Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Yumurtlama testi kullanıldı bide esin kahve içti denemeden önce 3 deneme oldu ve bol dua
Ben 11+5ken gitmiştim.bir çıkıntı var ama bu haftalarda yanılma olabilir dedi .15haftada gittim kesin erkek dedi ki ben halen inanamıyordum .19 haftada gittim kocaman adam olmus annesi bu nereye yok olsun dedi uzuvlarini gosterdi . Kısacası şunu diyeyim inanamiyorsan hak veriyorum insan çok değişik oluyor ama inşallah erkektir senin hislerin de önemli ben hamile kaldigimdan beri kiz değil kiz hissetmiyorum diyordum ama erkekte diyemiyordum çok şükür güzel haberi aldık Rabbım sizlere de yaşatsın hepiniz oğlum oluyor sevincini yaşayın

Iste o tam bir muamma çünkü heray test yapan ben heray farklı bir yumurtlama yaşadım biri uzun sürdü biri kısa sürdü biri iki gün sürdü .Allah denk getirsin
Yok yani demek istediğim bazı yerlerde silinme gördükten sonra 12 saat süre var yazıyordu sonra vajina asidikleşiyormuş yani çatlama gördükten sonra 12 saat mı süre var tam çatlama nasıl yakalanacak kafamda deli sorular .
Yada tam pik + silinme görünce mi denemek gerekiyor

Bence tam pikten sonraki ilk açılmada dene

Amin canım inşallah cuma günü birdaha gidicem bakalım baksın yine doktor inşallah hayırlı sağlıklı Salih bir erkek bebek dir

Bu arada daha cinsiyetini öğrenmedik ama ben sağa dönmüştüm ilişki sonrası hamileliğim boyunca hep sağ yumurtalığım ağrıyordu dün muayenedede doktor ultrason aletini hep sağ tarafıma tutup bebeğe baktı benim bebek sağda sağdan yumurtlamışım demek

herkese selam kızlarr :) ben gizli takipçilerdenim 4 yaşında bir oğlum var ben de bir kızım olsun çok istiyorum. Eşim pek istekli değil 2. çocuk için eğer o da isterse mayısta korunmayı bırakmak istiyorum. Ben oğluma hamile kalırken ovülasyon testi kullandım tek ilişki oldu ilişkiden sonra bacaklarımı kaldırıp en az yarım saat bekledim sağa döndüm yattım eşime keçiboynuzu almıştık onu yedi sürekli. Bunlar cinsiyet için planlanmış şeyler değildi fakat sonra gördüm ki erkek bebek için ne varsa bilmeden yapmışım :) Rabbim kız isteyene kız, erkek isteyene erkek evlat versin sağlıklı ve hayırlı şekilde. 2 3 kızı olan anneler önereceğiniz şeyler var mı acaba? ben tek kızım, kız kardeşim yok ,annem hasta, teyzem yok, kendime bir kız evlat arkadaş dost doğurmak istiyorum Rabbim de nasip ederse. Bu arada erkek annesi olmak harika bir duygu tabiki ama gönül olmayanı da istiyor..

Canim çok sevindim erkek gördüyse bacak arasını değişmez Allah'ın izniyle.hayirli güzel doğumla kucağına alırsın inşallah

Sizin testi çift çizgiykenn yani pikken mi ilişki oldu açılınca mı? Kadın önce orgazm olursa erkek bebek olur olayı doğru mu sizde ?
Açıkçası bana pek mantıklı gelmiyor bu konu çünkü kadınların çoğu orgazm olamayabiliyor . Yani olmayanların hep kızı mı olacak demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…