Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Merhabalar ovulasyon testinin kullanımı açıklayabilir misiniz acaba, yumurtanın çatlayacağı an testlerle nasıl anlaşılır? Yumurtlamaya en yakın zamanda ilişkiye girmek istiyorum, fakat anlamadım, bana anlatır mısınız
Adetiniz geçince hergun 11 ile 16 saatleri arasında yapmaya çalışın su alımına dikkat ederek ilk yaptiklarinizda C çizgisi her zaman kirmizi .sizin takip etmeniz gereken T çizgisi T çizgisi koyulaşmaya başlayacak ve pik olacak yani ikisi aynı koyulukta ve bazılarında ultra pik denilen T nin daha koyu olduguda oluyor bunu göreceksiniz ve testleri o zamanlar daha sık yapın ve sonra da T çizgisi yavaş yavaş silinmeye geçer. İşte silinmeye gecmesi demek yumurtanizin catladigini gösteriyor inşallah anlatabilmişimdir Rabbim gönlünüze göre versin testlerinizi atarsanız bilenler yorum yaparlar

Adetiniz geçince hergun 11 ile 16 saatleri arasında yapmaya çalışın su alımına dikkat ederek ilk yaptiklarinizda C çizgisi her zaman kirmizi .sizin takip etmeniz gereken T çizgisi T çizgisi koyulaşmaya başlayacak ve pik olacak yani ikisi aynı koyulukta ve bazılarında ultra pik denilen T nin daha koyu olduguda oluyor bunu göreceksiniz ve testleri o zamanlar daha sık yapın ve sonra da T çizgisi yavaş yavaş silinmeye geçer. İşte silinmeye gecmesi demek yumurtanizin catladigini gösteriyor inşallah anlatabilmişimdir Rabbim gönlünüze göre versin testlerinizi atarsanız bilenler yorum yaparlar
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun iyi dilekleriniz için, ben çok anlamam test vs konularından ilk çocuğumda da çok bilinçsizce hamile kaldım, o yüzden bu kez hamile kalmadan iyice araştırıp öyle planlamak istiyorum, inanın yumurtlama günlerinde hamile kalındığına bile kadınlar kulübünde denk gelerek öğrendim, henüz hiç test kullanmadım sadece
3 aydır adet tarihlerimi not alıyorum, tekrar çok teşekkür ederim.

Kusura bakmayın çok fazla soru sorarak rahatsızlık vemek istemem, siz hangi marka ovulasyon testini önerirsiniz, telefon uygulaması kullanmanın faydası var mı, yine önerebileceğiniz uygulama adı varsa sevinirim, bir de bu açıkladığınız erkek bebk için hamile kalmayı arttıracak zamanlama dilimi dimi

Kusura bakmayın çok fazla soru sorarak rahatsızlık vemek istemem, siz hangi marka ovulasyon testini önerirsiniz, telefon uygulaması kullanmanın faydası var mı, yine önerebileceğiniz uygulama adı varsa sevinirim, bir de bu açıkladığınız erkek bebk için hamile kalmayı arttıracak zamanlama dilimi dimi
Evet canım erkek bebek istiyoruz için bunlar.Netten alın ben certain ve loboguick almıştım.Yumurtlama zamanınızı bulup o zamana yakın deneme yapın cinsel perhiz yapın bol gidali besinler tüketin et,cikilota balık filan muz tüketin. Derin birleşme ve sağa dönerek yatın.Denemeden önce hem siz hem eşiniz ihlas suresini okuyun.Esinize kahve icirin şimdilik aklima bunlar geldi Rabbim inşallah isteyen herkese verir..

Eklentiler

• IMG_20220210_170258.jpg
    IMG_20220210_170258.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 59
Çok teşekkürler 😊
Dilara aramızda 2 gün var. Ben de ultra pik i gündüz görmüştüm, akşamına denemiştim. Yani açılmaya başlamıştır diye umuyorum deneme sırasında. o sıra test yapmadım ama benim ultra pikten sonra kısa sürüyor, bir de o akşam havuç yedim. gece 1 gibi oldu. sonra da test yapmadım. Ben reglim geçene kadar tutacağını düşünmedim, çünkü sadece deneme gecesi sabaha kadar ağrım oldu. sabah kalktığımda bir şeyim yoktu. sonraki günlerde de bir şey hissetmedim. o nedenle hiç üzerinde durmadım olmayacak diye. 5+4 te pazartesi günü acile gittim kan verdim Beta hcg 40.035 çıktı. 7. haftanın içinde doktora gitmeyi düşünüyorum. Daha erken gittiğimde görünmüyor diye kaygı vermişti doktor önceki gebeliğimde. Bugün 6+0 bazı uygulamalara göre 6+1 yani 7 haftanın ilk günü. inş devam eder sağlıkla..

