Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canım maşallah sağlıkla gelsin oğluşun
Zorlu süreçler geçirmiştin ama Rabbim sabrının mükafatını vermiş çok sevindim senin adına dualarını eksik etme bizler için de
Hatırladın Amin canım Allah razı olsun, darısı sizin başınıza takipte olacağım

Slm kızlarr
Ne alemdesiniz ben cok hastaydım
Sanırım kovid oldum çok şükür bugün daha iyiyim
Kılo aldım tabii
Son üç aya girdim sizin kılolar ne alemde
Rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasıp etsin
Hamile kalmaya calısanlarada hayırlı hamılelik nasıp etsin

Bende fena halsizlik var. Yarın 20 hafta olacak. Kilo çok almadım .aramızda 2ay var galiba

Hanımlar merhaba . Cinsiyet konusunun erkeğin ailesinde ki erkek / kadın çokluğu ile de ilişkisi var mı sizce? Yani erkeğin ailesinde erkek sayısı çoksa bebeğinde erkek olma ihtimali genlerden dolayı artar gibi?

Merhaba arkadaşlar benim 2 buçuk yaşında dünyalar tatlısı kızım var çok istemiştik kız olmasını çok şükür Rabbim nasip etti şimdide ikinci bebisi istiyorum bunuda Rabbim izin verirse nasip ederse erkek olmasını istiyorum ama tabiki illa olsun demiyorum Rabbim sağlıklıysa hayırlıysa nasip etsin . Çok araştırıp çok güvendiğim bir Azerbaycanlı ablamla cinsiyet planlaması+ tuzlu su yaptık erkek bebek için.
Tabi bunlar bizim gücümüzün yettikleri ama biliyoruz ki Güç sahibi Allah Rabbim nasip ederse o isterse olur . Bu ay başladık planlamaya adetimin bitişinden beri ovulasyon testi yapıyorum bugün 20. Günüm son üç gündür biraz daha koyulaşti fakat benim aklıma takılan yaklaşık düne kadar seffaf akıntım ve kasıklarım da ağrı vardı bugün yok yani bu belirtiler yumurtlama belirtisi fakat bende halen pik yok bugünkü testimi henüz yapmadım saatimi bekliyorum umarım bugün pik yada ben kaçırdım benim gibi olan varmı akıntısı olduğu halde negatif olan

Merhaba sizin gebeliği öğrenmeden önceki ilk belirtileriniz neydi bende bat 7 .hafif belirtiler var rabbim bizleri erkek bebekle mujdelendirsin insallah
Canım ben kızlarımda da oğlumdada aynı belirtiler yaşadım adetim gecikmeden metalik tat olur ağzımda ondan sonra şiddetli bulantılarım başlar ve kusmada olur

Hanımlar merhaba . Cinsiyet konusunun erkeğin ailesinde ki erkek / kadın çokluğu ile de ilişkisi var mı sizce? Yani erkeğin ailesinde erkek sayısı çoksa bebeğinde erkek olma ihtimali genlerden dolayı artar gibi?
Bence var tabi herşeyden öte nasip . Bizim akrabalar çok kalabalık Kürt kökenli bir aileyiz zaten hem erkek çok hem kız. Ama şöyle bir akrabalarıma bakınca atıyorum annesinin 2 kız üst üste olmuş daha sonra erkek olmuş o iki kızından biri anneye çekmiş oda annesi gibi 2 kız dan sonra erkek doğurmuş bu durum tam tersi olanlarda var 3 erkek üst üste doğurup sonra kızı olan bir akrabamizin kızı da aynı şekil 3 erkek den sonra bir kız tutturmuş yada annesi bir erkek bir kız olarak 4 çocuk doğurmuş bir tane kızı ona çekmiş bir erkek bir kız olarak gitmiş . Tabi istisna durumlarda var hep erkek kardeşi olan eşinin tarafı da hep erkek olan bir tanıdığımızında 4. Kızdan sonra oğlu oldu

Merhaba Hoşgeldiniz
Adet döngünüz nedir? Daha önce test ile takip yapmış mıydınız yoksa bu ilk mi oluyor?
Genelde uzayan yum akı kıvamında akıntı olduğu zaman sürecinde pik gerçekleşir tabi bu kişiye göre değişir hatta aynı kişide her ay farklı bile olabiliyor. Testleri kaç saatte bir yapıyorsunuz ve sıvıya dikkat ediyor musunuz?

Merhaba teşekkür ederim . Adet döngüm 30 günde bir fakat arada bir kaç gün öne alıyor ama genelde 30 günde bir oluyorum. Bu ilk yapışım günde bir defa aynı saatlerde yapmaya çalışıyorum iki saat öncesi sıvı alımını bırakıyorum biraz önce test yaptım ve sanırım pik demekki ben yumurtlamadan önce akıntım geliyormuş .

Eklentiler

• IMG-20220204-WA0047.jpeg
    59,2 KB · Görüntüleme: 77
Testin pike geçme aşamasında canım bence artık 3 saatte bir sıvıya dikkat ederek takibini yap çünkü ilk denemen olduğu için ne zaman ultra pike geçip çat olacağını bilmiyorsun.

Bence hiççç alakası yok
Yuzde 50 ıhtımal ya kız olacak ya erkek
Çoğul gebeliklerde dediğin gibi genlerle alakalı ama cinsiyet genlerle alskalı bi durum değil bence

Bende fena halsizlik var. Yarın 20 hafta olacak. Kilo çok almadım .aramızda 2ay var galiba
Bende almadım ama sanırım şimdiden sonra alacagım akmakta istemiyorum acıkcası
Önceki hamılelıklerımde hiççç kılo takıntım olmadı ama yas ılerledıkçe sanırım veremem diye tırstım biraz
Hayırlısı olsun artık
Yediğim içtiğim bebişime yarar umarım
Ben de 28. Haftadayım cnm
Aynn iki ay war aramızda
Halsizlik bende de tawan
Alışverişi yapayım artık diyorum yoksa ağırlaşırım zor olır benim için

Testin pike geçme aşamasında canım bence artık 3 saatte bir sıvıya dikkat ederek takibini yap çünkü ilk denemen olduğu için ne zaman ultra pike geçip çat olacağını bilmiyorsun.
Resimde pek belli değil ama t çizgisi c den baya koyu bakalım yarın anlarız inşallah

Arkadaşlar bilginin derlenmesi toplanması adına testle takip edip erkek bebek sahibi olanlar ,
Test pikken mi ilişki oldu
Pik + silinmede mi ilişki oldu
Sadece silinmede mi oldu
Sık ilişki mi tek ilişkide mi oldu
Lütfen tekrar bilgileri paylaşır mısınız çünkü benim aklım çok karıştı ne zaman ne yapacağımı bilemeyecek durumdayım ?

Bende almayı düşünüyorum eşyaları çünkü ay geçmiyor ki fiyatlar artıyor o yüzden çok artmadan alacağım. Ama ben emzirmede çok zorluklar çektim simdi ilk hedefim gümüş gogus kapağını araştırmak hangi marka alsam bilmiyorum

Kızlar çatlama olmuş mu en alttaki testi az önce yaptım diğerine göre siliklesmis

Eklentiler

• InShot_20220204_213753899.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…