Evet canım bu test pik hatta ultra pike geçme aşamasında önceki testlerini bilmiyorum ama bu teste göre öyleKizlar bakarmisiniz pik baslamis mi sizce
Eki Görüntüle 2997119
Evet canım pik olmuş bol havuç ye çatlamayı hızlandırıyoKizlar bakarmisiniz pik baslamis mi sizce
Eki Görüntüle 2997119
Saolun kizlar bu akşam deneme yapicam inşallah gönlümdeki nasip olurEvet canım pik olmuş bol havuç ye çatlamayı hızlandırıyo
Canım pik olmus denemeden önce de test yap mutlaka sıvı alma. Üç saat arayla teste devam etmeliydin ne durumda ilerledi bilmek lazım.Rabbim hayırlısıyla erkek bebek nasip etsin.Saolun kizlar bu akşam deneme yapicam inşallah gönlümdeki nasip olur
Hakkında hayırlısı olsunCanım 9 aydir kendimi takip ediyorum ultrapikten sonraki ilk acilmada deneme yaptım sol tarafta ağrı var 2 gün deneme yapicam bakalım inşallah
Evet insan hayal kırıklığına uğruyor o kadar emek veriyosun Rabbim hepimizin yardımcısı olsunBende buay yumurta takibi yaptrdm tutmadı okadar ilaç iğne doktor kontrolü sonuç negatif hayırlısı bakalm
Hakkında hayırlısı canım doktor konturolü bendede çok işe yaramadı ovulasyona devam et srn birde adetli iken bal çörek otu tarçın yap hergünBende buay yumurta takibi yaptrdm tutmadı okadar ilaç iğne doktor kontrolü sonuç negatif hayırlısı bakalm
Teşekkür ederim tavsiyelerini için canm bişey sorucam bu ovulasyon testlerinden hangisini önerirsin bide pik günü ve sonrasınımı denemiştin acabaHakkında hayırlısı canım doktor konturolü bendede çok işe yaramadı ovulasyona devam et srn birde adetli iken bal çörek otu tarçın yap hergün
Ben laboick kullandım yanlışta yazmış olabilirim adı öyle bişeydi pikten sonraki ilk açılmada tek ilişki ile hamile kaldım henüz cinsiyetini bilmiyorum öğrenince yazarımTeşekkür ederim tavsiyelerini için canm bişey sorucam bu ovulasyon testlerinden hangisini önerirsin bide pik günü ve sonrasınımı denemiştin acaba
Deneyip tutturan baya kişi var burda tutmayan bir iki kişide var ama erkek çoğunlukta tabi rabbim bilir bende denedim bakalım tutacakmıMerhaba aranızda yeniyim . Çatlama günü olan ilişkide erkek bebek olur deniyor. Demeyip görenler var mı doğruluğu var mı her gün düşünüyorum bu konuyu yardımcı olur musunuz
Evet canım 1saat önce kesinleşti 19hafta 1gunluk. dr alışverişini yapabilirsin kesin erkek dedi gosterdi de çok şükür sağlıklı Rabbım hepinize nasip etsin
Özel birşey var mıydı yaptığınızEvet canım 1saat önce kesinleşti 19hafta 1gunluk. dr alışverişini yapabilirsin kesin erkek dedi gosterdi de çok şükür sağlıklı Rabbım hepinize nasip etsin15haftada da kesin erkek dedi ama ben yine de kesinleşsin diye tekrar sordum
Ben hem yumurtlama gunu hem catlama günü denedim canımMerhaba aranızda yeniyim . Çatlama günü olan ilişkide erkek bebek olur deniyor. Demeyip görenler var mı doğruluğu var mı her gün düşünüyorum bu konuyu yardımcı olur musunuz