- 23 Kasım 2018
- 453
- 709
- 25
Üşenmedin benimi aradınOvvv canimmm buldum seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üşenmedin benimi aradınOvvv canimmm buldum seni
Üşenmedin benimi aradın
Kesin sonuç diye birşey yok maalesef bizim yaptıklarımız elimizden gelenleri yapıp Allah'ın takdirine bırakmak .Rabbim hepimizin gönlüne göre versinMerhaba ben de erkek bebek istiyorum.iki kızım var normal olarak ben de erkek bebek istiyorum rabbim nasip ederse.sayfayı az çok okudum anladım. Bunları deneyip kesin sonuç alan var mı
Haklısınız tabi. Ben merak ettim yapıp sonuç alan var mı? Bununla ilgili diyet ve planlama yapıldığını gerçekten de istediği cinsiyette bebek sahibi olduğunu bunun örneği instagram da gördüm güvenip güvenmemek arasında kaldım.Kesin sonuç diye birşey yok maalesef bizim yaptıklarımız elimizden gelenleri yapıp Allah'ın takdirine bırakmak .Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Tabi sonuç alan da çok şuan %50 kız %50 erkek ihtimali var fakat bunlara uyarsanız bu ihtimal %70 -%80 e kadar çıkar ama dediğim gibi herşey nasip . Çünkü herşeye harfiyen uyup kızı olanlarda varHaklısınız tabi. Ben merak ettim yapıp sonuç alan var mı? Bununla ilgili diyet ve planlama yapıldığını gerçekten de istediği cinsiyette bebek sahibi olduğunu bunun örneği instagram da gördüm güvenip güvenmemek arasında kaldım.
Sonunda hayal kırıklığı yasamaktan korkuyorum herkes gibi. Nasipte ne varsa rabbim ne verirse hayırlısını ve sağlıklısını versin hepimizeTabi sonuç alan da çok şuan %50 kız %50 erkek ihtimali var fakat bunlara uyarsanız bu ihtimal %70 -%80 e kadar çıkar ama dediğim gibi herşey nasip . Çünkü herşeye harfiyen uyup kızı olanlarda var
Hakkımızda hayırlısı biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbime kalmışSonunda hayal kırıklığı yasamaktan korkuyorum herkes gibi. Nasipte ne varsa rabbim ne verirse hayırlısını ve sağlıklısını versin hepimize
rabbim nasip etsin. Burayla paylaşırmısın sonucu.Hakkımızda hayırlısı biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbime kalmış
Anlatayım cnmArkadaşlar bilginin derlenmesi toplanması adına testle takip edip erkek bebek sahibi olanlar ,
Test pikken mi ilişki oldu
Pik + silinmede mi ilişki oldu
Sadece silinmede mi oldu
Sık ilişki mi tek ilişkide mi oldu
Lütfen tekrar bilgileri paylaşır mısınız çünkü benim aklım çok karıştı ne zaman ne yapacağımı bilemeyecek durumdayım ?
Tabikide canım ilk burdali arkadaşlarıma söyleyeceğim dua edin noolur bana kimin duası kabul olur belli olmazUmarım
rabbim nasip etsin. Burayla paylaşırmısın sonucu.
Canım cinsiyet meselesi ırsi bişey değilPeki eşiniz kaç kardeş kaç kız kaç erkek . Kız kromozomunun bunlarla alakası var mı acaba ?
Anlatayım cnm
Testim tam pikken ilişki oldu tek ilişki oldu
Aslında ben daha önce tek ilişkinin erkek bebek şansını artırdıgını bilmiyordum
Ama erkek bebek te cok istiyordum son kez denemek adına ovu.testlerınden aldım tam pıkken ilişki oldu sonra bı daha da olmadı
Bende tutmamıstır diye pek umidim yoktu acıkcası ama o ay hamıle kaldım diyet tuzlu su onları hıccc denemedım tek yaptıgım farklılık taze sıktığım hawuc suyu oldu sadece bı kac gun havuç suyu ıçtık esım ve ben
Havuc suyunun catlamayı hızlandırdıgını dusunuyorum ve bçylece erkek bebek olma sansınıda artırıyor
Cunku daha önceki yaptıgım ovu. Testlerinde üc gün yumurtlama gordum
O ay gebelık olmadı
Tabii nasıp rabbim böyle olmasını istedi ve
Rabbim gönlünüze göre versin.AminTabikide canım ilk burdali arkadaşlarıma söyleyeceğim dua edin noolur bana kimin duası kabul olur belli olmaz
Hiç bekleme kendini hazır hissediyosanBen bu ay bir kere denedim Ocak ayında yani tuttu gebelik oldu ama düşük yaptım. Düşükten sonra ne kadar süre durmalıyız acaba bir dahaki gebelik için
Canım onu doktorunla konuşman lazım en az 3 ay korunman gerektıgıni biliyorum ben rahım kendisini toparlaması içinBen bu ay bir kere denedim Ocak ayında yani tuttu gebelik oldu ama düşük yaptım. Düşükten sonra ne kadar süre durmalıyız acaba bir dahaki gebelik için
Canım doktora cinsiyeti sormadınmı? İnşallah gönlündekidirEvet arkadaşlar tahminleri alayım 15 w1 günlük bugün gittim
İnsallah erkekdir canım Rabbim hayırlısı ile gönlümüzdekini kucağımıza verir omurgası kalın gibi bu da erkek olma ihtimalini artırır dualarımız sizinleEvet arkadaşlar tahminleri alayım 15 w1 günlük bugün gittim