Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Hayırlı olsun canımmmmmm sağlıkla gelsin maşAllah rabbim esirgesin

G Gokcee27 sen 3 deneme yapmıştın demi? O ay perhiz vardı birde diyet alkali su falan yaptın mı canım eşe takviye
Canım evet 3 deneme oldu ama diyet takviye hocbirsey yapmadım bol bol dua ettim ilişki önce si ve sonrası namaz kılıp dua ettim.. bide 4 gün perhiz sadece ilk denemede ilişki öncesi kahve içirdim o kadar

Canım evet 3 deneme oldu ama diyet takviye hocbirsey yapmadım bol bol dua ettim ilişki önce si ve sonrası namaz kılıp dua ettim.. bide 4 gün perhiz sadece ilk denemede ilişki öncesi kahve içirdim o kadar
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz Sağlıkla al kucağına bizlerde dua et bacım

Benimki tek deneme canım bakalım sonuç ne olacak

Maşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı yakışıklı ve salih bir paşa olsun inşallah cnm

Çok sevindim canım Rabbim olmayan herkese versin gönlündekini inşallah.Ama erkeği bulduk diye kaçmayın sizde arkadan gelenlere yardım edin.İnsallah hepimiz Salih ogullarimizi alırız kucaklarimiza

Tazeanneeee canım senin tahminini alayım
Erkek diye yorumlamıştım kendimce ilk attığında görmüştüm canım sağlıkla gelsin inşaallah
maşaallah berakallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun annesi rabbim bizlerede tez vakitte nasip sağlıkla kolaylıkla

Çok sevindim canım Rabbim olmayan herkese versin gönlündekini inşallah.Ama erkeği bulduk diye kaçmayın sizde arkadan gelenlere yardım edin.İnsallah hepimiz Salih ogullarimizi alırız kucaklarimiza
Çok sağol canım tabiki ben yazicam yine gruba amin canım inşallah dualarım hep sizinle rabbim hayırlı sağlıklı Salih bir erkek bebek nasip etsin hepinize hayırlısı ile

Oooo maşallah canım gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Aminnn
Ne yaptık sanki canım helal olsun ne demek

Deneme yaptığınız zamanlardaki testin durumlarını tekrar atabilir misiniz örnek olsun bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…