Canim bana 15 haftada kesin erkek dedi ama ben yine de bekledim ve bacak arasi doluydu sana hiç tahminde bulunmadı mi ? Usg den ben anlamıyorum ama inşallah hayırlı saglikli bir erkektir
İlk deneme de ben oldumPeki cinsiyette önce kimin orgazm olması önemli mi o olay doğru mu yani erkek bebek için önce kadın orgazm olmalı yazıyor
Iste o tam bir muamma çünkü heray test yapan ben heray farklı bir yumurtlama yaşadım biri uzun sürdü biri kısa sürdü biri iki gün sürdü .Allah denk getirsinArkadaşlar bir sorum var t çizgisinin silindiğini gördükten sonra ne kadar süremiz var .
Ben 11+5ken gitmiştim.bir çıkıntı var ama bu haftalarda yanılma olabilir dedi .15haftada gittim kesin erkek dedi ki ben halen inanamıyordum .19 haftada gittim kocaman adam olmus annesi bu nereye yok olsun dedi uzuvlarini gosterdi . Kısacası şunu diyeyim inanamiyorsan hak veriyorum insan çok değişik oluyorYumurtlama testi kullanıldı bide esin kahve içti denemeden önce 3 deneme oldu ve bol dua
Ben öyle denedik inşallah tutmuşturPeki cinsiyette önce kimin orgazm olması önemli mi o olay doğru mu yani erkek bebek için önce kadın orgazm olmalı yazıyor
Hiç bişey söylemedi haftaya gel belli olur dediCanim bana 15 haftada kesin erkek dedi ama ben yine de bekledim ve bacak arasi doluydu sana hiç tahminde bulunmadı mi ? Usg den ben anlamıyorum ama inşallah hayırlı saglikli bir erkektir
Yok yani demek istediğim bazı yerlerde silinme gördükten sonra 12 saat süre var yazıyordu sonra vajina asidikleşiyormuş yani çatlama gördükten sonra 12 saat mı süre var tam çatlama nasıl yakalanacak kafamda deli sorular .Iste o tam bir muamma çünkü heray test yapan ben heray farklı bir yumurtlama yaşadım biri uzun sürdü biri kısa sürdü biri iki gün sürdü .Allah denk getirsin
Bence tam pikten sonraki ilk açılmada deneYok yani demek istediğim bazı yerlerde silinme gördükten sonra 12 saat süre var yazıyordu sonra vajina asidikleşiyormuş yani çatlama gördükten sonra 12 saat mı süre var tam çatlama nasıl yakalanacak kafamda deli sorular .
Yada tam pik + silinme görünce mi denemek gerekiyor
Amin canım inşallahBen 11+5ken gitmiştim.bir çıkıntı var ama bu haftalarda yanılma olabilir dedi .15haftada gittim kesin erkek dedi ki ben halen inanamıyordum .19 haftada gittim kocaman adam olmus annesi bu nereye yok olsun dedi uzuvlarini gosterdi . Kısacası şunu diyeyim inanamiyorsan hak veriyorum insan çok değişik oluyorama inşallah erkektir senin hislerin de önemli ben hamile kaldigimdan beri kiz değil kiz hissetmiyorum diyordum ama erkekte diyemiyordum çok şükür güzel haberi aldık Rabbım sizlere de yaşatsın hepiniz oğlum oluyor sevincini yaşayın
Canım bana da 21 hafta secde pozisyonunda göstermiyor dedi 3 farklı doktor. 21. Haftada gösterdi oğlum.İnşallah erkektir benimki hiç söylemedi namaz pozisyonunda görünmüyo dedi hatta baya uğraştı dönmedi
İnşallah canım rabbim herkese nasip etsin inşallahCanım 14 haftalıkken yanılma payı bence olmaz bacak arasına bakarakta yorum yapmış sonuçta
Siz nasıl denemiştiniz pik mi ilk açılma mıCanım bana da 21 hafta secde pozisyonunda göstermiyor dedi 3 farklı doktor. 21. Haftada gösterdi oğlum.
Ay inşallah okadar bekletmez beniCanım bana da 21 hafta secde pozisyonunda göstermiyor dedi 3 farklı doktor. 21. Haftada gösterdi oğlum.
Hanımlar bunun doğruluk payı var mı yardımcı olur musunuzPeki cinsiyette önce kimin orgazm olması önemli mi o olay doğru mu yani erkek bebek için önce kadın orgazm olmalı yazıyor
Canim çok sevindim erkek gördüyse bacak arasını değişmez Allah'ın izniyle.hayirli güzel doğumla kucağına alırsın inşallah@rana20 B Beybipattiseflatun88 @3 cicek annesi hanimlaarrr ben 15 haftalık oldum Dr gittim geçen hafta 14 haftalıkken .. Dr bana erkeğe benziyor dedi sonra ben dedim birdaha bakarmisiniz kızıma da erkek demişlerdi kordon varmış olabilir mi acaba dedim yakınlaştırdi bu sefer bacak arasıni bence erkek dedi sizce yanılma olurmu ya bilemedim dua edin bana inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlum olur @Zambak1985
Ben oldum ama olmayıp oğlu olanda çok arkadaşım var burda. Belki yüzdeyi arttırıyor olabilirHanımlar bunun doğruluk payı var mı yardımcı olur musunuz
Sizin testi çift çizgiykenn yani pikken mi ilişki oldu açılınca mı? Kadın önce orgazm olursa erkek bebek olur olayı doğru mu sizde ?herkese selam kızlarr :) ben gizli takipçilerdenim 4 yaşında bir oğlum var ben de bir kızım olsun çok istiyorum. Eşim pek istekli değil 2. çocuk için eğer o da isterse mayısta korunmayı bırakmak istiyorum. Ben oğluma hamile kalırken ovülasyon testi kullandım tek ilişki oldu ilişkiden sonra bacaklarımı kaldırıp en az yarım saat bekledim sağa döndüm yattım eşime keçiboynuzu almıştık onu yedi sürekli. Bunlar cinsiyet için planlanmış şeyler değildi fakat sonra gördüm ki erkek bebek için ne varsa bilmeden yapmışım :) Rabbim kız isteyene kız, erkek isteyene erkek evlat versin sağlıklı ve hayırlı şekilde. 2 3 kızı olan anneler önereceğiniz şeyler var mı acaba? ben tek kızım, kız kardeşim yok ,annem hasta, teyzem yok, kendime bir kız evlat arkadaş dost doğurmak istiyorum Rabbim de nasip ederse. Bu arada erkek annesi olmak harika bir duygu tabiki ama gönül olmayanı da istiyor..
Yani o olayın kesinliği yokBen oldum ama olmayıp oğlu olanda çok arkadaşım var burda. Belki yüzdeyi arttırıyor olabilir