- 1 Şubat 2021
- 287
- 224
- 56
Saol canım ben yurt dışında yaşıyorum, burada satılan bi marka, ucuz olduğu için sürekli içtikHayırlı olsun inşAllah canımm sağsalim al kucağınapH yüksek su dediğin nedir ? Karbonatlı su mu yaptın yani yoksa farklı bir su markası mı kullandın?
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah oğlunu canım darısı bizim başımıza bende şuan 8 haftalık oldum 14 .haftada öğrenmeyi düşünüyorum cinsiyetini çok midem bulanıyorHanımlar merhaba, bende uzun zamandır burayı takip ediyordum. Hatta kızıma hamileyken bile :) 11 yıl sonra hamile kaldım, iş hayatı derken bu süre çok uzadı ne yazıkki, ama maalesef gelişmediği için kalbi durdu ve Temmuz ayında kürtaj oldum. Şimdi tekrar hamileyim 12+3 bugün öğrendim oğlum olacak inşallah. 11 haftalıkken DNA testi yapıldı yaşımdan dolayı, onun sonucunda öğrendim. Benim 3.çocuk durumum olmayacağı için. 2.sini erkek istedim. Deli gibi araştırdım, İnstagramda 3 sayfaya para verdim. Herbiri takvim diye diyip tutturuyorlar.Ama hepsinin takvimi birbirinden farklı, biri pikken denetiyor, biri pikten önce biri silinince kafayı yedim. 9 haftalık ultrason görüntüsünü gönderdim birine ultrasona göre erkek dedi. Ama takvime göre kız dedi. Ah keşke benden destek alsaydın, takvimden hiç yanılmadım dedi. O kadar da emin konuşunca kıza hazırlıyorsun kendini. Burda cinsiyet tahmini yapan yüksek olasılığı olan kişide kız dedi. Sonra burada yazılanları okudum yumurtlama günü denedim diyip kızı olanların , insan yine tereddütte kalıyorEski mesajlarına bakıyorum sonra ya piki uzun sürüyor ya pikten sonra açılınca çok zaman geçmiş oluyor yada 2 ilişki. Benim yaptıklarıma gelince. Ben bu kürtajdan sonra eşimle diyet yaptık. Ben11 eşim 23 kilo verdi. Bu sürede sağlıklı beslendik. Kahvaltıda avakado yumurta roka maydanoz Peynirde yedik, kahvaltı yedik zatenöğlen akşam yok. 1 yıl pH 9.5 üzeri su içtik akıntı pHım 5.5 tu. Deneme yaparken ultra pikti. Denemeden sonra bi tık açılmıştı. Yani T C den yine koyuydu. Eskilerde birinin yazısı aklımda kalmıştı. Cinsel perhiz yoktu. 12 saat öncesi korunmalı olmuştu. Kızımda çok rahat hamilelik geçirmiştim. Bunda midem bulantım fazlaydı, iştahım yoktu. Eşim çok kahve içiyor bu arada filtre kahve. Deneme haftası sabah kahvaltıda keçi boynuzu pekmezi içirdim eşime. Hamileyken yapılan idrar PHım 7.di. Çok çok dua ettim. 3 Cuma günü Yasin, Muhammed süresi ve erkek bebek duası okudum. Ben elimden geleni yapayım, gerisi Rabbim takdiri dedim. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım. Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Sizin kaçıncı bebeğiniz. Bende 9. Haftamdayım nasipse eyluk annesi olacam. 3. Gebeligim bu 2 kızım var. Coo bulantim olmuyo ama tükür falan oluyor. Inslalah bizde burdan yazarız oğlumuz olacak diye bi mesaj.Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah oğlunu canım darısı bizim başımıza bende şuan 8 haftalık oldum 14 .haftada öğrenmeyi düşünüyorum cinsiyetini çok midem bulanıyor
Amin inşallah canım Rabbim gönlümüzdeki ni kucağımıza versin hayırlısıyla. Sen yumurtlama takibi yapmışmıydın? Bende eylül annesiyim Allah nasip ederseSizin kaçıncı bebeğiniz. Bende 9. Haftamdayım nasipse eyluk annesi olacam. 3. Gebeligim bu 2 kızım var. Coo bulantim olmuyo ama tükür falan oluyor. Inslalah bizde burdan yazarız oğlumuz olacak diye bi mesaj.
