Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
herkese selam kızlarr :) ben gizli takipçilerdenim 4 yaşında bir oğlum var ben de bir kızım olsun çok istiyorum. Eşim pek istekli değil 2. çocuk için eğer o da isterse mayısta korunmayı bırakmak istiyorum. Ben oğluma hamile kalırken ovülasyon testi kullandım tek ilişki oldu ilişkiden sonra bacaklarımı kaldırıp en az yarım saat bekledim sağa döndüm yattım eşime keçiboynuzu almıştık onu yedi sürekli. Bunlar cinsiyet için planlanmış şeyler değildi fakat sonra gördüm ki erkek bebek için ne varsa bilmeden yapmışım :) Rabbim kız isteyene kız, erkek isteyene erkek evlat versin sağlıklı ve hayırlı şekilde. 2 3 kızı olan anneler önereceğiniz şeyler var mı acaba? ben tek kızım, kız kardeşim yok ,annem hasta, teyzem yok, kendime bir kız evlat arkadaş dost doğurmak istiyorum Rabbim de nasip ederse. Bu arada erkek annesi olmak harika bir duygu tabiki ama gönül olmayanı da istiyor..
3 kız annesi olarak anlatayım ilk iki kızımda sık ilişki hergun yani son kızımda adet başlangıcını ilk gün sayarsan 11.günü tek kaçırmakla hamile kaldım.Adet döngüm 28 gün.Zengin gıdalardan değil de fakir gıdalarla beslen tuzu azalt süt ürünü bolca tüket.Ovulasyon testi alırsan da adetten sonra yap ve t çizgisi silik iken denemelerini yap ne zaman t ve c aynı koyulukta çıktı ilişkiyi kes bu şekilde.Birde derin birleşme olmasın. inşallah kızın olur canım Rabbim olmayanı aratır seninde güzel bir cimcimen olur 🥰🥰🥰

Kızlar nasılsınz uzun zamandır giremedim geldim hamileyim çok şükür yarın bebeği görmeye gideceğiz inş görünür 6+2 yim 🙏
İnşallah oğlum sağlıkla benimledr..
Genel olarak herşeyi yaptım sadece cinsel perhiz yapmadık biz ama koruduk sadece tek ilişkide oldu açılmada yaptık çok kısa sürede yumurtlama oldu sürekli havuç yememe bağlıyorum.
Tuzlu su, yaptık kahve içtik bol dua ettik. Rabbim nasip ederse sağlıklı oğlum olacak hayrılı olmayacaksa elbette sağlıklı hayırlı olan olsun. Mide bulantısı fazla maalesef kızımda da vardı.
Kızıma göre bir tık dha iyiyim ama ilaç içiyorum mide bulantısı mahvediyor beni. Ama Herşeye rağmen erkek hissediyorum hayırlisu Nyse o olsun 14.haftafa belli olur diye ümit ediyorum

Kızlar nasılsınz uzun zamandır giremedim geldim hamileyim çok şükür yarın bebeği görmeye gideceğiz inş görünür 6+2 yim 🙏
Genel olarak herşeyi yaptım sadece cinsel perhiz yapmadık biz ama koruduk sadece tek ilişkide oldu açılmada yaptık çok kısa sürede yumurtlama oldu sürekli havuç yememe bağlıyorum.
Tuzlu su, yaptık kahve içtik bol dua ettik. Rabbim nasip ederse sağlıklı oğlum olacak hayrılı olmayacaksa elbette sağlıklı hayırlı olan olsun. Mide bulantısı fazla maalesef kızımda da vardı.
Kızıma göre bir tık dha iyiyim ama ilaç içiyorum mide bulantısı mahvediyor beni. Ama Herşeye rağmen erkek hissediyorum hayırlisu Nyse o olsun 14.haftafa belli olur diye ümit ediyorum
Hayırlı olsun

Canım inşallah oğlum oluyor diye yazarız hepimiz. benimde aşırı mide bulantım oluyor kusma herşey var yani 9 haftalık oldum bende 14. Hafta da öğrenmeyi düşünüyorum

Canım inşallah oğlum oluyor diye yazarız hepimiz. benimde aşırı mide bulantım oluyor kusma herşey var yani 9 haftalık oldum bende 14. Hafta da öğrenmeyi düşünüyorum
Aramzida 3 hafta var canım Eylül annelernde de gördüm seni galiba senin kaç kızın var inşallah yazarız oğlumuz oluyor diye sağlıkla inşallah amin 🙏

Canım pik den sonra ilk açılma dediler arkadaşlar bende takipteyim maalesef şuan ancak bilgi sahibi oldum henüz deneme aşamasına gelemedik 🙈😟
Sen pik i görmüşsun bu gzüel birşey bundan sonra silinmeyi bulacan
3 saate bir test yapacan
Ha Dr 10 güne dediyse onu bilemem belki Dr haklıdır o zaman 6 saate bir dene bakalım ama
Öğrendiğim kural şu

Tam koyu çizgiden sonra
Tuvaletini yap
Yarım bardak su iç
3 saat sonra testi
3 saat sonra testi derken?
Kural dediğin olay ne okumadım topiğin tamamını?

