- 1 Şubat 2021
- 287
- 224
- 56
Hayırlı olsun canımmmmmm sağlıkla gelsin maşAllah rabbim esirgesin@Birbilsem1132 R rana20 @Zambak1985 G Guzel Aslan4melek1anne Tazeanneeee @kbryummy @mevbet eflatun88 @Mavilenelim
Hanımlar ben bugün başka bir Dr daha gittim oda erkek dedi rabbim herkese nasıp etsin inşallahAllah hepinizden razı olsun rabbim sizede hayırlı sağlıklı Salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah bana çok yardımcı oldunuz ovulasyon testi yaptığım zaman hakkınızı helal edin nolur
Allah razı olsun canım rabbim sizede nasip etsin inşallah en kısa zamandaHayırlı olsun canımmmmmm sağlıkla gelsin maşAllah rabbim esirgesin
Canım evet 3 deneme oldu ama diyet takviye hocbirsey yapmadım bol bol dua ettim ilişki önce si ve sonrası namaz kılıp dua ettim.. bide 4 gün perhiz sadece ilk denemede ilişki öncesi kahve içirdim o kadar
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz Sağlıkla al kucağına bizlerde dua et bacımCanım evet 3 deneme oldu ama diyet takviye hocbirsey yapmadım bol bol dua ettim ilişki önce si ve sonrası namaz kılıp dua ettim.. bide 4 gün perhiz sadece ilk denemede ilişki öncesi kahve içirdim o kadar
Öyle tabiki ... Amin canım Allah razı olsun sizede hep dua ediyorum inanki aklımdasıniz hepRabbimin hikmetinden sual olunmaz Sağlıkla al kucağına bizlerde dua et bacım
Hayırlı olsunÖyle tabiki ... Amin canım Allah razı olsun sizede hep dua ediyorum inanki aklımdasıniz hep
Benimki tek deneme canımCanım adet bitiminde başla testleri yapmaya ve çift çizgiyi yakaladığında pik olmuş olur sonra da bol havuç incir ye ve testlerini yapmaya devam et ilk siliklesmeye başladığında deneme yap ben iki denemeden yanayım ama tek deneme ile de hamile kalan çok var.İnsallah tez zamanda oğluna hamile kalırsın.Catlatma iğnesi yapar doktor ve saat verir ama o şekilde kızı olan da çok yine de sen bilirsin gönlünden hangisi geçiyorsa onu dene...
Son cümleme cevabın var mı?Haa evet ben 8haftalikken bile hissetmeye başladım sag kasığındaydi hep .ama tabi suan kıpır kıpır yerinde durmuyor
Maşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı yakışıklı ve salih bir paşa olsun inşallah cnm@Birbilsem1132 R rana20 @Zambak1985 G Guzel Aslan4melek1anne Tazeanneeee @kbryummy @mevbet eflatun88 @Mavilenelim
Hanımlar ben bugün başka bir Dr daha gittim oda erkek dedi rabbim herkese nasıp etsin inşallahAllah hepinizden razı olsun rabbim sizede hayırlı sağlıklı Salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah bana çok yardımcı oldunuz ovulasyon testi yaptığım zaman hakkınızı helal edin nolur
Çok sevindim canım Rabbim olmayan herkese versin gönlündekini inşallah.Ama erkeği bulduk diye kaçmayın sizde arkadan gelenlere yardım edin.İnsallah hepimiz Salih ogullarimizi alırız kucaklarimiza@Birbilsem1132 R rana20 @Zambak1985 G Guzel Aslan4melek1anne Tazeanneeee @kbryummy @mevbet eflatun88 @Mavilenelim
Canim inşallah Salih bi oguldur sen cinsel perhiz yapmadın galiba seninkini de merakla beklemekteyim.Hepinize dualar ediyorum...Benimki tek deneme canımbakalım sonuç ne olacak
Erkek diye yorumlamıştım kendimce ilk attığında görmüştüm canımTazeanneeee canım senin tahminini alayım
@Birbilsem1132 R rana20 @Zambak1985 G Guzel Aslan4melek1anne Tazeanneeee @kbryummy @mevbet eflatun88 @Mavilenelim
Amin Allah razı olsun canım cümlemize nasip etsin rabbimMaşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı yakışıklı ve salih bir paşa olsun inşallah cnm
14 de belli oldu aslinda 15 de kesinleştiHayırlı olsundarısı bize amin kaçıncı haftanizda belli oldu
Amin canım inşallah Allah razı olsunErkek diye yorumlamıştım kendimce ilk attığında görmüştüm canımsağlıkla gelsin inşaallah
maşaallah berakallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun annesi rabbim bizlerede tez vakitte nasip sağlıkla kolaylıkla
Çok sağol canım tabiki ben yazicam yine grubaÇok sevindim canım Rabbim olmayan herkese versin gönlündekini inşallah.Ama erkeği bulduk diye kaçmayın sizde arkadan gelenlere yardım edin.İnsallah hepimiz Salih ogullarimizi alırız kucaklarimiza
Oooo maşallah canım gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Aminnn@Birbilsem1132 R rana20 @Zambak1985 G Guzel Aslan4melek1anne Tazeanneeee @kbryummy @mevbet eflatun88 @Mavilenelim
Amin canım inşallah Allah razı olsun sendenOooo maşallah canım gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Aminnn
Ne yaptık sanki canım helal olsun ne demek
Deneme yaptığınız zamanlardaki testin durumlarını tekrar atabilir misiniz örnek olsun bize@Birbilsem1132 R rana20 @Zambak1985 G Guzel Aslan4melek1anne Tazeanneeee @kbryummy @mevbet eflatun88 @Mavilenelim