Evet canım bende de var maalesef. Coo sınır bozucu bisey. Insalalh em kısa zaman da biter. Ben hiç bisey yapmadım. Zaten kazayla oldu benim bu hamilelik. Madem oldu bari 2 kızdan sinra erkek olsa diyorum bakalım gönlümden geçen bu Allahım taktiri de bu olur ınslalah. Tek ilişki olmuştu onda da tam yumurtlama günü olmuş meğer. Artık bilmiyorum ne olur cinsiyet.Amin inşallah canım Rabbim gönlümüzdeki ni kucağımıza versin hayırlısıyla. Sen yumurtlama takibi yapmışmıydın? Bende eylül annesiyim Allah nasip ederse
Tükürük artışı sende demi var piskoloji bırakmıyor inşanda
Yemedik bir iki dilim peynir belki yemisimdir ama o kadar o ay eve yogurt falan almadık ben çok severim aslında ve hamile olduğumu öğrendikten sonra acayip yedimPeynir yoğurt hiç mi yemediniz
Atar mısın testi buraya bakalimKızlar birşey sorucam size ,, şuan korunuyorum aslında ama midem bulantım olduğu için test yaptım evde sabah , ilk 5 dakika nagatifti ama az önce baktım ikinci çizgi var6 saat falan geçmiş bu pozitif değildir demi bunu yaşayan var mı aranızda
Karbonatlı su aklıma geldikçe bende içerdim ama saglik için o da mı erkek bebek içinmisHayırlı olsun inşAllah canımm sağsalim al kucağınapH yüksek su dediğin nedir ? Karbonatlı su mu yaptın yani yoksa farklı bir su markası mı kullandın?
Canım benim iki kızımdan sonra oğlum oldu oda sürpriz bir gebelikti hiç beklemiyordum.Allah nasip edince her şekilde oluyor inşallah senin de hayırlı sağlıklı bir erkek bebiştir. Bu mübarek günlerde rabbim herkesin gönlündekini verir inşallahEvet canım bende de var maalesef. Coo sınır bozucu bisey. Insalalh em kısa zaman da biter. Ben hiç bisey yapmadım. Zaten kazayla oldu benim bu hamilelik. Madem oldu bari 2 kızdan sinra erkek olsa diyorum bakalım gönlümden geçen bu Allahım taktiri de bu olur ınslalah. Tek ilişki olmuştu onda da tam yumurtlama günü olmuş meğer. Artık bilmiyorum ne olur cinsiyet.
Darısı başınıza canım kızımda çok rahattım bunda da çok midem bulandıHayırlısıyla kucağına alırsın inşallah oğlunu canım darısı bizim başımıza bende şuan 8 haftalık oldum 14 .haftada öğrenmeyi düşünüyorum cinsiyetini çok midem bulanıyor
Canım çizgi bariz varAtar mısın testi buraya bakalim
Inşallah canım Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin gÖnlündekini.Canım benim iki kızımdan sonra oğlum oldu oda sürpriz bir gebelikti hiç beklemiyordum.Allah nasip edince her şekilde oluyor inşallah senin de hayırlı sağlıklı bir erkek bebiştir. Bu mübarek günlerde rabbim herkesin gönlündekini verir inşallahtükürük salgısı içinde ben çekirdek havuç gün boyunca elimden düşmüyor çünkü tükürünce midem daha çok bulanıyor ama akşamları bu saatlerde baş edemiyorum
Inşallah canım Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin gÖnlündekini.Canım benim iki kızımdan sonra oğlum oldu oda sürpriz bir gebelikti hiç beklemiyordum.Allah nasip edince her şekilde oluyor inşallah senin de hayırlı sağlıklı bir erkek bebiştir. Bu mübarek günlerde rabbim herkesin gönlündekini verir inşallahtükürük salgısı içinde ben çekirdek havuç gün boyunca elimden düşmüyor çünkü tükürünce midem daha çok bulanıyor ama akşamları bu saatlerde baş edemiyorum
Merhaba ,Sizin kaçıncı bebeğiniz. Bende 9. Haftamdayım nasipse eyluk annesi olacam. 3. Gebeligim bu 2 kızım var. Coo bulantim olmuyo ama tükür falan oluyor. Inslalah bizde burdan yazarız oğlumuz olacak diye bi mesaj.
