- 31 Ocak 2022
- 82
- 43
İki denemeden yanayım demişsiniz de pik görülen zaman ve t çizgisinin açıldığı zamandan mı yanasınızCanım adet bitiminde başla testleri yapmaya ve çift çizgiyi yakaladığında pik olmuş olur sonra da bol havuç incir ye ve testlerini yapmaya devam et ilk siliklesmeye başladığında deneme yap ben iki denemeden yanayım ama tek deneme ile de hamile kalan çok var.İnsallah tez zamanda oğluna hamile kalırsın.Catlatma iğnesi yapar doktor ve saat verir ama o şekilde kızı olan da çok yine de sen bilirsin gönlünden hangisi geçiyorsa onu dene...
Bakayım canım silmediysem atiymDeneme yaptığınız zamanlardaki testin durumlarını tekrar atabilir misiniz örnek olsun bize
Ben testle takip yapmadım.Siz nasıl denemiştiniz pik mi ilk açılma mı
Adetin 2. Günü başlanıyor 12 gün yedim diye hatırlıyorum. Normal gününde yumurtlama olduHayırlı olsun yavrunuz,
bal tarçın çörek otunu adetliyken mi başladınız, kaç gün yediniz?
Ve bu karışım erken yumurtlama yaptı mı?
Arkadaşlar bir bakar mısınız rica etsem?@Birbilsem1132 @rana20 @Zambak1985 G Guzel Aslan @3cicekannesi @Tazeanneeee K kbryummy @mevbeteflatun88 M Mavilenelim
Hanımlar ben bugün başka bir Dr daha gittim oda erkek dedi rabbim herkese nasıp etsin inşallahAllah hepinizden razı olsun rabbim sizede hayırlı sağlıklı Salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah bana çok yardımcı oldunuz ovulasyon testi yaptığım zaman hakkınızı helal edin nolur
Ohh ohh maşallah erkek bebisler artıyor sağlıkla gelsinler inşallah@Birbilsem1132 @rana20 @Zambak1985 G Guzel Aslan @3cicekannesi @Tazeanneeee K kbryummy @mevbeteflatun88 M Mavilenelim
Hanımlar ben bugün başka bir Dr daha gittim oda erkek dedi rabbim herkese nasıp etsin inşallahAllah hepinizden razı olsun rabbim sizede hayırlı sağlıklı Salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah bana çok yardımcı oldunuz ovulasyon testi yaptığım zaman hakkınızı helal edin nolur
Geçmedi mi yumurtlama günün günler Lice yazmışsın bunu .catlama günü ben sadece tuzlu su yaptım başka birsey yapmadımErkek mi Çin'den geçiyordu tabi kızın varsa:) olmayanı istemek çok normal:)
Kızda geç, erkekte çabuk hissetme teorisi sende tuttu o halde:)
Yumurtlam bitti çatlama günüm, önereceğim bi şey var mı püf nokta vs:)
İnş tutar
Amin canım inşallahOhh ohh maşallah erkek bebisler artıyor sağlıkla gelsinler inşallah
Eger ultra pik varsa o zaman yoksa da pik gördüğümuzun gecesi ve ertesi sabah silinme başlamışsa bir de o zamanİki denemeden yanayım demişsiniz de pik görülen zaman ve t çizgisinin açıldığı zamandan mı yanasınız
Erkege benziyor canım kesenin sağ tarafına yakın bebek inşallah kbryummy ilk baktığımda da bu şekilde yorumlamistim şükür dualarla beraber o güzel haberi aldı inşallah sende o güzel haberi duyarsın iki ay sonraArkadaşlar bir bakar mısınız rica etsem?
Çok mutlu oldum canım rabbim kucağınada almayı nasip etsin banada dua edin perşembe gidecem@Birbilsem1132 @rana20 @Zambak1985 G Guzel Aslan @3cicekannesi @Tazeanneeee K kbryummy @mevbeteflatun88 M Mavilenelim
Ayyy inşallah canımErkek diye yorumlamıştım kendimce ilk attığında görmüştüm canımsağlıkla gelsin inşaallah
maşaallah berakallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun annesi rabbim bizlerede tez vakitte nasip sağlıkla kolaylıkla
İnşallah canım hayırlı sağlıklı Salih bir erkek bebek nasip etsin hepinize rabbimÇok mutlu oldum canım rabbim kucağınada almayı nasip etsin banada dua edin perşembe gidecem
Amin inşallah bende bu müjdeyi veririm sizeİnşallah canım hayırlı sağlıklı Salih bir erkek bebek nasip etsin hepinize rabbim
Ha ha benim 15 de kesin dedi dr ben 19 haftada anca ikna oldum14 de belli oldu aslinda 15 de kesinleşti
İnan bende inanamıyorum ya galiba doğana kadar her gittiğimde sorucam cinsiyetiniHa ha benim 15 de kesin dedi dr ben 19 haftada anca ikna oldumgerci halen ruyada gibiyim ama hazırlıklara başladık cok şükür
Üç kızım var bu ay regl bitincedeniycez inşallah bana yardımcı olurmusunuz nasıl denediniz neler yaptinizYumurtlama testi kullanıldı bide esin kahve içti denemeden önce 3 deneme oldu ve bol dua