Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar aşı olmayanıniz varmı acaba ben hamileyken olmak istemiyorum Dr um ısrarla ol dedi bidakine sorarsa üzerimde baskı gibi hissedecem ne dicem Dr a Bilemiyorum
Benim doktorum önermemişti hamileyken hatta ben ağustosun sonunda aşı oldum eylülde kimyasal olunca aşıdan mı acaba diye çok sorgulamıştım kendi kendime. Nasip tabi bakalım inşaallah bu ay sağlıkla tutmuş olsun oğlumuz son 7 gün adete geçmek bilmiyor

Ay canim Dr yine aşı ol derse ne dicem başka Dr a gitmek istemiyorum Drumu sevdim. Hocam doğuma yakın olmak istiyorum mu desem off baskı gibi hissettim. Dr iki hastasını kaybetmiş o nedenle hassas.

Ay canim Dr yine aşı ol derse ne dicem başka Dr a gitmek istemiyorum Drumu sevdim. Hocam doğuma yakın olmak istiyorum mu desem off baskı gibi hissettim. Dr iki hastasını kaybetmiş o nedenle hassas.
12. Haftaya kadar falan önermiyorlar genelde senin doktorun neden olmanı istemiş acaba Aşıdan kaynaklı sorun olacağından korkuyorum diye anlat kuzum sonuçta son kararı sana bırakır. Ben ilk dozu o zaman oldum başkada hiç düşünmüyorum hala aşı.

Ben de aşı sonrası kimyasal gebelik geçirdim.Aşı dan olabilir mi acaba hiç düşünmemiştim.

Tekrar Merhaba, yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim, geçen ay bir kadın doğumcuya gittim genel muayene amaçlı smear testi istedi, ben kendisine kolay hamile kalamadığımı söyledim yumurta çatlatma olayını sordum, kendisi de bir kaç ay dene olmazsa yaşım 38 bundan dolayı çok da geç kalmamak için gel yumurta çatlatma iğnesi yapalım diye kabul etti, sizce testlerle ben başlayayım mı ovulasyon takibine yoksa direk kendisine gideyim mi bu kez de ilişki zamanlaması söylemez diye korkuyorum, çünkü ben kendisine niyetimin tam olarak erkek bebek olduğunu söyleyemedim.

Bana tavanız ben baksam takvime olur mu

Bana bunu söyleyenin oğulları var çevresinde yapmış hep tutuyor. Ama önce dua tabiki. Allah tan istemesini bileceğiz Yumurtlama felan bilmem denk getirirsen olur diyor.
Merhaba bana da takvime bakmanız mümkün mü acaba, benim sorup bilgi alacağım hiç kimse yok çevremde burdan araştırarak bişeyşeri öğrenmeye çalışıyorum, son 3 aylık adet tarihlerim şu şekilde: 7 Aralık 2021, 28 Aralık 2021 ve 23 ocak 2022, bir de dr tarafından yumurta çatlatma iğnesi yapıldıktan kaç saat sonra ilişki önerirsiniz, ben hiç teste başlamadım, kolayına kaçacağım galiba

canım çok teşekkür ederim hepsini deneyeceğim Allah razı olsun. İnşallah benim de buraya kızlar hamileyim kızım olacakmış yazdığım günler gelir..

Canım adet bitiminde başla testleri yapmaya ve çift çizgiyi yakaladığında pik olmuş olur sonra da bol havuç incir ye ve testlerini yapmaya devam et ilk siliklesmeye başladığında deneme yap ben iki denemeden yanayım ama tek deneme ile de hamile kalan çok var.İnsallah tez zamanda oğluna hamile kalırsın.Catlatma iğnesi yapar doktor ve saat verir ama o şekilde kızı olan da çok yine de sen bilirsin gönlünden hangisi geçiyorsa onu dene...

Hayir o başka bir duygu 3. Kızımda bu da kiz diye geçiriyordum içimden yani erkeğin olmamasına ilgili değil degisik bir duygu o ne bileyim hakkında hayırlısı canım inşallah gönlündeki olur sen deneme yapmışsındır zaten

Haa evet ben 8haftalikken bile hissetmeye başladım sag kasığındaydi hep .ama tabi suan kıpır kıpır yerinde durmuyor

Yani eskiden tarla tapan çalışan hayvan bakan surekli çalışan neneler zannetmiyorum ki o duyguyu bilsinler dedeler işlerini görür olay biter ve çoğu erkek bebek oluyormus dediğin gibi bu konu çok muallakta bir konu haa ne var ki kadin yumurtlama gunu ve sonrası hamile kalıyorsa oglu oluyor buna katiliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…