Merhaba sizin gebeliği öğrenmeden önceki ilk belirtileriniz neydi bende bat 7 .hafif belirtiler var rabbim bizleri erkek bebekle mujdelendirsin insallahCanım benim iki kızımdan sonra oğlum oldu oda sürpriz bir gebelikti hiç beklemiyordum.Allah nasip edince her şekilde oluyor inşallah senin de hayırlı sağlıklı bir erkek bebiştir. Bu mübarek günlerde rabbim herkesin gönlündekini verir inşallahtükürük salgısı içinde ben çekirdek havuç gün boyunca elimden düşmüyor çünkü tükürünce midem daha çok bulanıyor ama akşamları bu saatlerde baş edemiyorum
Canım maşallah sağlıkla gelsin oğluşunHanımlar merhaba, bende uzun zamandır burayı takip ediyordum. Hatta kızıma hamileyken bile :) 11 yıl sonra hamile kaldım, iş hayatı derken bu süre çok uzadı ne yazıkki, ama maalesef gelişmediği için kalbi durdu ve Temmuz ayında kürtaj oldum. Şimdi tekrar hamileyim 12+3 bugün öğrendim oğlum olacak inşallah. 11 haftalıkken DNA testi yapıldı yaşımdan dolayı, onun sonucunda öğrendim. Benim 3.çocuk durumum olmayacağı için. 2.sini erkek istedim. Deli gibi araştırdım, İnstagramda 3 sayfaya para verdim. Herbiri takvim diye diyip tutturuyorlar.Ama hepsinin takvimi birbirinden farklı, biri pikken denetiyor, biri pikten önce biri silinince kafayı yedim. 9 haftalık ultrason görüntüsünü gönderdim birine ultrasona göre erkek dedi. Ama takvime göre kız dedi. Ah keşke benden destek alsaydın, takvimden hiç yanılmadım dedi. O kadar da emin konuşunca kıza hazırlıyorsun kendini. Burda cinsiyet tahmini yapan yüksek olasılığı olan kişide kız dedi. Sonra burada yazılanları okudum yumurtlama günü denedim diyip kızı olanların , insan yine tereddütte kalıyorEski mesajlarına bakıyorum sonra ya piki uzun sürüyor ya pikten sonra açılınca çok zaman geçmiş oluyor yada 2 ilişki. Benim yaptıklarıma gelince. Ben bu kürtajdan sonra eşimle diyet yaptık. Ben11 eşim 23 kilo verdi. Bu sürede sağlıklı beslendik. Kahvaltıda avakado yumurta roka maydanoz Peynirde yedik, kahvaltı yedik zatenöğlen akşam yok. 1 yıl pH 9.5 üzeri su içtik akıntı pHım 5.5 tu. Deneme yaparken ultra pikti. Denemeden sonra bi tık açılmıştı. Yani T C den yine koyuydu. Eskilerde birinin yazısı aklımda kalmıştı. Cinsel perhiz yoktu. 12 saat öncesi korunmalı olmuştu. Kızımda çok rahat hamilelik geçirmiştim. Bunda midem bulantım fazlaydı, iştahım yoktu. Eşim çok kahve içiyor bu arada filtre kahve. Deneme haftası sabah kahvaltıda keçi boynuzu pekmezi içirdim eşime. Hamileyken yapılan idrar PHım 7.di. Çok çok dua ettim. 3 Cuma günü Yasin, Muhammed süresi ve erkek bebek duası okudum. Ben elimden geleni yapayım, gerisi Rabbim takdiri dedim. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım. Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah