Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Adetten sonraki ilk testim bu canim ultra pikte denemek istiyorum aslinda çünkü benim çok surmuyo

Hakkında hayırlısı canım doktor konturolü bendede çok işe yaramadı ovulasyona devam et srn birde adetli iken bal çörek otu tarçın yap hergün
Teşekkür ederim tavsiyelerini için canm bişey sorucam bu ovulasyon testlerinden hangisini önerirsin bide pik günü ve sonrasınımı denemiştin acaba

Teşekkür ederim tavsiyelerini için canm bişey sorucam bu ovulasyon testlerinden hangisini önerirsin bide pik günü ve sonrasınımı denemiştin acaba
Ben laboick kullandım yanlışta yazmış olabilirim adı öyle bişeydi pikten sonraki ilk açılmada tek ilişki ile hamile kaldım henüz cinsiyetini bilmiyorum öğrenince yazarım

Merhaba aranızda yeniyim . Çatlama günü olan ilişkide erkek bebek olur deniyor. Demeyip görenler var mı doğruluğu var mı her gün düşünüyorum bu konuyu yardımcı olur musunuz

Merhaba aranızda yeniyim . Çatlama günü olan ilişkide erkek bebek olur deniyor. Demeyip görenler var mı doğruluğu var mı her gün düşünüyorum bu konuyu yardımcı olur musunuz
Deneyip tutturan baya kişi var burda tutmayan bir iki kişide var ama erkek çoğunlukta tabi rabbim bilir bende denedim bakalım tutacakmı

Slm canım nasılsın senin kesinleşti demi cinsiyet K kbryummy
Evet canım 1saat önce kesinleşti 19hafta 1gunluk. dr alışverişini yapabilirsin kesin erkek dedi gosterdi de çok şükür sağlıklı Rabbım hepinize nasip etsin 15haftada da kesin erkek dedi ama ben yine de kesinleşsin diye tekrar sordum

Özel birşey var mıydı yaptığınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…