Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Arkadaşlar bunları yapıp erkek bebek isteyenler topiğinde çok kızı olanlar da olmuş . bilginin derlenmesi toplanması adına testle takip edip erkek bebek sahibi olanlar ,
Test pikken mi ilişki oldu
Pik + silinmede mi ilişki oldu
Sadece silinmede mi oldu
Sık ilişki mi tek ilişkide mi oldu
Lütfen tekrar bilgileri paylaşır mısınız çünkü benim aklım çok karıştı ne zaman ne yapacağımı bilemeyecek durumdayım ?

Ben yumurtalama görünce yani c daha koyu olduğunu görünce ondan 4 saat sonra denedim denemeden once test yapmadım. daha denemeyi düşünmüyordum ama ertesi sabah bir deneme daha olmus oldu test yapmıştım siliklesmisti. Yani yumurtlama ve catlama arasi bende uzun sürdü arada bir gün boş oldu . Yani şöyle daha net olsun ayın 1inin gecesi 12 de Yani ayın 2sine girilen gece ilk deneme .birde ayın 3unde sabah 9.30 da ikinci deneme artık hangisinde tuttu onu Allah bilir

Haa baska bir konuya açıklık getireyim kizlari olanlar uzun yumurtlama ve tek deneme olmasıyla olduğunu düşünüyorum yumurtlama uzunsa iki deneme daha iyi yumurtlama kısaysa tek deneme yeterli oluyor bence bunlar benim düşüncelerim inşallah yardımcı olmuşumdur

Sık ilişki ile benim kızlarım oldu 3kizim da öyle oldu bunda 5gun perhiz yapmıştık. Dr kontrolü ile olsun dedim dr hep 14 gün çağırıyordu bakıyordu yumurta küçük gönderiyordu baktım olacak gibi değil yok yere para veriyorum testle takibe başladım. meğerse ben bir hafta daha geç yumurtluyor muşum herkes gibi 14.gun değil. Ve ona göre deneme yapmaya karar verdim ama çok maniler oldu aylarca deneme yapamadık ya hastalık ya isteksizlik ya çocuklar .nasil Ekim ayındaymis ☺simdi 20 haftalik olacağız nasipse Rabbim herkese hayirla sağlıkla doğum nasip etsin tabi inşallah bana da

Yani ilk denemede t daha koyuydu 2. Denemede biraz daha mı açılma olmuştu

Keşke hiç bilmeseydim bunları o kadar strese girdim o kadar hayattan soğudum ki anlatamam

Peki eşiniz kaç kardeş kaç kız kaç erkek . Kız kromozomunun bunlarla alakası var mı acaba ?

Kızlar benimde aklıma takıldı şimdi tek deneme dediğiniz sadece bir kez korunmasız ilişki değilmi . Benim cinsiyet planlaması yapan ablam bana belirli günler verdi yumurtlamadan sonra ki işaretli günlerde korunmasız ilişki olsun dedi şimdi ben ne yapmalıyım

Evet bende çabuk çatlayanların o ay hep erkek oluyor

Ya bizim dediklerimiz de garanti değil ki canim sadece denenmiş olmus şeyler ve ihtimalleri arttırmak amaç yoksa zaten nasipten ötesine geçilmiyor

Keşke hiç bilmeseydim bunları o kadar strese girdim o kadar hayattan soğudum ki anlatamam
İkinci birinciden koyu olduğunu gördüm saat 8 de sonra 12de deneme oldu bence biraz daha silinmiştir o zaman ama test yapmadım .Bizde deneme yaptığımız gün öyle stresliydik ki anlatamam zor şeyler ya Rabbım kolaylaştırsin ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…