Bir daha test yap sonra dene istersen tabi sen bilirsinKızlar çatlama olmuş mu en alttaki testi az önce yaptım diğerine göre siliklesmis
Ay inşallah darisi banaOlmuş denemelisin ben böyle açılmada tek ilişki ile hamile kaldım
Bekleme çizgisiymiş sanırım ötekiAllah Allah nasıl hem pozitif hem negatif olabiliyor
İnşallahAy inşallah darisi bana
Ben yumurtalama görünce yani c daha koyu olduğunu görünce ondan 4 saat sonra denedim denemeden once test yapmadım. daha denemeyi düşünmüyordum ama ertesi sabah bir deneme daha olmus oldu test yapmıştım siliklesmisti. Yani yumurtlama ve catlama arasi bende uzun sürdü arada bir gün boş oldu . Yani şöyle daha net olsun ayın 1inin gecesi 12 de Yani ayın 2sine girilen gece ilk deneme .birde ayın 3unde sabah 9.30 da ikinci deneme artık hangisinde tuttu onu Allah bilirArkadaşlar bunları yapıp erkek bebek isteyenler topiğinde çok kızı olanlar da olmuş . bilginin derlenmesi toplanması adına testle takip edip erkek bebek sahibi olanlar ,
Test pikken mi ilişki oldu
Pik + silinmede mi ilişki oldu
Sadece silinmede mi oldu
Sık ilişki mi tek ilişkide mi oldu
Lütfen tekrar bilgileri paylaşır mısınız çünkü benim aklım çok karıştı ne zaman ne yapacağımı bilemeyecek durumdayım ?
Haa baska bir konuya açıklık getireyim kizlari olanlar uzun yumurtlama ve tek deneme olmasıyla olduğunu düşünüyorum yumurtlama uzunsa iki deneme daha iyi yumurtlama kısaysa tek deneme yeterli oluyor benceArkadaşlar bunları yapıp erkek bebek isteyenler topiğinde çok kızı olanlar da olmuş . bilginin derlenmesi toplanması adına testle takip edip erkek bebek sahibi olanlar ,
Sadece silinmede mi oldu
Lütfen tekrar bilgileri paylaşır mısınız çünkü benim aklım çok karıştı ne zaman ne yapacağımı bilemeyecek durumdayım ?
Sık ilişki ile benim kızlarım oldu 3kizim da öyle oldu bunda 5gun perhiz yapmıştık. Dr kontrolü ile olsun dedim dr hep 14 gün çağırıyordu bakıyordu yumurta küçük gönderiyordu baktım olacak gibi değil yok yere para veriyorum testle takibe başladım. meğerse ben bir hafta daha geç yumurtluyor muşum herkes gibi 14.gun değil. Ve ona göre deneme yapmaya karar verdim ama çok maniler oldu aylarca deneme yapamadık ya hastalık ya isteksizlik ya çocuklar .nasil Ekim ayındaymisArkadaşlar bunları yapıp erkek bebek isteyenler topiğinde çok kızı olanlar da olmuş . bilginin derlenmesi toplanması adına testle takip edip erkek bebek sahibi olanlar ,
Sadece silinmede mi oldu
Yani ilk denemede t daha koyuydu 2. Denemede biraz daha mı açılma olmuştuBen yumurtalama görünce yani c daha koyu olduğunu görünce ondan 4 saat sonra denedim denemeden once test yapmadım. daha denemeyi düşünmüyordum ama ertesi sabah bir deneme daha olmus oldu test yapmıştım siliklesmisti. Yani yumurtlama ve catlama arasi bende uzun sürdü arada bir gün boş oldu . Yani şöyle daha net olsun ayın 1inin gecesi 12 de Yani ayın 2sine girilen gece ilk deneme .birde ayın 3unde sabah 9.30 da ikinci deneme artık hangisinde tuttu onu Allah bilir
