Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
3 kız annesi olarak anlatayım ilk iki kızımda sık ilişki hergun yani son kızımda adet başlangıcını ilk gün sayarsan 11.günü tek kaçırmakla hamile kaldım.Adet döngüm 28 gün.Zengin gıdalardan değil de fakir gıdalarla beslen tuzu azalt süt ürünü bolca tüket.Ovulasyon testi alırsan da adetten sonra yap ve t çizgisi silik iken denemelerini yap ne zaman t ve c aynı koyulukta çıktı ilişkiyi kes bu şekilde.Birde derin birleşme olmasın. inşallah kızın olur canım Rabbim olmayanı aratır seninde güzel bir cimcimen olur

Kızlar nasılsınz uzun zamandır giremedim geldim hamileyim çok şükür yarın bebeği görmeye gideceğiz inş görünür 6+2 yim
İnşallah oğlum sağlıkla benimledr..
Genel olarak herşeyi yaptım sadece cinsel perhiz yapmadık biz ama koruduk sadece tek ilişkide oldu açılmada yaptık çok kısa sürede yumurtlama oldu sürekli havuç yememe bağlıyorum.
Tuzlu su, yaptık kahve içtik bol dua ettik. Rabbim nasip ederse sağlıklı oğlum olacak hayrılı olmayacaksa elbette sağlıklı hayırlı olan olsun. Mide bulantısı fazla maalesef kızımda da vardı.
Kızıma göre bir tık dha iyiyim ama ilaç içiyorum mide bulantısı mahvediyor beni. Ama Herşeye rağmen erkek hissediyorum hayırlisu Nyse o olsun 14.haftafa belli olur diye ümit ediyorum

Hayırlı olsun

Canım inşallah oğlum oluyor diye yazarız hepimiz. benimde aşırı mide bulantım oluyor kusma herşey var yani 9 haftalık oldum bende 14. Hafta da öğrenmeyi düşünüyorum

Canım inşallah oğlum oluyor diye yazarız hepimiz. benimde aşırı mide bulantım oluyor kusma herşey var yani 9 haftalık oldum bende 14. Hafta da öğrenmeyi düşünüyorum
Aramzida 3 hafta var canım Eylül annelernde de gördüm seni galiba senin kaç kızın var inşallah yazarız oğlumuz oluyor diye sağlıkla inşallah amin

3 saat sonra testi derken?
Kural dediğin olay ne okumadım topiğin tamamını?

Bebeğimin

Hayırlı olsun yavrunuz,
bal tarçın çörek otunu adetliyken mi başladınız, kaç gün yediniz?
Ve bu karışım erken yumurtlama yaptı mı?

Sonuç neymş?

canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah :)

evet tam çift çizgi netken oldu ertesi gün silikleşmişti. Diğer dediğiniz de evet bizde de öyle olmuştu. Tabiki öyle bişey değildir hep kız olacak diye bir şey olmaz ama ihtimaller artıyordur

evet tam çift çizgi netken oldu ertesi gün silikleşmişti. Diğer dediğiniz de evet bizde de öyle olmuştu. Tabiki öyle bişey değildir hep kız olacak diye bir şey olmaz ama ihtimaller artıyordur
Ertes gün kaç gibi test yaptığınız da silikleşme olmuştu yani saatlerin bi önemi var mı

Merhabalar ovulasyon testinin kullanımı açıklayabilir misiniz acaba, yumurtanın çatlayacağı an testlerle nasıl anlaşılır? Yumurtlamaya en yakın zamanda ilişkiye girmek istiyorum, fakat anlamadım, bana anlatır mısınız

Yumurtlama gününüzü nasıl anladınız açıklayabilir misiniz, kaç saat sonrasında ilişki oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…