Kızlaaarrr kese içinde minicik bebek 6+2 K kbryummy L lafontaine M Maviay @üççiçekannesi@annekaraca
Allahım yaa, nasıl bir mucize.. Sağlıkla doğsun inş. Senin ilk beta kaç çıkmıştı? ben beta yı da çok geç baktırdım. 5+4 te. çünkü gecikme var sandım, hiç ağrım olmadı gibi bir şey oldu. Neye aş eriyorsun? ya da yiyorsun en çok?

Yumurtlama gününüzü nasıl anladınız açıklayabilir misiniz, kaç saat sonrasında ilişki oldu?
Canım bu sayfayı baştan okursan burda tecrübeli arkadaşlar vardı onların yaptıklarını yaptım şahsen daha cinsiyet beli değil benimki.ovulasyon testini alacaksın adetin bitiği gün başlıyorsun sayfada örnek testlerde var

Dilara aramızda 2 gün var. Ben de ultra pik i gündüz görmüştüm, akşamına denemiştim. Yani açılmaya başlamıştır diye umuyorum deneme sırasında. o sıra test yapmadım ama benim ultra pikten sonra kısa sürüyor, bir de o akşam havuç yedim. gece 1 gibi oldu. sonra da test yapmadım. Ben reglim geçene kadar tutacağını düşünmedim, çünkü sadece deneme gecesi sabaha kadar ağrım oldu. sabah kalktığımda bir şeyim yoktu. sonraki günlerde de bir şey hissetmedim. o nedenle hiç üzerinde durmadım olmayacak diye. 5+4 te pazartesi günü acile gittim kan verdim Beta hcg 40.035 çıktı. 7. haftanın içinde doktora gitmeyi düşünüyorum. Daha erken gittiğimde görünmüyor diye kaygı vermişti doktor önceki gebeliğimde. Bugün 6+0 bazı uygulamalara göre 6+1 yani 7 haftanın ilk günü. inş devam eder sağlıkla..
Canım ben 00. 30 da pik gördüm (ultra pik olmadı bende hiç)
Sorna gece 02.30 da siliklesti 04 gibi deneme oldu 🙈
Ben 5+2 de keseyi gördüm 6+2 yani bugün embriyoyi gördüm uzaktan kalp atışını duydum Dr öyle dedi 🤣 beta çok erken bakıldı benim 26 çıktı adetten üç gün önceydi galiba iki sonrada 80 çıktı dha da başka beta bakılmadi

Allahım yaa, nasıl bir mucize.. Sağlıkla doğsun inş. Senin ilk beta kaç çıkmıştı? ben beta yı da çok geç baktırdım. 5+4 te. çünkü gecikme var sandım, hiç ağrım olmadı gibi bir şey oldu. Neye aş eriyorsun? ya da yiyorsun en çok?

herkese selam kızlarr :) ben gizli takipçilerdenim 4 yaşında bir oğlum var ben de bir kızım olsun çok istiyorum. Eşim pek istekli değil 2. çocuk için eğer o da isterse mayısta korunmayı bırakmak istiyorum. Ben oğluma hamile kalırken ovülasyon testi kullandım tek ilişki oldu ilişkiden sonra bacaklarımı kaldırıp en az yarım saat bekledim sağa döndüm yattım eşime keçiboynuzu almıştık onu yedi sürekli. Bunlar cinsiyet için planlanmış şeyler değildi fakat sonra gördüm ki erkek bebek için ne varsa bilmeden yapmışım :) Rabbim kız isteyene kız, erkek isteyene erkek evlat versin sağlıklı ve hayırlı şekilde. 2 3 kızı olan anneler önereceğiniz şeyler var mı acaba? ben tek kızım, kız kardeşim yok ,annem hasta, teyzem yok, kendime bir kız evlat arkadaş dost doğurmak istiyorum Rabbim de nasip ederse. Bu arada erkek annesi olmak harika bir duygu tabiki ama gönül olmayanı da istiyor..
Benim 3kizim var canim 3ude sık iliski ile oldu bolca süt,yoğurt, peynir ye ve yumurtlama gününe iki gün kalaya kadar sık iliski yumurtlama ve sonrası korun ya da iliski olmasın. Bende tek kızım seni anlıyorum inşallah gönlündeki olur

Hayırlısı olsun canım sağlıkla devam eder inşaallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun hayırlısıyla sağlıkla erkek evlat nasip olsun.💙🤲🏻

X