Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Merhaba ben de erkek bebek istiyorum.iki kızım var normal olarak ben de erkek bebek istiyorum rabbim nasip ederse.sayfayı az çok okudum anladım. Bunları deneyip kesin sonuç alan var mı

Merhaba ben de erkek bebek istiyorum.iki kızım var normal olarak ben de erkek bebek istiyorum rabbim nasip ederse.sayfayı az çok okudum anladım. Bunları deneyip kesin sonuç alan var mı
Kesin sonuç diye birşey yok maalesef bizim yaptıklarımız elimizden gelenleri yapıp Allah'ın takdirine bırakmak .Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Kesin sonuç diye birşey yok maalesef bizim yaptıklarımız elimizden gelenleri yapıp Allah'ın takdirine bırakmak .Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Haklısınız tabi. Ben merak ettim yapıp sonuç alan var mı? Bununla ilgili diyet ve planlama yapıldığını gerçekten de istediği cinsiyette bebek sahibi olduğunu bunun örneği instagram da gördüm güvenip güvenmemek arasında kaldım.

Tabi sonuç alan da çok şuan %50 kız %50 erkek ihtimali var fakat bunlara uyarsanız bu ihtimal %70 -%80 e kadar çıkar ama dediğim gibi herşey nasip . Çünkü herşeye harfiyen uyup kızı olanlarda var

Tabi sonuç alan da çok şuan %50 kız %50 erkek ihtimali var fakat bunlara uyarsanız bu ihtimal %70 -%80 e kadar çıkar ama dediğim gibi herşey nasip . Çünkü herşeye harfiyen uyup kızı olanlarda var
Sonunda hayal kırıklığı yasamaktan korkuyorum herkes gibi. Nasipte ne varsa rabbim ne verirse hayırlısını ve sağlıklısını versin hepimize

Anlatayım cnm
Testim tam pikken ilişki oldu tek ilişki oldu
Aslında ben daha önce tek ilişkinin erkek bebek şansını artırdıgını bilmiyordum
Ama erkek bebek te cok istiyordum son kez denemek adına ovu.testlerınden aldım tam pıkken ilişki oldu sonra bı daha da olmadı
Bende tutmamıstır diye pek umidim yoktu acıkcası ama o ay hamıle kaldım diyet tuzlu su onları hıccc denemedım tek yaptıgım farklılık taze sıktığım hawuc suyu oldu sadece bı kac gun havuç suyu ıçtık esım ve ben
Havuc suyunun catlamayı hızlandırdıgını dusunuyorum ve bçylece erkek bebek olma sansınıda artırıyor
Cunku daha önceki yaptıgım ovu. Testlerinde üc gün yumurtlama gordum
O ay gebelık olmadı
Tabii nasıp rabbim böyle olmasını istedi ve oldu

Peki eşiniz kaç kardeş kaç kız kaç erkek . Kız kromozomunun bunlarla alakası var mı acaba ?
Canım cinsiyet meselesi ırsi bişey değil
Bu düsünceden cık bence bıran evvel
İkiz üçüz gebelik dediğin gibi genetik olabılır ama kız erkek meselesi genetik olamaz
Yani sacma geldi bana
Rabbim ne yazarsa o olur senin cocugununcinsiyeti ailene baglı olamaz
Veya eşinin aılesine
Rabbım cinsiyeti belirleyenın erkek oldugunu bildirmiştir ki onuda nasip eden yine Allah
Herşeyden önce bol tevekkül et kız cocugunun olması dünyanın sonu degıl
Önce dua sonra tedbir bu sayfada coğu kısı dua ile netice aldı
Tek ılıskı perhiz bunlara cok fazla bel baglama tabıkı arastır ama unutma herseyi dörtdörtlük yapıp kızı olan bır sürü insan war
O yüzden erkek evladı sana nasıp edecek olan yaradandır ondan iste
Dualarında kararlı ol bingun yapıp bı gun yapmamazlık yapma rabbim azda olsa sürekli olanı sewer
Sürekli dua et wazgecme
Hakkında hayırlısı olsun cnm
Umarım dileğine kavusursun

Ben bu ay bir kere denedim Ocak ayında yani tuttu gebelik oldu ama düşük yaptım. Düşükten sonra ne kadar süre durmalıyız acaba bir dahaki gebelik için

Ben bu ay bir kere denedim Ocak ayında yani tuttu gebelik oldu ama düşük yaptım. Düşükten sonra ne kadar süre durmalıyız acaba bir dahaki gebelik için
Canım onu doktorunla konuşman lazım en az 3 ay korunman gerektıgıni biliyorum ben rahım kendisini toparlaması için
Neden düşük yaptın ilk cocugun mu

Yok üçüncü bebeğim olacaktı nasip olmadı. Değer çok düşüktü belki gebelik te denmezdi ilk yaptığımda 5,2 çıktı iki gün arayla yaptım sonrasında 39 çıktı sonra 23 e düştü saglıksızdı değer çok azdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…