2-0.jpg

Bebeğimin

Evet canım erkek. Ben 7-8 ay denedim olmadı. Diyet vs hiç yapmadım. Eşim zaten takviye vs gibi şeylere kızar. Erkek olsun diye hiç bir çabaya girmedi. Ne gerek var dedi durdu. Ben de ısrar etmedim. Uzun süre hamile kalamayınca bal tarçın çörek otu kürünü denedim. Aynı zamanda bol bol incir yedim. Kür bitince 2-3 gün sabah akşam havuç kaynatıp suyunu içtim. O ay sadece hamile kalabilmek için uğraştım canım. Test diyet soğuk duş takviye falan yoktu yani. Nasipmiş diyelim.
Hayırlı olsun yavrunuz,
bal tarçın çörek otunu adetliyken mi başladınız, kaç gün yediniz?
Ve bu karışım erken yumurtlama yaptı mı?

Ben hissediyorum hatta geçen yemekten sonra kıpır kıpır eşime dedim yerinde durmuyor 😂belki 4. Ya karnim esnek ondan da hissediyor olabilirim 😅🤭ben de kizlarda gec hissettim ve gobegimin ustundeydiler hep bu asagida bakalim herkesi merak sardi heyecanla iki hafta bekleyeyim 🥰
Sonuç neymş?

3 kız annesi olarak anlatayım ilk iki kızımda sık ilişki hergun yani son kızımda adet başlangıcını ilk gün sayarsan 11.günü tek kaçırmakla hamile kaldım.Adet döngüm 28 gün.Zengin gıdalardan değil de fakir gıdalarla beslen tuzu azalt süt ürünü bolca tüket.Ovulasyon testi alırsan da adetten sonra yap ve t çizgisi silik iken denemelerini yap ne zaman t ve c aynı koyulukta çıktı ilişkiyi kes bu şekilde.Birde derin birleşme olmasın. inşallah kızın olur canım Rabbim olmayanı aratır seninde güzel bir cimcimen olur 🥰🥰🥰
canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah :)

Sizin testi çift çizgiykenn yani pikken mi ilişki oldu açılınca mı? Kadın önce orgazm olursa erkek bebek olur olayı doğru mu sizde ?
Açıkçası bana pek mantıklı gelmiyor bu konu çünkü kadınların çoğu orgazm olamayabiliyor . Yani olmayanların hep kızı mı olacak demek
evet tam çift çizgi netken oldu ertesi gün silikleşmişti. Diğer dediğiniz de evet bizde de öyle olmuştu. Tabiki öyle bişey değildir hep kız olacak diye bir şey olmaz ama ihtimaller artıyordur

evet tam çift çizgi netken oldu ertesi gün silikleşmişti. Diğer dediğiniz de evet bizde de öyle olmuştu. Tabiki öyle bişey değildir hep kız olacak diye bir şey olmaz ama ihtimaller artıyordur
Ertes gün kaç gibi test yaptığınız da silikleşme olmuştu yani saatlerin bi önemi var mı

Merhabalar ovulasyon testinin kullanımı açıklayabilir misiniz acaba, yumurtanın çatlayacağı an testlerle nasıl anlaşılır? Yumurtlamaya en yakın zamanda ilişkiye girmek istiyorum, fakat anlamadım, bana anlatır mısınız

Canım selametle kucağına alırsın inşallah oğlunu. diyet yapmadım vala yapamadım yoğurt çok seviyorum mesala onun dışında eşim çok iyi beslendi et taze meyve suyu kırmızı et eskşdende eşim çok sever yani özel bir şey yapmadık. Sadece yum günümü değerlendirdim Kısmet bakalım Allah nasibimizde ne yazmışsa o olacak 🤲🏻
Yumurtlama gününüzü nasıl anladınız açıklayabilir misiniz, kaç saat sonrasında ilişki oldu?

X