Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Merhaba arkadaşlar, Allah herkese kalbinden geçen cinsiyeti sağlıklı sıhhatli ve hayırlısı ile nasip etsin. Ben daha önceleri 2 düşük yasadım. Kromozom bozukluğu ve pıhtılaşma var. Şimdi tekrar normal yolla denemeye karar verdik. Yaptığım ovulasyon testlerini aşagıda paylaştım. İlk testi aksam 19.30 gibi yaptım. İkinci testi gece 1 de yaptım. Gece 3 gibi de değerlendirdik. Sizce zamanlamam iyi olmuş mu sanki geciktim biraz siz ne dersiniz.

Merhaba arkadaşlar, Allah herkese kalbinden geçen cinsiyeti sağlıklı sıhhatli ve hayırlısı ile nasip etsin. Ben daha önceleri 2 düşük yasadım. Kromozom bozukluğu ve pıhtılaşma var. Şimdi tekrar normal yolla denemeye karar verdik. Yaptığım ovulasyon testlerini aşagıda paylaştım. İlk testi aksam 19.30 gibi yaptım. İkinci testi gece 1 de yaptım. Gece 3 gibi de değerlendirdik. Sizce zamanlamam iyi olmuş mu sanki geciktim biraz siz ne dersiniz.
IMG_20220126_223933.jpg

Bence tam zamanında değerlendirmişsin bende ilk açılmada denedim ve hamileyim rabbim sanada nasip etsin
Ben daha önceki düşüklerimde tek ilişki ve ovulasyon testi ile ilk açılmada hamile kaldım. Ama kalp atışı duyamadık ve düştüler maalesef🥺 hamile kalıyorum ama düşüyor. Dua edin bana da artık yaşımda geçiyor bşr bir de sağlıklı sıhhatli ve hayırlısından oğlum olsun🙏🏼

Ben daha önceki düşüklerimde tek ilişki ve ovulasyon testi ile ilk açılmada hamile kaldım. Ama kalp atışı duyamadık ve düştüler maalesef🥺 hamile kalıyorum ama düşüyor. Dua edin bana da artık yaşımda geçiyor bşr bir de sağlıklı sıhhatli ve hayırlısından oğlum olsun🙏🏼
İnsallah bu defa sağlıkla ilerler miniğin. Genetik test yaptrdnzmi

Benimde öyle oldu iki defa kürtaj oldum kansulandırıcı hem iğne hem hap kullanıyorum

İnsallah bu defa sağlıkla ilerler miniğin. Genetik test yaptrdnzmi
İnşallah evet genetik test yaptırdım translokasyon hastası oldugumu söylediler. Ama pıhtılaşmaya bağlı olarak da düşebilir dedikleri için tekrar normal yolla denedim. Bakalım hamile oldugumu erken öğrenmeye calışmam lazım pıhtılaşma ignesine erken başlamam için

MaviAy nerelerdesin kardeşim 😔😔 inşallah bir aksilik yoktur hayırlısıyla oğlunu kucağına almışsındır 🤲 dualarımdasın canım benim en kıs zamanda dönüş yaparsın inşallah 🤲

X