Sık ilişki ile benim kızlarım oldu 3kizim da öyle oldu bunda 5gun perhiz yapmıştık. Dr kontrolü ile olsun dedim dr hep 14 gün çağırıyordu bakıyordu yumurta küçük gönderiyordu baktım olacak gibi değil yok yere para veriyorum testle takibe başladım. meğerse ben bir hafta daha geç yumurtluyor muşum herkes gibi 14.gun değil. Ve ona göre deneme yapmaya karar verdim ama çok maniler oldu aylarca deneme yapamadık ya hastalık ya isteksizlik ya çocuklar .nasil Ekim ayındaymis☺simdi 20 haftalik olacağız nasipse Rabbim herkese hayirla sağlıkla doğum nasip etsin tabi inşallah bana da
Peki eşiniz kaç kardeş kaç kız kaç erkek . Kız kromozomunun bunlarla alakası var mı acaba ?Sık ilişki ile benim kızlarım oldu 3kizim da öyle oldu bunda 5gun perhiz yapmıştık. Dr kontrolü ile olsun dedim dr hep 14 gün çağırıyordu bakıyordu yumurta küçük gönderiyordu baktım olacak gibi değil yok yere para veriyorum testle takibe başladım. meğerse ben bir hafta daha geç yumurtluyor muşum herkes gibi 14.gun değil. Ve ona göre deneme yapmaya karar verdim ama çok maniler oldu aylarca deneme yapamadık ya hastalık ya isteksizlik ya çocuklar .nasil Ekim ayındaymis☺simdi 20 haftalik olacağız nasipse Rabbim herkese hayirla sağlıkla doğum nasip etsin tabi inşallah bana da
Kızlar benimde aklıma takıldı şimdi tek deneme dediğiniz sadece bir kez korunmasız ilişki değilmi . Benim cinsiyet planlaması yapan ablam bana belirli günler verdi yumurtlamadan sonra ki işaretli günlerde korunmasız ilişki olsun dedi şimdi ben ne yapmalıyımHaa baska bir konuya açıklık getireyim kizlari olanlar uzun yumurtlama ve tek deneme olmasıyla olduğunu düşünüyorum yumurtlama uzunsa iki deneme daha iyi yumurtlama kısaysa tek deneme yeterli oluyor bencebunlar benim düşüncelerim inşallah yardımcı olmuşumdur
Evet bende çabuk çatlayanların o ay hep erkek oluyorHaa baska bir konuya açıklık getireyim kizlari olanlar uzun yumurtlama ve tek deneme olmasıyla olduğunu düşünüyorum yumurtlama uzunsa iki deneme daha iyi yumurtlama kısaysa tek deneme yeterli oluyor bencebunlar benim düşüncelerim inşallah yardımcı olmuşumdur
2kiz 2erkekler bence alakası yok ben 3erkek abi bir ben .bunlarla ilgili olduğunu sanmıyorumPeki eşiniz kaç kardeş kaç kız kaç erkek . Kız kromozomunun bunlarla alakası var mı acaba ?
Ya bizim dediklerimiz de garanti değil ki canim sadece denenmiş olmus şeyler ve ihtimalleri arttırmak amaç yoksa zaten nasipten ötesine geçilmiyorKızlar benimde aklıma takıldı şimdi tek deneme dediğiniz sadece bir kez korunmasız ilişki değilmi . Benim cinsiyet planlaması yapan ablam bana belirli günler verdi yumurtlamadan sonra ki işaretli günlerde korunmasız ilişki olsun dedi şimdi ben ne yapmalıyım
Iste bende uzun oldu ve Rabbım denk getirdi bir deneme daha oldu nasipmiş cok şükürEvet bende çabuk çatlayanların o ay hep erkek oluyor
İkinci birinciden koyu olduğunu gördüm saat 8 de sonra 12de deneme oldu bence biraz daha silinmiştir o zaman ama test yapmadım .Bizde deneme yaptığımız gün öyle stresliydik ki anlatamam zor şeyler ya Rabbım kolaylaştırsin ne diyeyimKeşke hiç bilmeseydim bunları o kadar strese girdim o kadar hayattan soğudum ki anlatamam
Aynen öyle nasip tabiki biz elimizden geleni yaptık Gerisi Rabbime kalmışYa bizim dediklerimiz de garanti değil ki canim sadece denenmiş olmus şeyler ve ihtimalleri arttırmak amaç yoksa zaten nasipten ötesine geçilmiyor
Ovvv canimmm buldum seniAynen öyle nasip tabiki biz elimizden geleni yaptık Gerisi Rabbime kalmış