- 30 Eylül 2021
- 535
- 475
- 38
Söylemedi canım görmüyorum dediCanım doktora cinsiyeti sormadınmı? İnşallah gönlündekidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söylemedi canım görmüyorum dediCanım doktora cinsiyeti sormadınmı? İnşallah gönlündekidir
Devlet hastanesinemi gitin yoksa özelmi genelde devleteki Doktorlar söylemzSöylemedi canım görmüyorum dedi
Özel devlete gitmiyorum özele canımDevlet hastanesinemi gitin yoksa özelmi genelde devleteki Doktorlar söylemz
İnşallah herkesin gönlündeki nasip olur özel birşey yapmış mıydınızR rana20 B Beybipattis eflatun88 3 cicek annesi hanimlaarrr ben 15 haftalık oldum Dr gittim geçen hafta 14 haftalıkken .. Dr bana erkeğe benziyor dedi sonra ben dedim birdaha bakarmisiniz kızıma da erkek demişlerdi kordon varmış olabilir mi acaba dedim yakınlaştırdi bu sefer bacak arasıni bence erkek dedi sizce yanılma olurmu ya bilemedim dua edin bana inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlum olur Zambak1985
Erkekdir canım çok sevindim ben sordum beni etiketlemissin kız Rabbim hepimize nasip etsin o duyguyu bize de nasip etsin inşallahR rana20 B Beybipattis eflatun88 3 cicek annesi hanimlaarrr ben 15 haftalık oldum Dr gittim geçen hafta 14 haftalıkken .. Dr bana erkeğe benziyor dedi sonra ben dedim birdaha bakarmisiniz kızıma da erkek demişlerdi kordon varmış olabilir mi acaba dedim yakınlaştırdi bu sefer bacak arasıni bence erkek dedi sizce yanılma olurmu ya bilemedim dua edin bana inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlum olur Zambak1985
Yumurtlama testi kullanıldı bide esin kahve içti denemeden önce 3 deneme oldu ve bol duaİnşallah herkesin gönlündeki nasip olur özel birşey yapmış mıydınız
Yumurtlama testi kullanıldı bide esin kahve içti denemeden önce 3 deneme oldu ve bol dua
Tam pikken mi ilişki oldu t çizgisi açılınca mı acabaYumurtlama testi kullanıldı bide esin kahve içti denemeden önce 3 deneme oldu ve bol dua
İnşallah erkektir benimki hiç söylemedi namaz pozisyonunda görünmüyo dedi hatta baya uğraştı dönmediR rana20 B Beybipattis eflatun88 3 cicek annesi hanimlaarrr ben 15 haftalık oldum Dr gittim geçen hafta 14 haftalıkken .. Dr bana erkeğe benziyor dedi sonra ben dedim birdaha bakarmisiniz kızıma da erkek demişlerdi kordon varmış olabilir mi acaba dedim yakınlaştırdi bu sefer bacak arasıni bence erkek dedi sizce yanılma olurmu ya bilemedim dua edin bana inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlum olur Zambak1985
İnşallah canım hayırlısı ile ya bende çok istiyorum Allah herkese nasip etsin inşallahİnşallah erkektir benimki hiç söylemedi namaz pozisyonunda görünmüyo dedi hatta baya uğraştı dönmedi
Açılmadan 36 saat önce yani ultra pik olunca ilk deneme 4 gün perhiz oldu .. açılmaya 24 saat kala ikinci deneme birde açılmayı görünce olduTam pikken mi ilişki oldu t çizgisi açılınca mı acaba
İnşallah canım unutuyorum inanki canım senide etiketlicektim kusura bakma nolur .. Allah herkese nasip etsin inşallahErkekdir canım çok sevindim ben sordum beni etiketlemissin kız Rabbim hepimize nasip etsin o duyguyu bize de nasip etsin inşallah
Expresso K kbryummy A annekaraca tahminlerinizEvet arkadaşlar tahminleri alayım 15 w1 günlük bugün gittim
O kişiden kişiye değişir benim 6,7 saat sürüyo ama pik gördükten sonra bol havuç yemiştim 3 ay takip yaptım üçündede aynı olduArkadaşlar bir sorum var t çizgisinin silindiğini gördükten sonra ne kadar süremiz var .
Çok bekleme fırsatın varsa hemen değerlenfir çatladıktan sonra 24 saat diyorlar ama o kadar beklemeArkadaşlar bir sorum var t çizgisinin silindiğini gördükten sonra ne kadar süremiz var .
Canım içini ferah tut 14 hafta az bir hafta degil doktor bu haftalarda yanılmazlar bende bu haftalarda gitmeyi düşünüyorum.R rana20 B Beybipattis eflatun88 3 cicek annesi hanimlaarrr ben 15 haftalık oldum Dr gittim geçen hafta 14 haftalıkken .. Dr bana erkeğe benziyor dedi sonra ben dedim birdaha bakarmisiniz kızıma da erkek demişlerdi kordon varmış olabilir mi acaba dedim yakınlaştırdi bu sefer bacak arasıni bence erkek dedi sizce yanılma olurmu ya bilemedim dua edin bana inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlum olur Zambak1985
Canım 14 haftalıkken yanılma payı bence olmaz bacak arasına bakarakta yorum yapmış sonuçtaR rana20 B Beybipattis eflatun88 3 cicek annesi hanimlaarrr ben 15 haftalık oldum Dr gittim geçen hafta 14 haftalıkken .. Dr bana erkeğe benziyor dedi sonra ben dedim birdaha bakarmisiniz kızıma da erkek demişlerdi kordon varmış olabilir mi acaba dedim yakınlaştırdi bu sefer bacak arasıni bence erkek dedi sizce yanılma olurmu ya bilemedim dua edin bana inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlum olur Zambak1985
Peki cinsiyette önce kimin orgazm olması önemli mi o olay doğru mu yani erkek bebek için önce kadın orgazm olmalı yazıyorÇok bekleme fırsatın varsa hemen değerlenfir çatladıktan sonra 24 saat diyorlar ama o kadar bekleme