönlündekine🧿
Canım çok çok Aminnn 🤲🏻💙 senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻💙😇😘

kızlar merhaba ; duamı edip belirtilen günlerde ilişkiye girip beklemedeyim ama yumurtlama günlerinden beri sol kasığımda devamlı bir batma olup cıkıyor ancak henüz akıntım başlamadı daha yumurtlamam tahmini geçen haftaydı. daha adetime 11-12 gün kadar var.hiç hatırlamıyorum önceki gebeliklerde bu kadar erken kasık batması olmuşmuydu. genellikle 1 hafta varken başardı ama inşallah tutmuştur.

kızlar merhaba ; duamı edip belirtilen günlerde ilişkiye girip beklemedeyim ama yumurtlama günlerinden beri sol kasığımda devamlı bir batma olup cıkıyor ancak henüz akıntım başlamadı daha yumurtlamam tahmini geçen haftaydı. daha adetime 11-12 gün kadar var.hiç hatırlamıyorum önceki gebeliklerde bu kadar erken kasık batması olmuşmuydu. genellikle 1 hafta varken başardı ama inşallah tutmuştur.
İnşAllah tutmuştur canım ama erken belirti gören çok kişi var hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alalım 🤲🏻💙😇

X